2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben de şuan 5+6 günlüğüm canım Geçtiğimiz cuma gittim karından baktı kese göründü anca sıkışıkta değildim alttan bakmadı bana :) Riskli gruptayım ben kan sulandırıcı kullandırıyorum.. Gelecek cuma tekrar çağırdı , aslında doktor herşey olması gerektiği gibi dedi de işte ben rahat değilim :))

Merhaba kizlar..bende tup bebekle hamile kaldim..mart ayinda 10.haftada kurtajim var..kan pihtilasmasi cikti..
su an igne kullaniyorum..sat 12 mayis..insallah skintisiz gecer..ilk randevum 24 haziranda..
Merhaba canım hayırlı olsun ben sulandırıcı iğne kullanıyorum morardı her yerim şimdiden oğlumda da kullanmıştım

Selam kizlar benim bebisim de şubat dogumlu olacak nasipse. Yarin keseyi görmeye gidecegiz 5+3 günlük olacak görünür mü sizce. Gorunse de kalp atışı duyulma ihtimali çok az dimi

Slm kizlar. Ben de şubat annesi olacagim inşallah persembe gunu evde yaptigim testte cift cizgi gordum cuma dr ye gittim 5 haftalik oldugunu söyledi. Kalp atisi icin iki hafta sonra çağırdı. Heyecanla bu iki haftanin gecmesini bekliyorum:) 4 bucuk yasinda bir kizim var. Yaklaşık 1 senedir istiyorduk cok şükür Rabbime nasip etti. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz inşallah

Bende riskli gebeyim canim kan sulandirici kullaniyorum subat anneleri birbirini cok iyi anlayacak gibi geliyor bana insallah hepberaber bu sefer bebislerimizi kucagimiza aliriz.Aslinda erkenmis zaten ama benim doktorum sanirim beni iyi gittigine ikna etmek icin yapti :).Herseyden nem kapiyorum cunku biraz uzun baksa ekrana basliyorum hemen bisey mi olmus nolmus :).O gunde dedim yok mu kalp atisi falan diye strese girdim izin var mi alttan bakayim dedi tmm dedim bende stres oldum cunku sonra gosterdi dedi bana hemen tribe giriyorsun bak atiyor iste kalbi :).Halbuki daha erkenmis bile duymadan rahat edemeyecegim bende esimde diyor bu kafayla gidersen cocugun sutu olmaz bak diyo sutun kesilir diyor hahahaaa bu adamlarda alem yaa

Selam kizlar benim bebisim de şubat dogumlu olacak nasipse. Yarin keseyi görmeye gidecegiz 5+3 günlük olacak görünür mü sizce. Gorunse de kalp atışı duyulma ihtimali çok az dimi
Canim bu zamanlar kese gorunuyor hayirli olsun buarada hosgeldin bi hafta sonra falanda kalp atisi duyulur Allah in izniyle yolun basinda daha subat anneleri :)

Selam kızlar, bugün avmde 3 yaşındaki oğlum elimden kaçıp yürüyen merdivenlere hızlıca koşmaya başladı. Nasıl koştum tuttum hatırlamıyorum. 3 saattir de sol tarafımda bir şey batıyor gibi bir ağrı var, inşallah bir şey yoktur

korkma bence bişey olmamıştır batmalar oluyo hep

Canim batmalar nirmaldede oluyor zaten ozellikle ani hareketlerde oluyor korkma yani hem ondan bursey olacagini sanmiyorum stres yapma

Canim hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bende 4+3 günlük hamileyim bugün doktora gideceğim inşallah. İğneyle ne zaman başladın bende de pıhtılaşma var

Canim bu zamanlar kese gorunuyor hayirli olsun buarada hosgeldin bi hafta sonra falanda kalp atisi duyulur Allah in izniyle yolun basinda daha subat anneleri :)
Hosbuld canim evet daha cok yeni anneleriz Rabbim licagimiza almayi da nasip eyler inşallah:)) saglikli olduğunu bileyim de kalp atisini 10. Haftada duysam da olur herkese hayirli saglikli gebelikler diliyorum

Bugun kan verdim 440 cikti artik eminim hamile oldugumdan
canım çoookk sevindim gözün aydın
bu arada hastaneler hakkında da epey bilgilendin sanırım ben de memorial e bakacağım . hala gitmedin mi diyeceksin ama gidemedim ama bu hafta mutlaka bir şekilde gideceğim artık 28. haftadayım mecbur gitmeliyim geç kalıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…