-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.081
Merhaba arkadaşlar.bende Allah nasip ederse şubat annesi olucam.bugün 5+3 hamileyim. Ama 2gündür baya bi ağrım var.regl sancısı gibi.sizin nasıl?çok korkuyorum düşecek diye.dünde keseyi bebeği gördüm ama endişeliyim
Nin sat kac canim?bebisin gelisimine ve ultrason cihazinin hassasiyetine gore hepimizde ayni kuruntu :). Benim su sirayla gidiyor suan ilk kan testi iki gun sonra kese gorundu iki gun sonra kese buyumus yolk sac ta gorundu iki gun sonrada bebis gorundu bu aradada 5 hafta 6 gun olduk ve alttan ultrasonla kalp kipirtisi goruntu karindan gorunmuyor karindan sadece bebis gorundu alttan bakinca kalp atis gorundu yani alttan ultrasonla daha net ve daha once gorunuyor hersey buarada pazarteside kalp atisi dinlemek ivin cagirdi buarada bu kadar siki takip yapmasinin sebebi benim onceki kayiplarim riskli gebe olmam ve bu benim 2 yillik doktorum :)... siraya gore gidiyorsa hersey yolundadir ve sadece karindan bakiliyorsan bi hafta gec gorunur herseyAy kızlar sizleri okuyunca ister istemez kuruntu yaptım ya biz sadece keseyi gördük bebişi kalp atışını görmedik normaldir di mi ya :)
Insallah canim hosgeldin cleksan 0.4 kullaniyorum bendeMerhaba kizlar..bende tup bebekle hamile kaldim..mart ayinda 10.haftada kurtajim var..kan pihtilasmasi cikti..
su an igne kullaniyorum..sat 12 mayis..insallah skintisiz gecer..ilk randevum 24 haziranda..
Evet canim bende..transferden itibaren kullaniyorum.. sorun olmaz bu sefer insallah..zaten 2 senedir.ugrasiyorum..1 kimyasal gebelik 1 kurtajim var..3. Tup bebek denemem.Insallah canim hosgeldin cleksan 0.4 kullaniyorum bende
Insallah sagsalim kucagimiza aliriz canim benimde 4. Senem 2 kurtaj 4 yada 5 kimyasalim var sayisini bile unuttum benim bir oglum var 9 yadinda sonra kardes isteyince bunlar yasandi banada tup bebek demislerdi en son bende vazgectim dedim doktora normal kontrole gitmistim hamile oldugumu ogrendim mucizem geldi sukurler olsun insallah tam bir mucize olur ve kucagimada alirimEvet canim bende..transferden itibaren kullaniyorum.. sorun olmaz bu sefer insallah..zaten 2 senedir.ugrasiyorum..1 kimyasal gebelik 1 kurtajim var..3. Tup bebek denemem.
Ilk bebegim olacak insallah
Kimler ne kullaniyir kizlar ben decavit progesteron ignesi ve hapi corasprin ve cleksan kullaniyorum :) liste uzun yani.
Merhaba kizlar..bende tup bebekle hamile kaldim..mart ayinda 10.haftada kurtajim var..kan pihtilasmasi cikti..
su an igne kullaniyorum..sat 12 mayis..insallah skintisiz gecer..ilk randevum 24 haziranda..
Benim 2 kurtajim 5 kimyasalim var o yuzden canim genetik tahlil yapilmisti sorun cikmadi ama doktor onlem amacli kullandiriyorBen de clexane, ecopirin, progestan, folik kullanıyorum. Seninde mi tüp bebek? Neden bu kadar çok ilacın var?
Canım hoşgeldin, burada buluşmuş olduk tekrar :)
Canimmm hamileyimmm 127 ciktiNe demek birtanem inşallah ama alıcaksın korkma bu zamanlarda stres iyi degil haber vermeyi unutma banada
Maşallah demiştim sana hadi hayırlı olsun cnm saglıkla tutunsunCanimmm hamileyimmm 127 cikti