2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnanamayacaksın ama Müge dediğimiz Müge Anlı... Bizimkinin evi de var. Balkonlarımız karşı karşıya ve evet ona güvenip çocuk yaptık yeter ki olsun ben bakarım diyordu zamanında. Eşim başka bir okula görevlendirme istedi çıkarsa dersleri öğleden sonra olacak o bakacak çıkmazsa ücretsiz izin gündemimizde

Helen doron egitim kurumu zaten 3 ayliktan 3 yasa kadar olan siniflari var yabanci dil egitimi icin. Onlar ilgilenecek.
Wayyy keşke senin kızın ben olaydım bee. Varya dünya dikilse karşıma yıkar geçerdim
Bizde de var bu durum. Kv gelip bakacaktı kp nin sağlığını bahane ettiler. Kızmadım. Haklı kadın. Denizlide anam varken o niye tee oralardan gelsin. Sadece bunu bayramda sorunca açığa çıkmasına sap gibi ortada kalışıma kızdım. Bende babamla iyi değilim. Annemin köyden gelişi minibüsle 2,5 saat. Babam getirip götürüyor o yüzden 1 saatte. Ama her hafta onu görmek işkence bana.
Belki annen babandan çekiniyordur. Yada benim annem gibi işine göre davranıyor. Eğer eşinin başka okul durumu varsa çıkın milli eğitim müdürüne valiye kaymakama. Mağduriyetinizi belirtin. Babam hastalandı de uydur. Belki insanlık vardır içlerinde. Benim bayramdan beri midem ağrıyor belim kopuyor resmen sızlıyor stresten. Sol kolum uyuştu. Bakıcı bulurum ama kimseye güvenim yok benim. Alt komşu yeğenine bakıyor hiç beğenmiyorum onun bakışını. Kaldıki bizim bakıcılar el olacak. Karnıma sancılar giriyor resmen

Gel la nufusuma gecireyim seni

A asya17 ya ben annelere hak veriyorum.ben de olsam.ben de bakmam.galiba.buyuk konjsmuyayim daen rahat edecegin donemde tekrardan cocuk bak.tabi son gun bakmiyorum demesi kotu olmus.valla maddi durum.cok zorlamiyacaksa en mantiklisi ucretsiz izin.gerekirse o donemde 1tane kadin bul.bebegin sen evdeyken ona alisma sureci gecirir.baktin bi problem yok.ucretsiz iznini iptal et.calismaya basla.
Biz 2anneden de uzaktayiz.birakacak kimse yok.bi de edize zor ben bakiyorum.bakici bi kosede edizi cimcikler..1yasina kadarr..sonrasii allah buyuktur insallahhh..

Seni o kadar iyi anlıyorumki... keşke şu an de derdimiz bu değilde bebelerin uykusu beslenmesi falan olaydı. Eşim gitti müdürüne durumu anlattı diğer okuldan da istendiğini söyledi ama adam göndermem demiş çıkmış milli eğitime oradakiler ok demişler ama biliyosunuz belli olmaz onların ne dedikleri şimdi mecburen sadece bekliyoruz. Ev kredimiz var maalesef ayda 2500 tl olmazsa görevlendirme kenarda nolur ne olmaz diye ayırdığım biraz altın var. Ekim 15 e kadar raporla falan idare edip sonra 3 ay eşim ücretsiz izne ayrılacak. 2. Dönemde Allah büyük artık. Ama resmen stresten sütüm azaldı. Kendimi çok değersiz hissediyorum bunalıma girdim

Canım daha hamile değilken annem çocuğun olsun gerisini düşünme ben bakarım dedi ona güvendim. Eşim ben ücretsiz izne ayrılırım dedi imkanları zorlayıp son çare onu yapcaz

İnşallah canım valla böyle geçeceğini duymak rahatlatıyo insanı inşallah biran önce bende rahatlarım emeklerde

Her şerde bir hayır vardır demeyd çalışıuorum artık.

Canım daha hamile değilken annem çocuğun olsun gerisini düşünme ben bakarım dedi ona güvendim. Eşim ben ücretsiz izne ayrılırım dedi imkanları zorlayıp son çare onu yapcaz
Bi caresi bulunur elbet.valla bizim de hem ev kredisi hem is kredisi buyuk oglan ozel okulda...ama mecbur ucretsiz izin almak zorundayim.1ay heyet aldim 1ay kadar da normal rapor alacam.sonra mecburen ucretsiz izin.hersey yoluna girer...

Kızlar benim bebe ne emekliyor ne sürünüyor bir aydır kv lerdeysik evleri kalabalıktı bir sürü çocuk vardı bir kere eşimin yeğenini bizimkinin eline basarken yakaladım bu yüZden çocuğu hiç yere bırakmadım bir şey yaparlar filan diye. Eve daha dün geldik koyuyorum yere ama gitmeye çalışıyır gidemeyince ağlıyır halbuki çok hareketli kıpır kıpır bir çocuk gördüğü herseye uzanmaya çalışıyor saldırıyor resmen ama neden sürünmüyor anlamadım kiloluda değilki engel olsun

Yerde olmayı unutmuştur canım. Birkaç güne alışır

cnm birkac gune gider merak etme cok cabuk kendilerini gelistiriyorlar

kizlar moralim cok bozuk mete yere düstu
yatak odasinda isimi yaparken yataga koymustum yatagin cevresine de yastik dösuyordum dusmesin diye pat diye ses geldi kedi birsey yapti zannettim ilk yastigin uzerine cikip asagiya dusmus. aptal ben gormemisim hic. bisey olmamistir insallah. ilk cok agladi ama iyiye benziyor simdilik( 5 dk bile yalniz birakmamak gerekiyor

Ben spral taktırdım bakalım. Şimdilik rahat eşim arada hissediyorum felan diyo ama kendi korunmak istemedi mecbur katlancak
Ayy canım ya ben korkarim spraldenn sen hissediyomusun peki..

İliskiye girmeyerek korunuyorum anam ben
Bende öyle korunuyorumm ama nereye kadar kacacaz adam ustume kuma getirmesin diye mecbur kalıyorum napiyim sağlık ocağında hemşire prezervtf verdi ama eşim hayatta kullanmaz bende kullanmiyosan git uzak dur dedim ama nereye kadar

Emanet etmek zor biliyorum ama kamera koyacağım diye söylüyorum ben görüştüğüm kadınlara. Çekinirler biraz diye. Sürekli izleyeceğimi belirtiyorum. Ama imkanın varsa ücretsiz izin tabi daha iyi. Ben 3500 civari ödüyorum kredi ve bu sene kardeşim üniversiteye gidecek ona yardiy edeceğim. Biraz birikmiş vardı onu da araba bozuldu ona gömdük. Benim birakmam mümkün değil yani. Senin birikmiş falan varsa bırak olmazsa. Azıcık imkanım olsa anneme bile bak demem de işte napacaksin.

Off ya bu düşmeler benim de moralimi bozuyo bugün iki defa çok kötü düştü emeklerken bir yere tutunup kalkmak istiyo sonra dengesini kaybedip kafası yere carpiyo bi dk bile gözümü ayıramıyorum artık.. kuzum nasıl ağlıyo yaa hıçkıra hıçkıra.. yuksek yere asla bırakma canım artık kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…