2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kulak kizarikligi herseyden olabilir ama. Dis de kulaga vuruyor bademcikte kulaga vuruyor. Sen yine takip et bakalim.

Açıklama yaptı doktor baya. Dişten değil, bogazdan dedi. Diş yok zaten bizde henüz gelecek gibi değil. Zaten fitil hemen düşürdü ateşi. İyi şimdi çok şükür dün olduğu huzursuz halleri yok. Canavarlığa devam sabahtan beri

kizlar gunaydin acil birsey soracagim belim tutuldu bebegi egilip alamiyorum. emziriyorumya ne kullanabilirim sakincasi olmayan, dogumdan sonra basina gelen var mi ?

Kızlar bayramda kemikli ilikleri ayırdım ama haşlamaya vaktim olmadı. Buzluğa attım sonra çıkarıp yapsam bişey olmaz dimi? Bide eşime ben ilik kaynatcam demiştim hep kemiklerin sadece iliğini çıkarmış sonra kemikleride aldım ben ama ilikleri çıkmış ikisini bir kaynatıcam sorun olur mu fikriniz var mı?

Kızlar oğlum bugün ilk kez konuşma çabasında bulundu düdü bübü gibi sesler çıkarıyo ama ağzı yamuk yumuk oluyor görenler çok normal öyle olması diyo ama kötü oldum sizin bebişler nasıl

İyi birşey için niye kötü oldun cnm. Çocuk konuşmaya çalışıyor. Nasıl konuşacağını bilmiyor ki.

Dalan roxy.. Çok memnunum. Bazı marketlerde satılıyor. Bahar çiçekleri olan çok hoş kokuyor

Kızlar bebelere verdiğiniz yoğurdu hep günlük mü yapıyorsunuz ? Kavanozda 3 gün önce yaptığım hiç açılmamış yoğurt var. Onu yedirsem nolur?
Hep günlük nerden bulam bacım. Ben haftada iki kez alıyorum, Pazartesi ve perşembe geliyor süt. Tadına bakıyorum yoğurdun, ekşime yok. 3 günde ekşimez zaten. Ben iki üç haftalık bile yiyorum O kadarını vermem tabi bebeğe :)

İnşallah daha iyidir kuzucuk. Yeni okuyorum ben. Tekrar çok geçmiş olsun canım...

Maşallah ipeğe, en dirençli o demişsin aralarında. İnşallah ilerleyen günlerde azalır ve sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Önerilerin için de çok sağol canım. Acil acil şifalar diliyorum, bi an önce iyileşsin boncuk gözlü...

Çok üzüldüm ya, kedi candır, hayattır, sevgidir, 5 sene önce bi kedim vardı onu hatırladım, koltuğun altına girmişti, gitti sanıp nasıl üzülmüştüm. İnşallah bulursunuz ya da gelir minnoş

Keşke gitmeseydiniz hastalık bu ama madem gittiniz yaklaştırma yaklaşma sana bile geçerse büyük sıkıntı yavrucuk için
Ah canım eşime diyorum sen nezle olduğunu biliyor muydun diye ters ters bakıyor bana... çok aşırı korumakla suçluyor. Bir de 5 aylık eltimin kendi bebeği var. Bayadır annemlerdeydim.illa abisine gelir kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…