2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım combiatıc olan sindirimi daha kolay olan mama. Gaz ve kabız yapmasın diye eğer mamaya alışkın değilse bi süre kullan. Aptamilin de conformil vardı kolik bebekler için mesela ben ilk onla başlayıp sonra pronutra ya geçmiştim. Özelliği sadece sindirimi kolay olması diye biliyorum ben bana öyle demişti e bebekteki çalışan

Nedense bebekler hep solu bırakıyo benim oğlum sağı bıraktı ben zorluyorum valla bi süre sağmaya çalış süt azalmasın.. o emmeyince süt azalacak azalınca da tam bırakacak

Benimki de sol göğsü 3 aylıkken bırakmıştı, hala da almıyor. Yara daha kötü olmuştu solda, kabuk bagladı. Çocuk da tiksindi o zaman itiyordu diliyle, öğüre öğüre bıraktı. Ben arada denemek dışında artık kafaya takmıyorum. Bir göğsü büyük bir göğsü küçük geziyorum o ayrı.

Niye yaptırmadı Kİ ya valla katta 4 çocuk daha rotadsn hasta birinin ateşini 40 dereceden gece boyu indiremediler şimdi basıl biomiyorum Abi kardeş var Bahadır buradalar galiba cubku temizlikçi şey dedi oblarin ki çok ağır sen tek tek götürülen O cop poşetiyle götürüyordu kakaladı dedi küçük çocuk gece boyu her gün ağlıyor en hafif bizmisiz suan burda şükür

Klasik olacak ama ters emzirme denedin mi?
Şimdi baktım youtube dan nasıl yapıldığına bebek sağı emiyor ama ters koyduğum için kendini solda mı hissediyor ..benim oğlum bi kaç gündür oturmaya heveslendi emerken bile oturuyo
Canım sen bu uyku işini nasıl hallettin yaa önceden de yazmışsındır belki okumamışım sanırım. Ben bi türlü uykuya daldiramiyorum uykusu var ama uyumuyor çoğu zaman gece de 3 4 kez kalkıyor. En kötüsü de memede uyuyor kesinlikle ayakta sallama falan işe yaramıyo

Ben dogdu eve geldi o gun bir basladim hala daha her aksam 7.30da yikar yaglar masajlar emzirir 8 de yatırırım. Oyle alisti oyle gidiyor. Ben biraz beceriksizligimden yatirirken illa yanlislikla uyandiriyordum. Geri kendi uyuyordu iyi ki oyle olmus artik kendi uyku döngüsünü olusturdu sanirim. 1 ve ya 2 kere kalkiyor geceleri.

Evet ters emzirme o. Efsu. Ilk dogdugunda yasamistim ben sanitim sag meme reddiydi. Ters emzirmeyle cozdum.

Bide 6 ay 10gunluk olmuşuz bu saatten sonra ne kadar uyku düzeni olur ki..

Bu ters memeyi deniycem valla iyiymiş memeler zaten olmuş 85 90 biri büyük biri küçük..bari boyları aynı olsun

Gece uyku sersemi solu ver canım, solu ayakta gexerken emzir birde ters emzirmeyi dene, benimde solu sevmiyo

Yok o anlamda sormadım organik ile combiotic arasındaki farkı anlamadım.combiotic özel mama olmuyor dimi?verebiliyoruz anlamında.diğer organik yazanla farkını anlamadım

Kızlar selam
Bugün tam 6,5 aylık olduk ve desteksiz en fazla beş saniye falan oturabiliyoruz.Hemen öne yana yada geriye düşüyor.BiZim gibi olan varmı telaş yapmaya başladımda.

Cnm sallama isini bosver ya napican memede uyusun genellikle emmeyi birakinca kendilerine bir hal care buluyorlar. Benim kv ben yokken genelde ayaginda sallayarak uyutuyo ben bu aralar aksamlari emmeyi birakinca kendi uyusun diye birakiyorum kendi istiyo daha dogrusu donup duruyor bzim yatakta bi yerde siziyo sonra alip koyuyorum ama gunduz gece her daim emetek uyur. Uyku egitimine de 6 aydan itibaren baslatiyo sleep lady ama egitimciler diyorki en iyisi 9. Aydaki egitim oluyormus.
Kızlar selam
Bugün tam 6,5 aylık olduk ve desteksiz en fazla beş saniye falan oturabiliyoruz.Hemen öne yana yada geriye düşüyor.BiZim gibi olan varmı telaş yapmaya başladımda.
Daha uzun sureli oturtmaya calis cnm bide onune oturdugunda oynamak isteyecek oyuncak koy her yeride yastik olmasin ben oyle yaptim biraz kendi kaslari calisti

Benimki hafif ateşlendi. Çok yüksek değil çok şükür ama aşırı derecede huzursuz. İlaç veriyorum düşüyor, etkisi geçince yine yükseliyor ama 38 görmedi hiç. Sürekli inliyor ya da ağlıyor. Diş gelecek gibi görünmüyor ama bilmiyorum. Şu an düşük yine yükselirse hastaneye gideceğiz.

Sicak carpmis olabilir mi

O kadar sıcak değil sanki hava ya hiç aklıma gelmedi ki ev de serin. İnliyor diye bir yeri ağrıyor sandım ben de dayadım calpol şurubu çocuga. @-nemesis-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…