2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaaa kızlar küstüm size ,bişey sordum kimse yorum yapmadı bi fikriniz vardır belki ya kan tahlili yaptırmıştım tüm hormon falan tsh 4 çıktı internette biraz baktım hamilelikte 2,5 olması gerekiyormuş başına böyle bişey gelen bilgisi olan var mı POWERHACK POWERHACK
Canım bnm başıma gelmedi hiç hamilelikte , hamilelikten önce de hipertroidim vardı ama düzenlen bir problem canım , hamilelikte bile kullanılan ilaçları var canım doktor gerek görürse verir :)

Canım bnm başıma gelmedi hiç hamilelikte , hamilelikten önce de hipertroidim vardı ama düzenlen bir problem canım , hamilelikte bile kullanılan ilaçları var canım doktor gerek görürse verir :)
Pazartesi gideceğim inşallah hem keseyi görürüz umarım doktor bi bakar önce böyle bişey yoktu demek hamilelikle arttı çok sağol Allah dermansız dert vermesin herkese şifa versin

Yaaa kızlar küstüm size ,bişey sordum kimse yorum yapmadı bi fikriniz vardır belki ya kan tahlili yaptırmıştım tüm hormon falan tsh 4 çıktı internette biraz baktım hamilelikte 2,5 olması gerekiyormuş başına böyle bişey gelen bilgisi olan var mı POWERHACK POWERHACK
Gözümden kaçmış cnm hiç başıma gelmedi doktorun numarası yokmu arasam sorsan

IMG_3922.JPG
IMG_3900.JPG
Kızlar şimdi kesenin konumu ve şeklinden cinsiyet tahmin etme başlıklarını inceliyordum
Oğlumda sol da ve fasulye şeklinde kese :)
Bu hamileliğim de ise sağ da ve tam bir yuvarlak:)

Çok farklı iyice merak ettim sonucu :))

Eklentiler

• IMG_3922.JPG
    IMG_3922.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 44
Allah yardımcınız olsun vermedi ise sen eczaneden temin edebilirsin progestanı
Allah razi olsun canim, pazartesi yeniden gittiğimde baska doktor ile goruseyim inşallah. Su an yerlesme kanamasi olarak düşünüyorum, oglumda da benzer durum olmustu, adet olacagim sanmistim. Inşallah bu da oyledir. Henuz su damlasi kadarlar ama insan sahipleniyor şimdiden, Rabbim hepimizin evladini korusun

Canım kusura bakma görmedim, bazen yazışmalar hızlı olunca gözden kaçabiliyor.

Sanırım birazcık yüksek, doktoruna bir göster bence hemen ki düşürür onu.

selam kızlar
bende aranıza katılayım ..kimyasal gebelikten bayağı sonra allahıma şükürler olsun ki şuanda bebeğim tutundu bu hafta kalp sesini duyarsam biraz daha rahatlicam sanırım ..benimki geç döllenme oldu şuan 5 hafta 4 günlüğüm hala içimde korku var tabi :KK43:

selam kızlar
bende aranıza katılayım ..kimyasal gebelikten bayağı sonra allahıma şükürler olsun ki şuanda bebeğim tutundu bu hafta kalp sesini duyarsam biraz daha rahatlicam sanırım ..benimki geç döllenme oldu şuan 5 hafta 4 günlüğüm hala içimde korku var tabi :KK43:
Hayirli olsun canim, inşallah kalp sesini de duyup rahatlarsin

X