-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.101
Se
Nin sat kac canim?bebisin gelisimine ve ultrason cihazinin hassasiyetine gore hepimizde ayni kuruntu :). Benim su sirayla gidiyor suan ilk kan testi iki gun sonra kese gorundu iki gun sonra kese buyumus yolk sac ta gorundu iki gun sonrada bebis gorundu bu aradada 5 hafta 6 gun olduk ve alttan ultrasonla kalp kipirtisi goruntu karindan gorunmuyor karindan sadece bebis gorundu alttan bakinca kalp atis gorundu yani alttan ultrasonla daha net ve daha once gorunuyor hersey buarada pazarteside kalp atisi dinlemek ivin cagirdi buarada bu kadar siki takip yapmasinin sebebi benim onceki kayiplarim riskli gebe olmam ve bu benim 2 yillik doktorum :)... siraya gore gidiyorsa hersey yolundadir ve sadece karindan bakiliyorsan bi hafta gec gorunur hersey
Merhaba canım hayırlı olsun ben sulandırıcı iğne kullanıyorum morardı her yerim şimdiden oğlumda da kullanmıştımMerhaba kizlar..bende tup bebekle hamile kaldim..mart ayinda 10.haftada kurtajim var..kan pihtilasmasi cikti..
su an igne kullaniyorum..sat 12 mayis..insallah skintisiz gecer..ilk randevum 24 haziranda..
Bazen cok morariyo bazen bir sey olmuyor..yerine gore herhalde. Anlamadim.Merhaba canım hayırlı olsun ben sulandırıcı iğne kullanıyorum morardı her yerim şimdiden oğlumda da kullanmıştım
Bende riskli gebeyim canim kan sulandirici kullaniyorum subat anneleri birbirini cok iyi anlayacak gibi geliyor bana insallah hepberaber bu sefer bebislerimizi kucagimiza aliriz.Aslinda erkenmis zaten ama benim doktorum sanirim beni iyi gittigine ikna etmek icin yapti :).Herseyden nem kapiyorum cunku biraz uzun baksa ekrana basliyorum hemen bisey mi olmus nolmus :).O gunde dedim yok mu kalp atisi falan diye strese girdim izin var mi alttan bakayim dedi tmm dedim bende stres oldum cunku sonra gosterdi dedi bana hemen tribe giriyorsun bak atiyor iste kalbi :).Halbuki daha erkenmis bile duymadan rahat edemeyecegim bende esimde diyor bu kafayla gidersen cocugun sutu olmaz bak diyo sutun kesilir diyor hahahaaa bu adamlarda alem yaaBen de şuan 5+6 günlüğüm canım Geçtiğimiz cuma gittim karından baktı kese göründü anca sıkışıkta değildim alttan bakmadı bana :) Riskli gruptayım ben kan sulandırıcı kullandırıyorum.. Gelecek cuma tekrar çağırdı , aslında doktor herşey olması gerektiği gibi dedi de işte ben rahat değilim :))
Canim bu zamanlar kese gorunuyor hayirli olsun buarada hosgeldin bi hafta sonra falanda kalp atisi duyulur Allah in izniyle yolun basinda daha subat anneleri :)Selam kizlar benim bebisim de şubat dogumlu olacak nasipse. Yarin keseyi görmeye gidecegiz 5+3 günlük olacak görünür mü sizce. Gorunse de kalp atışı duyulma ihtimali çok az dimi
Selam kızlar, bugün avmde 3 yaşındaki oğlum elimden kaçıp yürüyen merdivenlere hızlıca koşmaya başladı. Nasıl koştum tuttum hatırlamıyorum. 3 saattir de sol tarafımda bir şey batıyor gibi bir ağrı var, inşallah bir şey yoktur
Amin canim insallahMaşallah demiştim sana hadi hayırlı olsun cnm saglıkla tutunsun
Canim batmalar nirmaldede oluyor zaten ozellikle ani hareketlerde oluyor korkma yani hem ondan bursey olacagini sanmiyorum stres yapmaSelam kızlar, bugün avmde 3 yaşındaki oğlum elimden kaçıp yürüyen merdivenlere hızlıca koşmaya başladı. Nasıl koştum tuttum hatırlamıyorum. 3 saattir de sol tarafımda bir şey batıyor gibi bir ağrı var, inşallah bir şey yoktur
Canim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bende 4+3 günlük hamileyim bugün doktora gideceğim inşallah. İğneyle ne zaman başladın bende de pıhtılaşma varBen de şuan 5+6 günlüğüm canım Geçtiğimiz cuma gittim karından baktı kese göründü anca sıkışıkta değildim alttan bakmadı bana :) Riskli gruptayım ben kan sulandırıcı kullandırıyorum.. Gelecek cuma tekrar çağırdı , aslında doktor herşey olması gerektiği gibi dedi de işte ben rahat değilim :))
Hosbuld canim evet daha cok yeni anneleriz Rabbim licagimiza almayi da nasip eyler inşallah:)) saglikli olduğunu bileyim de kalp atisini 10. Haftada duysam da olur herkese hayirli saglikli gebelikler diliyorumCanim bu zamanlar kese gorunuyor hayirli olsun buarada hosgeldin bi hafta sonra falanda kalp atisi duyulur Allah in izniyle yolun basinda daha subat anneleri :)
canım çoookk sevindim gözün aydınBugun kan verdim 440 cikti artik eminim hamile oldugumdan
Günaydın iyi haftalar olsun bakalım bugün doktora gidecek olanlar inşallah herşey yolunda giderGunaydin kizlarr :)
Amin canim insallah kac haftaliktir. Simdi ne yapmam gerekiyor yarin mi gideyim doktara cok heyecanliyim. Bas donmem cok oluyorMaşallah demiştim sana hadi hayırlı olsun cnm saglıkla tutunsun
Amin canım insallah keseyi görürüz saglikli bir gebeliktirGünaydın iyi haftalar olsun bakalım bugün doktora gidecek olanlar inşallah herşey yolunda gider
İnşallah bende bugün İlk kez gidicem çok heyecanlıyımAmin canım insallah keseyi görürüz saglikli bir gebeliktir