2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biri göbekten mi bahsediyordu :) hiç bu kadar şişmedim @pamukprenses60 nemesis :)
Ayy cok datluu yalniz seninkini gorunce ben lafimi geri aldim benimde sis ama bu kadar degil inssllahh 9 ay 10 gun sisim sisim siserizzz :)..senin normaldede biraz gobus var miydi peki bide benim sabah wc den sonra hafifliyo iniyo baya aksama yine sisiyor :) senin
hep boyle mi oluyor

Var az ama bu kadar şişmiyor resmen top yutmuşum gibi hala ögle surekli idrara çıkmama ragmen gazımda yok ama :) evet benim iç karnım cok dar kızımda baya sisti bu gebeligimde ögle olucaktır koca göbekle gezicez

Ev
Evet bende surekli idrara cikiyorum bir bardak su icsem hemen wc deyim yukardan ictigim asagidan cikiyo gibi :) gobusun buyuk wc den sonra iniyo mu biraz benimki iniyo sabah normal gibi oluyo ayy benimde oyle surekli gobusum sis dursa hamis oldugumu anliycam ne guzel :) haftalar cabuk gecse karnimiz top gibi gezsek yaaa :)) cok seviyom oyle ben

:) biraz iniyor ama yine top gibi yuvarlak geçer kuzum geçer hızlı büyüyorlar

Kızıma doguma 10 gün kala karnım böyle idi davul gibi şişmiştim

Eklentiler

• 2015-07-04 04.58.44.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 81
Yaaa kızlar küstüm size ,bişey sordum kimse yorum yapmadı bi fikriniz vardır belki ya kan tahlili yaptırmıştım tüm hormon falan tsh 4 çıktı internette biraz baktım hamilelikte 2,5 olması gerekiyormuş başına böyle bişey gelen bilgisi olan var mı POWERHACK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…