-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.121
Bnm de öyle canım morarıyor bazen hiç bi iz olmuyor :)Bazen cok morariyo bazen bir sey olmuyor..yerine gore herhalde. Anlamadim.
Bende riskli gebeyim canim kan sulandirici kullaniyorum subat anneleri birbirini cok iyi anlayacak gibi geliyor bana insallah hepberaber bu sefer bebislerimizi kucagimiza aliriz.Aslinda erkenmis zaten ama benim doktorum sanirim beni iyi gittigine ikna etmek icin yapti :).Herseyden nem kapiyorum cunku biraz uzun baksa ekrana basliyorum hemen bisey mi olmus nolmus :).O gunde dedim yok mu kalp atisi falan diye strese girdim izin var mi alttan bakayim dedi tmm dedim bende stres oldum cunku sonra gosterdi dedi bana hemen tribe giriyorsun bak atiyor iste kalbi :).Halbuki daha erkenmis bile duymadan rahat edemeyecegim bende esimde diyor bu kafayla gidersen cocugun sutu olmaz bak diyo sutun kesilir diyor hahahaaa bu adamlarda alem yaa
canım sen daha öncede kullanmıştın dimi. sağlık ocağına yazdırdım ben annem yazdırdı daha doğrusu :)Bnm de öyle canım morarıyor bazen hiç bi iz olmuyor :)
Canim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bende 4+3 günlük hamileyim bugün doktora gideceğim inşallah. İğneyle ne zaman başladın bende de pıhtılaşma var
canım sen daha öncede kullanmıştın dimi. sağlık ocağına yazdırdım ben annem yazdırdı daha doğrusu :)
1 kutu yazmışlar. daha fazla yazabiliyor mu. 10 gün de 1 onla mı uğraşıcam.
hmm onu dr la konuşayım o zaman gidince. rapor çıkartmak iyi olur.Canım raporun varsa 3 kutu yazmaları gerekir , yoksa 1 kutu karşılıyor sadece
hmm onu dr la konuşayım o zaman gidince. rapor çıkartmak iyi olur.
çalışıyorum ben zaten tedavi süresince çok izin aldım. bide ayrıca o çıkmasın başıma. şimdilik böyle idare edeyimde.
kadın doğumcumu yazacak. ben hemetolojiye gitmemiz gerekir mi diye düşünüyordum.Evet canım kalp atışlarını filan duyunca artık yazar herhalde sanırım kesinleşsin diye bekliyorlar kendi kafalarında :) bnm de yok bu hamileliğim de raporum , rapor yazcak mısınız dedim yazarız ya dedi daha sonra :) Cuma kontrol var inşallah duyarız :))
Evet canım kendi kadın doğum doktorumuz yazacak , inşallah olmaz bişey canım yazdır rahat edersin :)kadın doğumcumu yazacak. ben hemetolojiye gitmemiz gerekir mi diye düşünüyordum.
kısa bir işlemse. İnşallahhh bi aksilik olmaz kontrole gidince çıkartayım o zaman
he güzel .. iki açıdanda. hem 1 aylık alabiliyoruz hem daha iyi fiyat. daha ne olsun :)Rapor olunca iğneyi ücretsiz alıyorduk galiba canım unutmuşum valla hemen ama sanırım öyleydi :)
Ben onu gormustum tup bebek tedavisi almis bir anne oyle yapmis cok anlamli bir fotograf gercekten ignenin lafi bile olmuyor degil mi tek saglikli olsun kavusayim diyorsun annelik bu isteBir deee ben yaptığım iğneleri bir poşette biriktiriyorum bebiş doğucunda iğneleri kalp şeklinde yapıp ortasına yatırıcam foto çekicem :) oğlumda kileri biriktirmemiştim bunda aklıma geldi :))
Sonra da ikisinin önünde kalp yapar foto çekerim :))
benimde 2 gündür değişik. çook rahatsız etmiyor ama var bir şey :)Gunaydinnn bulantilar nasil gidiyor kizlar benim iki gundur sabah midem karisik uyaniyorum ama cok kotu degilim sizde nasil rahat gececek sanirim :)
Be
Benim 2 kurtajim 5 kimyasalim var o yuzden canim genetik tahlil yapilmisti sorun cikmadi ama doktor onlem amacli kullandiriyor