2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ah canım kötü olmuş ama Allah yardımcın olur.. dinlenme sansın varsa ayakları uzat dinlen
Sagol canim, Allah razi olsun
supermis : ) bende kizimda 9 kilo ile dogum gittim ama tabii ben elimden geleni yapmistim ekstra kilo almamak icin : )
Ben dogumdan sonra kilo almistim ama, kayinvalidem sut yapar diye bol bol tatli yediriyordu :)

Canım taze kan olursa kork ve agrın bende yaşadım kızımda 1 günlük süren progestan durdurdu ögle saçma seymi olur ne dengesiz doktor o önlem alması gerekiyor
Agrim coktu canim ama bekliyorum bakalim, Rabbim izin verirse inşallah tutunur, sağolasın
Devlet hastanesine mi mahsus yoksa doğuya mi bilmiyorum ama ilk hamileligimde hamilelik suphem var dedim, odrarda baktilar cikmamisti, hamile degilsin deyip ilac verdiler, 3 gun sonra kesem görülmüştü, iyi doktora denk gelmek lazim sanirim

Özele gidiyorum devlette hayatta işim olmaz inş tutunur dualarım seninle cnm

devlet hastanelerinden bende çok çektim şimdilik özelden şaşmıyorum. özelin bile kötüsü var. böyle hassas durumlarda en iyisini seçmek lazım :)
Hem devlet hastanelerin cihazları berbahat munebiden kalma birde sagolsunlar kendi ülkemizde mülteci gibi yaşıyoruz devlette ilk dış vatandaşlar kimliksizler ( suriyeliler öncelikli hasta ) sınra biz geliyor zaten bir git hepsi gebe bize sıra gelene kadar 2 gün geçer 10 ı geçik cocuk yaptıkları için

babama devlet hastanesinde yanlış pankreas kanseri teşhisi koydular.. kardeşime yanlış brusella teşhisi koydular. banada ufakken ölür bu bebek yaşamaz demişler. velhasıl bizim devlet hastanesine güvenimiz sıfır..

Ulyrason cihaz olcumleri eksi 3 arti 3 hata payiymis canim o yuzden dusunsene zaten mm lik birsey olcuyorlar :) normal biliyorum doktorumda soyledi iste kese su hafta kalp atisi su hafta takip ediyoruz ya ondan sordum hayirlisiyla en kisa zamanda pit pitlarini dinleriz insallah kuzularin

Allah korursun anneme de rahim kanserisin dediler özele gelip smear yaptırdık tertemiz cıkmıştı devlet fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…