2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu da bizden olsun toren bebesi :cool: ilk zafer bayramimiz.
Screenshot_20180830-123416_Gallery.jpg

Ah senin cc lerin. Beraber sofraya oturuyoruz genellikle beraber yiyoruz. Beraber kalkıyoruz. Ben çok yavaş veriyorum. Daha oğrusu ağzı boşalınca sofraya abanıyo ben yemeğimi yerken elimi tutuyor lokmsmı alacak hınzır. Ozaman ona tekrar veriyorum. Ağzını döndürmeye başlayınca sağa sola yönelmeye başlayınca üstelemiyorum prk
Öğün olarak vermiyosun yani. Bende senin gibiyim sadece kaşık maması veriyorum. Diğer türlü yediklerimizden tattırıyorum eline ekmek veriyorum oyalansın diye meyve veriyorum. Acaba demiştim az mı diye

Bende chico kademeli vardı cok kaba ve bence cok gereksizler cocuk düz oturduğu zaman kademesi o bu bitiyor cok ağır cok yer kaplıyor diye english home dan 99 liraya aldım Ikea model ayni ona bakabilirsin
English homdakini alayim bende minder işini naptin peki mindere gerek yokmu sence

kizlar birsey soracagim hala regl olmayan var mi? internette emzirince 1 seneye kadar uzayabilir diyordu yine de doktora sorayim dedim oda normal degil gelin bakalim demis kafama takildi ya :KK43:
Canım mrb doktora gittin mi tekrar..bende halen adet olmadım bi kaç kez kahverengi akinti
Oldu sadece
Kizlar menunuzu yazin.saatine gore ne icirip ne yediriyoruz.biz donup dolasip ayni seyi yediriyoruz sanki..
Canım biz sabah 6da uyanıyoruz 8e kadar anne sütü
kahvaltı 9gibi lor ve yumurta sarısı
Öğlen 1 2 gibi bi çay bardağı yoğurt
Akşama doğru da 4 5 gibi bi cay bardagi sebze çorbası..
tabi bu bi çay bardaklarinin tamamını bitiremiyoruz bazen ii yiyor ama çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştiriyo ağzından cikartiyo..sürekli aynı şeyleri yemesin diye sebzeleri degistiriyorum

English homdakini alayim bende minder işini naptin peki mindere gerek yokmu sence

Canım mrb doktora gittin mi tekrar..bende halen adet olmadım bi kaç kez kahverengi akinti
Oldu sadece

Canım biz sabah 6da uyanıyoruz 8e kadar anne sütü
kahvaltı 9gibi lor ve yumurta sarısı
Öğlen 1 2 gibi bi çay bardağı yoğurt
Akşama doğru da 4 5 gibi bi cay bardagi sebze çorbası..
tabi bu bi çay bardaklarinin tamamını bitiremiyoruz bazen ii yiyor ama çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştiriyo ağzından cikartiyo..sürekli aynı şeyleri yemesin diye sebzeleri degistiriyorum
daha gitmedim cnm ama gitmeyi düşünüyorum. yalniz K Kaan-merve de ilk dogumumda 10. ayda oldum demis. ama doktor normal degil niye dedi anlamadim. emzirenlerde hormonlardan uzuyormus. ama emzirip regl ola bir suru insan da var.

Canım kaç aylık ? Devrilmesi normal zaten yastıklarla devrilmemesini sağlayıp öyle oturtacağız :) tam oturmaya 7-8 aylıkken ancak başlıyorlar-mış. Böyle duydum
10gun sonra 6 bitiyo 7 aylık oluyoruz oturmak istemiyor kaciyor surekli bi kaç gündür de emeklerken tek elini kaldırıp kalkmaya calisiyoŕ allahım yaa bu akrobatik hareketlerle başım dertte günde 4 5 kez başını vuruyo yere çok üzülüyorum ne kadar dikkat etsem de oluyo yine

Kizlar bizim bugunku corbamiz 1 tatli kasigi tam bugday unu biraz tereyaginda kavurdum uzerine tavuk suyu ekledim icine 1 tatli kasigi pirinc 1 sogan biraz kimyon attim bizim kiz cok sevdi ilgilenenlere duyurulur
cnm bizimki de çorba içiriyim diyorum en iyisi yayla dedim yoğurtlu pirincli sevmedi, bugun tarhana deneyecegim olmazsa yarin da bunu deneyim. yapip dokuyorum valla :KK43:

cnm bizimki de çorba içiriyim diyorum en iyisi yayla dedim yoğurtlu pirincli sevmedi, bugun tarhana deneyecegim olmazsa yarin da bunu deneyim. yapip dokuyorum valla :KK43:
Bizim kiz gurme cnm tatsiz corbalari pek sevmiyor illa soganli yada sarimsakli olacak birde et su veya tavuk suyunu cok seviyor.bu corbayi cok sevdi

Mervede de oldu canım. Bak benim iksirim ne biliyon mu. Ihlamuru kaynat adaçayını ekle. Bir diş sarımsağı ezdir bu çayın içine koy. Demlensin ılıyınca içine az şeker koy içir. Ben oğlumda mervede böyle yaptım
Saol canım bugun daha iyiyiz ates yok sayılacak kadar az 37.5 dan yukari çıkmadi yine 38 e yaklasirsa aklımda bulun gece bir gram uyumadım bilincli bi sekilde yapmıyo belki ama gece boyu anne diye inledi kıvrandı yavrum annelik zor meziyet saol tarif icinde

Kızlar ek gıda verirken gündüz bebekleriniz emiyormu?benimki gündüz emmiyor 3 yada 4 saate sağmaya çalışıyorum tek taraftan 40 max çıkıyor diğeri zaten hep aydı oda 20-30 normalmi sizce bu aylarda? Sizler sağıyormusunuz

X