2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O kadından nefret ediyorum hayvan dusmani bir insan nasıl insablara yardım edip üzülebilir inanmıyorum hepsi show
Valla kuzum eger maddi durum varsa ben olsam ayrılırdım kı ben cok isterdim 2 yıl ücretsiz izin kullanmayı
Evi olmasına rağmen nerede peki nerde yasıyor suan

Canım ben 1 ay önce yazlıktaydım eltimler eltimin bebeler vardı, oğlu zarar vercek diye yere koyamıyordum halbuki koymam lazım gelişimi için, o uyuduğu anda hemen örtü serip atıyodum yere inan daha 5 aylıktı emeklemeye başladı orda, sonra eve döndük iyice ileri gitmeye başladı, ben hep yere attım,önüne meyve, suluk, oyuncak koydum ve hedefe ilerlemesini sağladım:) Şuan fırtına gibi bi o odada bi bu odada :)

kizlar birsey soracagim hala regl olmayan var mi? internette emzirince 1 seneye kadar uzayabilir diyordu yine de doktora sorayim dedim oda normal degil gelin bakalim demis kafama takildi ya
Niye oyle demiski doktor. Sut emzirdiginden prolaktin hormonun yuksek ve regl olmana engel. Bende olmadim hala 6 bucuk aylik oglum. Kizimdada 9. Ay oldum

Ben tam pirincunu organik irmik ve yulaf unu aldim migrostan. Meyve puresi yapiyorum icine bazen irmik biraz pirinc unu katiyorum seviyo bizim oglan. Tam menu vermedim hic zaten. Bir iki kahvaltida yulaf unu isirdim icine yumurta labne pekmez katip verdim en fazla 1 tatli kasigi yiyor zaten. Yogurt verdim bazen yiyor bsxen yemiyor icine meyve katiyorum yada iki tane bebe biskuvisi katiyorum. Corbalari hic sevmiyor hangisini yaptiysam yemedi yinede yapip iki 3 kasik yediriyorum. Yatmadan kasik mamasi veriyorum onu seviyor yiyor

Geçmiş olsum canım evet hiç bırakmamak lazım ama oluyor böyle kazalar

Ya maşllah ne güzel yok ben bırakamadım işte ne bileyim bir sürü çocuk vardı yere bıraktığım an hepsi başına toplanıyordu çıldırıyordum zaten neyse bakalım eninde sonunda öğrenecekler tabi ki ama işte erken olsa daha iyi böyle kızıyor ağlıyor sürekli gidemeyince

Cok geçmiş olsun

Bizim oglanin iki disi arka arkaya cikti 3 5 gun arayla. Olabilir yani canim. Bende dedim disi cikti niye hala huysuz dun fark ettim arabada aglayinca gordum ikinci diste cikmis altta ikiside
Bizim ikinci dis 1 gun arayla çıktı hemen ikisinde çıkmış durumda ama kopek dişi tarafından cok ısırıyor Eli hem orada o mu gelecek acsba bilenedim

KuZum hepsinin gelişimi cok farklı İpek Haziran’da döndü mesela etkinin kızı 5 aylıkken oturdu ama 8 aylıkken döndü sen bol bol yere koy kuzum
İpek’te gidemeyince agliyor yapamayınca sinirleniyor normal sanirim

Ya ben de gr istek yok düşününce tiksinti geliyor niye böyle oldum anlamadim psikoloğa mi gitsem biomiyorum

Niye oyle demiski doktor. Sut emzirdiginden prolaktin hormonun yuksek ve regl olmana engel. Bende olmadim hala 6 bucuk aylik oglum. Kizimdada 9. Ay oldum
Ben bekarkende 3 ay prolaktib yüksek gezdim ama yine regli oldum Her ay sadece sayısı azdı gun sayısı 2 gun oluyordum prolaktin yüksek olması engel değil regli olmasina
Hatta is yerinden arkadasım 35/40 güne regli oluyordu doktora gitti prolakatin üst seviye de hamile kalmana etki edebilir düzenlenmesi gerek demişti doktor ama yine de adet görüyor hemde 15 gun

Hip 5 tahıllı aldim ona az sütümden sıkıp pekmez labne koyacağım bakalim insalah yer valla 9. Ay gelsin yemek yemesi otursun diye dua ediyorum ama o zamanda başka bsy çıkar :)

Annemle :)

Bizde bukusamadik @Beklenti_delisi ile. Apar topar donduk eske ananem kolumu kirmisti. Zaten o ara baktim beklenti delisinin sipada hastalanmis ogun yalan oldu bulusma
Cok gecmis olsun canim simdi nasil anane. Benim bayram tatili biraz uzun sürdü anca girebildim. Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ishal salgını var her yerde umarim bebeler iyidir. Benimki de yakalandı ama şükür 5 günde doktorsuz atlattik

Ya ben de gr istek yok düşününce tiksinti geliyor niye böyle oldum anlamadim psikoloğa mi gitsem biomiyorum
Doğumdan beri mı böylesin bi dr yada psikologa görün bence canım...bende ilk 3 4 ay uzaktım ayrı yatiyoduk hatta çok tiksiniyodum ama ilişkiye girdikçe o düşünceler bitiyo sanki

P Prime18 nin bebegi oldu. Rota kapti. 1 hafta filan hastanede yattilar ama iyi simdi.

Ananemde iyi. Kolu alcida. Ama ameliyat olmasi gerekecek gibi duruyor. Zaten bacagindan olacakti.2 3 sene once yine kirmisti.

Canım ailem Yozgat ta burda annemin kendi evi var geçen yıl aldı boş duruyor. Haftaya duruma bi bakcaz olmadı eşim ücretsiz izin alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…