2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
Aynen canim uyku ve sik idrar ilk belirtiler ozellikle idrara sik cikmayi ben daha ogrenmeden baslamisti anlam veremiyordum :).
Çok geçmiş olsun, aynı kaderi yaşıyoruz desene. Ben de sonuna kadar önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanacağım sanırım.
Aman iyi olsunlarda vururuz yaa hic dert degil ben catir catir vuruyorum masallah diyeyim iki dakikami almiyor :) alistim

canım çoookk sevindim gözün aydın
bu arada hastaneler hakkında da epey bilgilendin sanırım ben de memorial e bakacağım . hala gitmedin mi diyeceksin ama gidemedim ama bu hafta mutlaka bir şekilde gideceğim artık 28. haftadayım mecbur gitmeliyim geç kalıyorum sanırım

Ben uzun süredir memorial a devam ediyorum, Acıbadem tecrübem de var. Ben memorial ı daha çok sevdim. Doktorunu seçtin mi?

canım sen daha öncede kullanmıştın dimi. sağlık ocağına yazdırdım ben annem yazdırdı daha doğrusu :)
1 kutu yazmışlar. daha fazla yazabiliyor mu. 10 gün de 1 onla mı uğraşıcam.

Bugün ben de yazdırdım tatlım, ilk seferinde tek kutu veriyormuş. Diğer seferlerde 2 kutu yazılıyor.

Günaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
Aynen canim uyku ve sik idrar ilk belirtiler ozellikle idrara sik cikmayi ben daha ogrenmeden baslamisti anlam veremiyordum :).Bugun midemde cok
Kızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
Canimm gozunaydin dinletti mi doktor kalp atislarini tam kac haftada duymus oldun bu durumda crl kac yaziyor baksana kosesine kagidin ayyy darisi basima insallahhhh

X