2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm bir gün geç cevap veriyorum ama dün hiç bakamadım.şimdi progestan ın olası yan etkilerini inceledim.Şişlik yazıyor bi de gastrointestinal bozukluk.yani mide bağırsakda şişkinlik ,kabızlık veya ishal durumuna neden olabilir.bir de uyuklama hali ve nadiren baş dönmesi yapabiliyor. ilacı vajinal yolla alıyorsun onun için yatarken alıyorsundur diye düşünüyorum.Eğer öyle değilse bile lütfen ilacı aldıktan sonra en az yarım saat kadar uzan.

1 ay erken oldu, cok uzun yol katettim arabayla, tasinma falan oldu, o yuzden erken olmustu, bol su icip yuruyus yaptim, 7.aya kadar zaten calisiyordum :)
Anladım canım erken doğumun etkisi var bir de bünyeyle alakalı sanırım.. ben de Zaten 3 ay geçsin yürüyüşlere başlıcam :)

Doktor tek kelime ile saçmalamış, hiç kafana takma. Lekelenme için önlem alınması gerekirken sen iki hafta onların keyfini mi bekleyeceksin. Ayrıca acile hasta almamak nedir? Allah yardımcın olsun. Şimdi uzanıp ayaklarını biraz yüksek bir yere koyup dinlen canım. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

Hmm kendi doktoruna sorma sansın Yok mu canım.. saçmalamıslar resmen

Kesinlikle canım hayatın değişiyor tamamen :))
Selam doktor dun gittin sende sanirim bende dun doktordaydim takvimde 6 hafta diyor ama 5 haftasin sanirim dimi su yuzden sordum benimde son adete gore 6 hafta 3 gun ama doktor 5 hafta 6 gun dedi 3 gun fark var yani normalmis ama benim gibi olan var mi diye merak ettim birde kalp atisi yeni baslamis dedi gosterdi ama duyamadim daha heyecanla bekliyorum insallah bidahaki kontrolde duyurur bebesim pit pitlarini

Yuhh diyebildim sadece..
(
Amin vanim Allah razi olsun, insallah hepimiz saglicakla dunyaya getiririz bebeklerimizi..
Hmm kendi doktoruna sorma sansın Yok mu canım.. saçmalamıslar resmen
En son kayseride bor doktora gisiyordum canim, orasi da uzak olunca bagimiz koptu. 1 hafta sonra ankaraya gidecegim inşallah memlekete, artik o zaman soylerler inşallah. En yakin ozel hastane 250 km mesafede :)

Ah canım kötü olmuş ama Allah yardımcın olur.. dinlenme sansın varsa ayakları uzat dinlen

Ben ilk hamileligimde 45kilo ile başlamıştım, 53 kilo ile dogum yaptim, su anda oglum 21 aylik, bu hamileligimde de 48 ile baslamis oldum, bakalim kacta biter :)
supermis : ) bende kizimda 9 kilo ile dogum gittim ama tabii ben elimden geleni yapmistim ekstra kilo almamak icin : )

Canım taze kan olursa kork ve agrın bende yaşadım kızımda 1 günlük süren progestan durdurdu ögle saçma seymi olur ne dengesiz doktor o önlem alması gerekiyor

Allah razı olsun çok mutluyum hem de stresli 10.haftada bir düşünün olmuştu korkuyorum o yüzden.. inşallah sağlıklı olur inşallah
Pazartesi kan tahlili yaptıracağım

Evet 6 gösteriyordu , doktor 5 dedi ama herşey normal dedi olması gereken gibi. Bence iyi canım sıkıntı yapmamıza gerek yok 6 yı doldurmadığımız için 5 haftalık demiş olabilirler canım ya da ultrason öyle hesaplamıştır

Ona bakarsan bende erken ögrendim 12 mayıs regl oldum 30 mayısta beta hcg 67.57 cıktı regl daha geçmedi bile doktor erken döllenme dedi regl hemen sonra yumurtlamışsın cok nadir bir olay dedi :) kesemi gördüm yani erken diye bişi diyemez o nasıl doktor

Kızlar kızımda kese sagdaymış
Bunda solda acaba erkek mi
İlk resim kızımın
İkinci karnımdaki bebişimin :)

Eklentiler

• IMG_1793.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1783.JPG
    37,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…