2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nazara çok inanmazdım ama cidden artık nazar da değdiğine kanaat getirdim otelde görseydiniz millet bebesiyle masamıza yanimiza geldi yaşlı amcalar teyzeler havuzda sevmeler eline alıp 20 dk bırakmayan seven dedeler nenrler çalışanlar Bile getirin sevelim bugun xe gelin diyordu fotoğrafçı bile fotosunu çekip durdu mutlu yurp gibi olan çocuk resmen suan ishalden catliyor ya bildigini catloyor
Cikdirmamak elde değil yanı videosunu çekip atsam kirmadik yer bırakamaz insan kendimi odanın camından atasım geliyor
Ha bir de şükür ki sigorta yaptırmıştı yoksa devlet hastanesinde iyileşmeyi geç başka neler kapardı

Ahh yavrumm allah dayanma gucu versin sana...gececekk canim oyle dusunn.
Ilaclardan baska bisey veriyo musunuz.ya da yer mi bilmiyorum ipek.yine de aklimdakileri soyluyeyim de icim rahat etsin.
Denemissinizdir ama muzun haricinde havuc suyu.nisastali muhallebi.seftali.pirinc lapasi...yine de dra sor canimm.
Cok gecmis olsun canimm.inan aklim sizde.yarina guzel haberlerle don insallahh.

Bacım bizim ek gıda hep hastalıkla başlattığı icin iple hiçbir şey yemiyor
Ama cehrek muz yiyor şükür
Şeftali yemedi
Yoğurt yese iyi olacak ama yoğurtsan nefret ediyor yayla çorbası geliyor sürekli bol lapa pirinçli yoğurtsan nefret ettiği icin içmiyor
Havuç bizde ilk denemede alerji yapti onu hiç veremeyiz pişik yapti bizden havuç
Ona göre yiyecekler geliyor ama yemiyor ki
Kefir geldi bugun patates püresi geliyor doktor söylemiş onu yiyor az da olsa en azından
İki toz ilac var bagiesak icin
Biri tasectan patates etkisi yapıyormuş bagirsakta yediklerini emdiklerini mi karşılaştırıyorlarmış öyle bsy
Diğeri de reflor sabirim yararlı bakterileri çoğaltıyor oda
Onları püreye muza katıyorum ama gunde 3 kez olunca ve bizim ki de tek sefer de muz yiyince bi daha yemiyor patates püresi yiyince bi daha yemiyor çok zorlanıyorum onu da suya karıştırıp ağzına sikiyrouz ondan da nefret ediyor ağlıyor doğal olarak artık her seye ağlıyor bıktı zorlanmaktab
İleri ki hayatına etki etmez insallah korkum o öz güvensiz bir çocuk olmaz insallah
Ama muhallebi aklıma gelmedi onu da sorayım doktora yazdırır diyetine

Ölümcül falan deme cnm. Eltimin bebeği de hasta çok üzülüyorum

Canım benim dualarım seninle. İnan çok üzüldüm. Benim ki de hasta olmuştu. Bas bas bağırmıştı. Dizanteri demişlerdi. Hastane hastane gezdik. Sonra üşütmüş ishal dediler ama ben benden geçmiştim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Duygularını sanki içimde hissettim. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin. Yavrular hasta olmasın..

Mama veren anneler sorum sizlere.. eltimin bebeği erken doğdu. Şuan 5 aylık. Çocuk 10 gündür uyumuyor. Geceleri çok huzursuz. 2 gün önce onlardaydık. Dizanteri teşhisi koymuşlar. Benimkine de öle demişlerdi yanlış çıktı dedim. Kakasını alırken bana bi bak dedi. Kakası sümüklü ve sanki kakada küçük küçük çekirdek gibi nasıl desem yeşil kabağın çekirdeği gibi bir sürü çekirdeksi şeyler var. O ne ki? Bu bebe sadece anne sütü ve mama alıyor. Ek gıda vs.yok

Özgüvensiz bir velet olmaz o merak etme canım. Dik kafalı inatçı özgür ruhlu marjinal bir genç kız olacak. İnadından hayıflanacaksın hatta

Canim mama bozuk degilse mamayla ilgisi yok o kaka turunun.allah acil sifa versin.bebeler hasta olunca cok uzuluyorum.

Kuzum kakasını yapar yapmaz 45 dk içinde gayta testine götürün biz burdan bilemeyiz
Dizanteri demeleri icin bile gayta testi gerekli
Rota bile olabilir hemen yaptırsınlar

Tek bir dil kullanman lazım canım yoksa kafa karışıklıgı olabiliyormuş. Cocuk sana anne mi desin mama mı desin diye düşünür sonra :) Ben Ingilızce öğretmeniyim ben göze alamadım sürekli ingilizce konuşmaya. Türkçe kızmak tepki vermek varken usendim Bu yaşta yapabileceğin İngilizce şarkı dinletmek ya da kelime kartlarıyla sen söyleyebilirsin. Dıle maruz kalsın. Kulak dolgunluğu olsun.

Çok geçmiş olsun tekrardan çocuğun hasta olması çok zor gerçekten insan kendi dayanır da onlara kıyamıyoruz çok küçükler muhtaçlar. Allah yardımınınız olsun dualarımızdasın. İnşallah toparlar biran önce. Çok şükür ki artık imkanlar var doktor kontrolünde. Allah dermansız dert vermesin.

Rabbim acil şifalar versin canım bebekler hasta olmasa keşke hep gülseler oynasalar çok üzülüyorum kıyamıyorum onlara ya en kötüsü de elinden birşey gelmiyor düzelmesini bekliyorsun sadece Rabbim çok bekletmesjn tez zamanda düzelsin ipek bebek , bugün durumu nasıl inşallah iyi yönde bir gelişme vardır , bu rota nereden geliyor böyle ya aşısı yapıldığı halde nasıl bir kötü hastalık bu böyle

Canimm çok geçmiş olsun bikac gündür girememiştim yeni gördüm çok üzüldüm insallah kısa zamanda çıkarsınız sagliklica dualarim sizinle

Bende mamaya mi baslasam diye dusunuyorum. Yildim cunku. Demek ki sutum yetmiyor cocuk ac diyorum. Doktorla konustum. Kilo alimi gayet iyi gerek yok dedi :/ ama emzirmekten cok biktim.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum çünkü aras sürekli emiyor saat başı dicem az kalır bazen yarım saat kilo alımı da hiç iyi değil doktor da böyle devam ederse 2 numara mama alıp ber dedi ama kolay mı mama vermek ha deyince alacak mı mamayı çocuğun biberondan haberi yok

Kızlar bebelere verdiğiniz yoğurdu hep günlük mü yapıyorsunuz ? Kavanozda 3 gün önce yaptığım hiç açılmamış yoğurt var. Onu yedirsem nolur?
Hiç bir sorun olmaz canım günlül yapılan yoğurtla 3 günlük yoğurt arasında bir fark yokmuş araştırma yapılmış tabi ki 4 güne kadar aynıymış

Yaaa canım benim öyle çok üzüldüm ki bir an önce toparlar insaalh İpek kuzum Allah hepinize güç kuvvet şifa versin

İpek nasıl oldu kızlar bilgisi olan var mı şimdi mesajları okudum bugün ekin @gsm_lee haber vermemiş galiba inşallah iyidir çok üZüldüm kuzuya duslarım onunla allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…