2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben alerji için 2 aydır katı diyetteyim. Hamur işi çikolata vs hayatımda yokken kilo veremedim. Siz napıyorsunuz arkdaşım. Valla sinirlerimi bozdunuz :KK70:

Yaa :KK54: Eğer sana yük olmucaksa biraz gönder deneyim canım eğer fazlaysa ama. Sen karşı ödemeli gönder sen de mi ankara dasın? Neresindensin
Ben etlikteyim canım yakın olsak kendim getiririm de uzağız sanırım kargoyla göndereyim ya da eşimle bi şekilde ulaştırrım işyeri çankayada

Kızlar ya biz ek gıdaya yeni başladık dün kabak bugün kabak + havuç püresi yaa yemiyor geri çıkarıyor ağzından sinirlerim bozuldu ne yer ki yiyebileceği ne verebilirim , yarın kahvaltıya başlıcaz yumurta vericem inşallah
2 gün arayla teklif et kabağı alışır damağı yemeye başlar merak etme

Ben alerji için 2 aydır katı diyetteyim. Hamur işi çikolata vs hayatımda yokken kilo veremedim. Siz napıyorsunuz arkdaşım. Valla sinirlerimi bozdunuz :KK70:
Eğer az yiyorsan kilo veremezsin, doğru şeyi yersen çok da yesen verebilirsin. Mantık bu :KK66: bi de az az sık sık değil tam öğünde yemek lazım. Çünkü sık yiyince leptin hormonunu salgılatmıyosun, kilo verdiren hormon o. En az 4 saat olmalı iki öğün arası ki yakabilelim yağları

olabilir aslinda tarif atarsan sevinirim cnm. makinede mi yapiyorsun normal mi cnm ?
Normal yaptım canım hatta kek kalıplarına koydum küçük küçük porsiyonluk oldu , canım ben bu tarife göre yaptım ama malzemelerdeki suyu ılık kullandım Screenshot_20180910-102448.png Screenshot_20180910-102424.png

Canım bizimde geçen gün yanımda oyuncak oynuyordu. Bi an bişeye daldım ben. Döndüm ki dudaklarında kan var. Ay bayılıcam sandım. Ağzını nasıl açtıysam ağladı yavrum. Dişimi kaşıycam diye damağını sıyırmış oyuncakla. Sizinde muhtemelen bişeyle sürttü biberon sürtünce kanama yaptı korkma
Cvbin için cok saol canm bncede oyle oldu cunku buldugunu sinirle agzina sokuyo

Kızlar ek gıdaya 5 6 gün daha ara verip geri başlıcam. Sorun şu bizimki biberon mamasını da reddediyo zaten beni ek gıdaya iten de o oldu ama suan ikisinide reddediyo. İnanılmaz az yiyo nasıl yol izlediniz siz? Belki unutur da düzgünce bide başlarız

X