- 30 Ekim 2013
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.241
Teşekkür ederimmButcen yuksekse Cybex sirona butcen kisitliysa recaro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmButcen yuksekse Cybex sirona butcen kisitliysa recaro
Ay maşallah o zilliye öpücükün kısayolu neydi kızBu da bizden olsun toren bebesi ilk zafer bayramimiz.Eki Görüntüle 2183729
Geçen ben de oto koltuğu almayı düşünüyorum diye yazmıştım e bebekte joie marka indirimde nasıl kaliteli mi diye sordum cevap veren olmadıKızlar merhaba, oto koltuğu almayı düşünüyoruz, bana marka önerebilir misimiz?
Selam kızlar
Yazamıyorum bu ara. Dönemedim daha evime geziyorum orda burda:) 7 buçuk aylık oldu benim minnak. Ne çabuk büyüdüler böyle ya. 1 buçuk aydır ek gıda alıyor. İlk başta çok yemiyordu ama bu ara ek gıdaya düştü emmeyi azalttı. Zorla emziriyorum:/ miktar olarak gün boyunca 1 çay bardağı çorba 1 çay bardağı yoğurt 1 küçük muz yiyordur. Ama dediğim gibi yeni başladığında bu kadar değildi. Son günlerde ulaştı bu miktara.
Bu ara emekleme çalışmaları var ama daha tam beceremiyor. Totoyu kaldırıyor ellerini atamıyor:) sürünerek yuvarlanarak ulaşıyor hedefine nerdeyse kalkıp yürüyecek ama desteksiz oturma işini tam çözemedi. Biraz oturuyor pat yıkılıveriyor bi tarafa. Sizin bebelerde nasıl oturma durumu
Masallah yarasın valla bizim ki ağız kirlenmese süper olacak ama kitlıyor zaten kucakta ve mama sandalyesin de de durmak istemiyor surekli kendini geri atıyor devirecek diye korkuyorumCanım artık ben ne yersem onu yiyor. Beraber yiyoruz. Hatta üniversitenin yemekhanesine gidiyoruz. Merve de yanımda normal sandalyede oturuyor. Eline ekmeğin kabuklu kısmını veriyorum. Öbür eline oyuncak. Ben de bir elimle onu tutuyorum bir elimle hem kendim yiyip hem ağzına tutup veriyorum. Elleri dolu olmazsa heryere saldırıyor.
Şekerli seyleri seviyor karpuz delisi kavun seviyor muz da ama digerleri no şuyun bile tadına bakınca kitlıyor ağzıCnm ağzını kilitlemesi büyük sıkıntı. Önyargısını kırmanın tek yolu şekerli muhallebi veya sütlsç yap. Eleştirilecek belki ama onun ve senin psikolojin önemli şuan. Ondan yedir bir iki gün azar azar. Öyle öyle önyargısını kırabilirsin diye düşünüyorum.
Bir yasa kadar her ay diye bimiyorum bir yas sonrası 6 ayda bir diye biliyorum daCnm artık büyüyorlar toparlıyorlar. Her ay gerekmiyor zaten.
Susuzluk Ankara cok sıcak bizdedir olduMerhaba kızlar oğlumun kilo alımı çok iyi olmasına rağmen bezinde pembelik gördüm
Son 1,5 ayda toplamda 700 gr aldı
Şuan kilosu 9,700 gr
Gayet de iyi ama pembelik beslenemediği anlamına gelmiyor mu
Sabah akşam 2 öğün ek gıda veriyorum onun dışında sürekli emiyor
Sen öpücük yaz ben anlarimAy maşallah o zilliye öpücükün kısayolu neydi kız
1 haftada gitmez benim kan sulandiricilarin kistlesenlerden bazilari hala gitmedi yumru yumru kolumda.Kızlar benim canım cok sıkkın
İpekin sol dizkapaginin arkası sis
Son damar yolu ordsn açılmış serimi sol ayaktan vermişlerdi ama bacakta ayakta serumu alırken de çıkarıncada şişlik yoktu
Ben fark etmedim bugun dükkana gitmiştim müşteri fark etti baya canim sikildi nasıl fark etmedim diye kendime kızdım gerci ya kucağımda ya oynarken oturuyor yanındayım sürünürken de hic anlamadim yanda alt değişirken elleyince hafif sertlik var yarın doktora gideceğiz
Serum derialtina gitmiş olsa 1 hafta oldj hastaneden çıkalı çoktan deri emer şişlik inerdi
Bu ne şimdi anlamadim
İnsallah kötü bsy değildir
Sadece bas cevresinde olmaz ki ates. Ama termometren alindan olcer ise vucut olcemeyebilir. Birde cok guneste kalmis olabilir mi?Kızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((
Bizim kiz gurme cnm tatsiz corbalari pek sevmiyor illa soganli yada sarimsakli olacak birde et su veya tavuk suyunu cok seviyor.bu corbayi cok sevdi
Canım kafası çok sıcak. Kafasını ölçüyorum 39 vucudunu ölçüyorum 38. Kafası çok sıcak. Bademcik olunca kafası sıcak olur diyolarSadece bas cevresinde olmaz ki ates. Ama termometren alindan olcer ise vucut olcemeyebilir. Birde cok guneste kalmis olabilir mi?
Bende bugün anneme sordum tam hatirlamiyo ama erken adet olmuş çünkü benle kardeşimin arası 15 ay..adet olmadığımız sürece korunmuş olur muyuz acabaYapısaldır belki cnm. Olmayan daha baya kişiyiz
Canım bence kilo alımı gayet iyi maşallah biz son iki aydır 100 150 gr aldık..ek gıdaya geçeli bi ay falan oldu..kahvaltı yoğurt ve çorba vermeye çalışıyorum.. idrarda pembelik vardı bizim de..tahlilde hiçbirşey çıkmıyo susuzluktandir dedi dr bende bol bol su veriyorum son zamanlarda bezde hiç rastlamadim.. önceden sürekli oluyoduMerhaba kızlar oğlumun kilo alımı çok iyi olmasına rağmen bezinde pembelik gördüm
Son 1,5 ayda toplamda 700 gr aldı
Şuan kilosu 9,700 gr
Gayet de iyi ama pembelik beslenemediği anlamına gelmiyor mu
Sabah akşam 2 öğün ek gıda veriyorum onun dışında sürekli emiyor
Canım alnına soğuk bez koltuk altına da sirkeli pamuk koy. Ilık duş aldır. Ben öyle yapıyorum ateşte. Bal sıcaklığı ve vücut sıcaklığı aynı çıkmazKızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((