- 26 Mayıs 2017
- 34
- 27
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
cnm bir gün geç cevap veriyorum ama dün hiç bakamadım.şimdi progestan ın olası yan etkilerini inceledim.Şişlik yazıyor bi de gastrointestinal bozukluk.yani mide bağırsakda şişkinlik ,kabızlık veya ishal durumuna neden olabilir.bir de uyuklama hali ve nadiren baş dönmesi yapabiliyor. ilacı vajinal yolla alıyorsun onun için yatarken alıyorsundur diye düşünüyorum.Eğer öyle değilse bile lütfen ilacı aldıktan sonra en az yarım saat kadar uzan.karnım şiş geziyom 5 aylık gibi:)netten baktım bi doktor yazmıs yapar o ilaç diye filan
aynen canım takmamaya çalısıyomda göbüşüm vardı zaten şimdi hepten var dar bişey giyinemiyorum millet kaç aylık diye sorcak diye korkuyorum :) bebiş içerde büyüyünce artık 9 aylık gibi olmaz inşallah göbüş
Anladım canım erken doğumun etkisi var bir de bünyeyle alakalı sanırım.. ben de Zaten 3 ay geçsin yürüyüşlere başlıcam :)1 ay erken oldu, cok uzun yol katettim arabayla, tasinma falan oldu, o yuzden erken olmustu, bol su icip yuruyus yaptim, 7.aya kadar zaten calisiyordum :)
Sagol canim yorumun icin, ben zaten kotu hissediyordum, az da olsa lekelenme vardi, doktor da oyle suclar gibi konuşunca gerildim, korktum. Anne olmak cok zor, doguma kadar ayri ayri dertleri var annelerin. Inşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Gorev icabi Ardahandayim ve bu muamele gosterdikleri en ilgili olani diyebilirim. Daha once dogum aonrasi anormal kanama icin acilden giris yaptirmistim, kanama icin acile mi gelinir diye almadilar. Hastayi onemsemek gibi halleri yok. O zaman sikayet ettim ama sonuc olmadi, boyle yerde doktorluk sadece kagit ustunde sanirim.
Hmm kendi doktoruna sorma sansın Yok mu canım.. saçmalamıslar resmenHanimlar ben sabah kalktiginda 1 2 damla kadar pembe lekelenme gördüm, gece olmus sanirim, sonra tekrarlamadi da, sabah acile gittim, beta hcg 866 cikti (bat 9 hazirandi) neden o kasar erken geldin dediler, adet zamani gectikten 2 hafta sonra olmazsam gitmeliymisim... simdi pazartesi degerin yukseliaine bakacaklar
Doğana kadar hep stres canım, doğduktan sonra da başka :) sen benden iyi bilirsin :)
Selam doktor dun gittin sende sanirim bende dun doktordaydim takvimde 6 hafta diyor ama 5 haftasin sanirim dimi su yuzden sordum benimde son adete gore 6 hafta 3 gun ama doktor 5 hafta 6 gun dedi 3 gun fark var yani normalmis ama benim gibi olan var mi diye merak ettim birde kalp atisi yeni baslamis dedi gosterdi ama duyamadim daha heyecanla bekliyorum insallah bidahaki kontrolde duyurur bebesim pit pitlariniKesinlikle canım hayatın değişiyor tamamen :))
Yuhh diyebildim sadece..
Amin vanim Allah razi olsun, insallah hepimiz saglicakla dunyaya getiririz bebeklerimizi..Doktor tek kelime ile saçmalamış, hiç kafana takma. Lekelenme için önlem alınması gerekirken sen iki hafta onların keyfini mi bekleyeceksin. Ayrıca acile hasta almamak nedir? Allah yardımcın olsun. Şimdi uzanıp ayaklarını biraz yüksek bir yere koyup dinlen canım. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
En son kayseride bor doktora gisiyordum canim, orasi da uzak olunca bagimiz koptu. 1 hafta sonra ankaraya gidecegim inşallah memlekete, artik o zaman soylerler inşallah. En yakin ozel hastane 250 km mesafede :)Hmm kendi doktoruna sorma sansın Yok mu canım.. saçmalamıslar resmen
Ah canım kötü olmuş ama Allah yardımcın olur.. dinlenme sansın varsa ayakları uzat dinlen(
Amin vanim Allah razi olsun, insallah hepimiz saglicakla dunyaya getiririz bebeklerimizi..
En son kayseride bor doktora gisiyordum canim, orasi da uzak olunca bagimiz koptu. 1 hafta sonra ankaraya gidecegim inşallah memlekete, artik o zaman soylerler inşallah. En yakin ozel hastane 250 km mesafede :)
supermis : ) bende kizimda 9 kilo ile dogum gittim ama tabii ben elimden geleni yapmistim ekstra kilo almamak icin : )Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)
Canım taze kan olursa kork ve agrın bende yaşadım kızımda 1 günlük süren progestan durdurdu ögle saçma seymi olur ne dengesiz doktor o önlem alması gerekiyorSagol canim yorumun icin, ben zaten kotu hissediyordum, az da olsa lekelenme vardi, doktor da oyle suclar gibi konuşunca gerildim, korktum. Anne olmak cok zor, doguma kadar ayri ayri dertleri var annelerin. Inşallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Dünden daha güzel artıyor demekki hadi hayırlı olsunKızlar bugünlük testine bakar mısınız
Selam doktor dun gittin sende sanirim bende dun doktordaydim takvimde 6 hafta diyor ama 5 haftasin sanirim dimi su yuzden sordum benimde son adete gore 6 hafta 3 gun ama doktor 5 hafta 6 gun dedi 3 gun fark var yani normalmis ama benim gibi olan var mi diye merak ettim birde kalp atisi yeni baslamis dedi gosterdi ama duyamadim daha heyecanla bekliyorum insallah bidahaki kontrolde duyurur bebesim pit pitlarini
Ona bakarsan bende erken ögrendim 12 mayıs regl oldum 30 mayısta beta hcg 67.57 cıktı regl daha geçmedi bile doktor erken döllenme dedi regl hemen sonra yumurtlamışsın cok nadir bir olay dedi :) kesemi gördüm yani erken diye bişi diyemez o nasıl doktorHanimlar ben sabah kalktiginda 1 2 damla kadar pembe lekelenme gördüm, gece olmus sanirim, sonra tekrarlamadi da, sabah acile gittim, beta hcg 866 cikti (bat 9 hazirandi) neden o kasar erken geldin dediler, adet zamani gectikten 2 hafta sonra olmazsam gitmeliymisim... simdi pazartesi degerin yukseliaine bakacaklar
Normal cnm kanama olmadıgı sürece olur yeni ya cok kıvrandırırsa gidersin doktoraBir de adet olacağım gibi sol kasigimda ve belimde kuyruk şokunu kısmında ağrı var bu normal mi acaba
İnş saglıkla tutunur saglıklı gebeliktir devamı gelir :)Allah razı olsun çok mutluyum hem de stresli 10.haftada bir düşünün olmuştu korkuyorum o yüzden.. inşallah sağlıklı olur inşallah
Pazartesi kan tahlili yaptıracağım