- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Kızlar bugünlük testine bakar mısınız
Kızlar kızımda kese sagdaymış
Bunda solda acaba erkek mi
İlk resim kızımın
İkinci karnımdaki bebişimin :)
6 aylık gibiyim millet sorucak diye aklım cıkıo 5 haftalık demeye utanırımYa sorma ben de dün akşam yemeği için dışarda olacaktık, kıyafet bulamadım. Ne giysem 5 aylık modundaydım :)
Ögle canım büyümüştür kaldı 5 gün şafak sayar gibi sayıyorum vallahiAzıcık daha büyüsün o zaman tahmin de bulunuruz :)
Sagol canim, Allah razi olsunAh canım kötü olmuş ama Allah yardımcın olur.. dinlenme sansın varsa ayakları uzat dinlen
Ben dogumdan sonra kilo almistim ama, kayinvalidem sut yapar diye bol bol tatli yediriyordu :)supermis : ) bende kizimda 9 kilo ile dogum gittim ama tabii ben elimden geleni yapmistim ekstra kilo almamak icin : )
:d ben hamile kalamdanda öyleydim dert etme
6 aylık gibiyim millet sorucak diye aklım cıkıo 5 haftalık demeye utanırım
Agrim coktu canim ama bekliyorum bakalim, Rabbim izin verirse inşallah tutunur, sağolasınCanım taze kan olursa kork ve agrın bende yaşadım kızımda 1 günlük süren progestan durdurdu ögle saçma seymi olur ne dengesiz doktor o önlem alması gerekiyor
Devlet hastanesine mi mahsus yoksa doğuya mi bilmiyorum ama ilk hamileligimde hamilelik suphem var dedim, odrarda baktilar cikmamisti, hamile degilsin deyip ilac verdiler, 3 gun sonra kesem görülmüştü, iyi doktora denk gelmek lazim sanirimOna bakarsan bende erken ögrendim 12 mayıs regl oldum 30 mayısta beta hcg 67.57 cıktı regl daha geçmedi bile doktor erken döllenme dedi regl hemen sonra yumurtlamışsın cok nadir bir olay dedi :) kesemi gördüm yani erken diye bişi diyemez o nasıl doktor
Bugun kan verdim 440 cikti artik eminim hamile oldugumdanNetleşir canım inşallah ben ümitliyim :)
Eşim diyor bu ne hal hiç böyle yuvarlak şişmezdim:d ben hamile kalamdanda öyleydim dert etme
Şimdiden kendimizi koyu renge bürüdükBen de öyle, akrep Nalan gibi giyiniyorum. En bol en koyu renk şeyler :)
Özele gidiyorum devlette hayatta işim olmaz inş tutunur dualarım seninle cnmAgrim coktu canim ama bekliyorum bakalim, Rabbim izin verirse inşallah tutunur, sağolasın
Devlet hastanesine mi mahsus yoksa doğuya mi bilmiyorum ama ilk hamileligimde hamilelik suphem var dedim, odrarda baktilar cikmamisti, hamile degilsin deyip ilac verdiler, 3 gun sonra kesem görülmüştü, iyi doktora denk gelmek lazim sanirim
devlet hastanelerinden bende çok çektim şimdilik özelden şaşmıyorum. özelin bile kötüsü var. böyle hassas durumlarda en iyisini seçmek lazım :)Özele gidiyorum devlette hayatta işim olmaz inş tutunur dualarım seninle cnm
Hem devlet hastanelerin cihazları berbahat munebiden kalma birde sagolsunlar kendi ülkemizde mülteci gibi yaşıyoruz devlette ilk dış vatandaşlar kimliksizler ( suriyeliler öncelikli hasta ) sınra biz geliyor zaten bir git hepsi gebe bize sıra gelene kadar 2 gün geçer 10 ı geçik cocuk yaptıkları içindevlet hastanelerinden bende çok çektim şimdilik özelden şaşmıyorum. özelin bile kötüsü var. böyle hassas durumlarda en iyisini seçmek lazım :)
babama devlet hastanesinde yanlış pankreas kanseri teşhisi koydular.. kardeşime yanlış brusella teşhisi koydular. banada ufakken ölür bu bebek yaşamaz demişler. velhasıl bizim devlet hastanesine güvenimiz sıfır..Hem devlet hastanelerin cihazları berbahat munebiden kalma birde sagolsunlar kendi ülkemizde mülteci gibi yaşıyoruz devlette ilk dış vatandaşlar kimliksizler ( suriyeliler öncelikli hasta ) sınra biz geliyor zaten bir git hepsi gebe bize sıra gelene kadar 2 gün geçer 10 ı geçik cocuk yaptıkları için
Ulyrason cihaz olcumleri eksi 3 arti 3 hata payiymis canim o yuzden dusunsene zaten mm lik birsey olcuyorlar :) normal biliyorum doktorumda soyledi iste kese su hafta kalp atisi su hafta takip ediyoruz ya ondan sordum hayirlisiyla en kisa zamanda pit pitlarini dinleriz insallah kuzularinEvet 6 gösteriyordu , doktor 5 dedi ama herşey normal dedi olması gereken gibi. Bence iyi canım sıkıntı yapmamıza gerek yok 6 yı doldurmadığımız için 5 haftalık demiş olabilirler canım ya da ultrason öyle hesaplamıştır
3 gün önce ise deger az artmış kimyasala dönebilir canım kanaman başlayabilir en az 20 felan olması lazımdıKızlar Sorumu cevaplar mısınız
3 gün önce bhcg 7 idi bugün ölçtürdüm 13 olmuş normal mi değerler
Allah korursun anneme de rahim kanserisin dediler özele gelip smear yaptırdık tertemiz cıkmıştı devlet fena yababama devlet hastanesinde yanlış pankreas kanseri teşhisi koydular.. kardeşime yanlış brusella teşhisi koydular. banada ufakken ölür bu bebek yaşamaz demişler. velhasıl bizim devlet hastanesine güvenimiz sıfır..