- 28 Mart 2017
- 16.516
- 68.205
-
- Konu Sahibi Homely_angel
biraz düşük ama gebeliğin çok başı olabilir 2 gün sonra tekrar ölçtür canım :)Kızlar Sorumu cevaplar mısınız
3 gün önce bhcg 7 idi bugün ölçtürdüm 13 olmuş normal mi değerler
3 gün önce ise deger az artmış kimyasala dönebilir canım kanaman başlayabilir en az 20 felan olması lazım
Ayyyy inşallah olmaz ya
Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini saglıklı sıhhatli
Ölçtürürüm inşallahbiraz düşük ama gebeliğin çok başı olabilir 2 gün sonra tekrar ölçtür canım :)
İnş artar ama ne ümitlen ne ümitlenme cnm az artmış cünküÖlçtürürüm inşallah
ölçtür ölçtür. ümidini de kaybetme. olacağı varsa olur zaten :)Ölçtürürüm inşallah
Ayy cok datluu yalniz seninkini gorunce ben lafimi geri aldim benimde sis ama bu kadar degil inssllahh 9 ay 10 gun sisim sisim siserizzz :)..senin normaldede biraz gobus var miydi peki bide benim sabah wc den sonra hafifliyo iniyo baya aksama yine sisiyor :) senin
Oyle Mi oluyormus ben ilk duydum :) saglikli olsunlarda kiz erkek farketmezKızlar kızımda kese sagdaymış
Bunda solda acaba erkek mi
İlk resim kızımın
İkinci karnımdaki bebişimin :)
Var az ama bu kadar şişmiyor resmen top yutmuşum gibi hala ögle surekli idrara çıkmama ragmen gazımda yok ama :) evet benim iç karnım cok dar kızımda baya sisti bu gebeligimde ögle olucaktır koca göbekle gezicezAyy cok datluu yalniz seninkini gorunce ben lafimi geri aldim benimde sis ama bu kadar degil inssllahh 9 ay 10 gun sisim sisim siserizzz :)..senin normaldede biraz gobus var miydi peki bide benim sabah wc den sonra hafifliyo iniyo baya aksama yine sisiyor :) senin
hep boyle mi oluyor
Ögle şekerim ben kız erkek farketmez diyorum ne olursa kabulum sağlıklı olsundaOyl
Oyle Mi oluyormus ben ilk duydum :) saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez
Evet bende surekli idrara cikiyorum bir bardak su icsem hemen wc deyim yukardan ictigim asagidan cikiyo gibi :) gobusun buyuk wc den sonra iniyo mu biraz benimki iniyo sabah normal gibi oluyo ayy benimde oyle surekli gobusum sis dursa hamis oldugumu anliycam ne guzel :) haftalar cabuk gecse karnimiz top gibi gezsek yaaa :)) cok seviyom oyle benVar az ama bu kadar şişmiyor resmen top yutmuşum gibi hala ögle surekli idrara çıkmama ragmen gazımda yok ama :) evet benim iç karnım cok dar kızımda baya sisti bu gebeligimde ögle olucaktır koca göbekle gezicez
:) biraz iniyor ama yine top gibi yuvarlak geçer kuzum geçer hızlı büyüyorlarEv
Evet bende surekli idrara cikiyorum bir bardak su icsem hemen wc deyim yukardan ictigim asagidan cikiyo gibi :) gobusun buyuk wc den sonra iniyo mu biraz benimki iniyo sabah normal gibi oluyo ayy benimde oyle surekli gobusum sis dursa hamis oldugumu anliycam ne guzel :) haftalar cabuk gecse karnimiz top gibi gezsek yaaa :)) cok seviyom oyle ben
Baya zayıfsın kız sen :) olsun cıkmış işte göbişEki Görüntüle 2007235 buda benden olsun arkadaki daginikligi gormeyin ben zayifim biraz anca bu kadar :)
Olmus mu diyosun aksam ceksem iyiydi simdi az aksam daha cok oluyor ama benim normalde gobusum yoktu o yuzden benim hosuma gidiyoBaya zayıfsın kız sen :) olsun cıkmış işte göbiş
Olmuş olmuşOlmus mu diyosun aksam ceksem iyiydi simdi az aksam daha cok oluyor ama benim normalde gobusum yoktu o yuzden benim hosuma gidiyo
Gözün aydın, artık çok net :) Pazartesi de kan verirsen tam onaylanmış olur :)
İnş artar ama ne ümitlen ne ümitlenme cnm az artmış cünkü