- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.281
Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz, ne güzel : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ilkinde çok yıpranmıştım. Yani mecburen kucağıma alıyorum bende alalha emanet artıkBen kızıma 1 sene bekledim bunuda 1.5 sene oldu pko belasıyla boğuştum cok . Demekki vakti saati gelmiş annesi sende çok kaldırma küçük bebegini düşük riskin olmasın
Günaydın sağlıkla kucağimıza alırız insaallah. Çok yeni daha gebeliğiniz sizinde herhaldemerhabalar bende bugün öğrendim hamile olduğumu 1 senedir bekliyorduk Rabbimin mucizesi nasip etti bize Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu şubatta olacak gibi görünüyor benimde
Geçmiş olsun. Ben oğlumda cok yoğun kanama yaşadım ama sağlıkla doğdu cok şükür. Olabiliyor gebelik baslarında önemli olan bebeğin gelişmeye devam etmesi sanırım.Günaydın kizlar
Dün koyu renkli lekelenmem oldu acile gittik bi sorun yok dediler ama hala ara ara devam ediyor tedirginim biraz. Kizimda da hafif olmustu ama bu ona gore baya fazla olunca korktum doğrusu.
Kizlar siz de bas dönmesi oluyor mu? Cok fazla var bas dönmesi tansiyonum dusuk cikiyor bi de kanim da düşük bunlardan mi kaynakli bilemiyorum. Dr kan icin simdilik ilac vermiycem dedi ama bu sekilde devam ederse istiycrm sanırım. Bir de omega sormus bi arkadas bana regenesis max diye bi ilac yazmisti hem folik asit hem omega var iceriginde henuz bulamadik eczanelerde su an tek folik asit kullaniyorum
Hepimiz ögleyiz de sen temkinli davran yinede şekerinÇok şükür ilkinde çok yıpranmıştım. Yani mecburen kucağıma alıyorum bende alalha emanet artık
Günaydın canım hayrolsun bilinçaltı bi tedirginliğimiz olduğu için rüyaya yansıyor işte Allah'a emanetler ay bende rüyamda eşimle ilişki olmuş sonra kan gelmiş ay nasıl üzülüyorumKızlar günaydın
Ben hep kabus görüyorum ve hep aynı kabusu görüyorum oturuyormuşum birden regl oluyorum pıhtılı kanlar agrı başlıyor aglıyorum deli gibi doktora gidiyoruz her yer kan revan doktor düşük yapıosun diyor
Allahım bebeklerimizi korusun saglıkla tutunsunlar da niye böyle abuk sabuk ruyalar görüyorum bilmem abdestli ve dualı yatıyyum ama
Sagol canim. Boyle seyler duyunca teselli oluyorum. Yoksa her an bişeyolacakmis gibi endiseliyim hayirlisyla atlatsaydik su riskli dönemiGeçmiş olsun. Ben oğlumda cok yoğun kanama yaşadım ama sağlıkla doğdu cok şükür. Olabiliyor gebelik baslarında önemli olan bebeğin gelişmeye devam etmesi sanırım.
Balık yedigim için düzenli omega kullanmıyorum ben.
Ah turtam ah sanırım fazla bilinçaltı yapıyoruz hayır olsun diyelim allahıma emanetiz hepimizGünaydın canım hayrolsun bilinçaltı bi tedirginliğimiz olduğu için rüyaya yansıyor işte Allah'a emanetler ay bende rüyamda eşimle ilişki olmuş sonra kan gelmiş ay nasıl üzülüyorum
Geç döllenme olmuştur canım üzme kendini boş yere.Kızlar merhaba dünde yazmıştım size.Dün doktora gittim 4 haftalıkmışım ama tahmini adete göre 6+5 oluyorum sizce neden 4 haftalık.Bu arada keseler gözüktü sizce ne Zmn kalp atışı duyulur doktor haftaya gel dedi 5. Haftalık oluyor haftaya duyulur mu sizce çok tedirginim inşallah sağ Salim alırız kucağımıza