2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar sze gene doruyla geliyorum bebegimin bacaginda boyle sivilceli gibi sey cikti ici sulu 3 tane var ne olabilir bilgisi olan varmi

6 aylik asimizi persembe gunu olduk biz. Ebe yumurtanin sarisini ver takio et eger alerjisi varsa 1 yas asisini arastirma hastanelerinde doktor gozetiminde yaptiriyoruz dedi. Kizimda boyle birsey soylememislerdi. Sizede boyle bilgi verildimi. Ben yumurta sarisi vermistim ama duzenli degil yani 3 gun kuralina uygun vermemistim simdi ona dikkat ediyorum 2gun oldu bisey yok insallahda olmaz

Ayni benim oglanda boyle canimbazen uykusuzluktan agliyorum cok biktim sanirim tukenmislik sendromuna girdim cikamiyorum

Eki Görüntüle 2181053 Eki Görüntüle 2181052 Gunaydin kizlar sze gene doruyla geliyorum bebegimin bacaginda boyle sivilceli gibi sey cikti ici sulu 3 tane var ne olabilir bilgisi olan varmi
Ici sulu olunca su cicegi yada 6. Hastalik oluuor. Ama ikisinde de dokuntu fazla oluyor boyle 2 3 tane olmuyor. Sinek isirmis olabilir belki kasimstir kabarmıştır. Dokuntu artarsa ates olursa ver elini acil.

Sut alerjisi olana rota yapmiyorlarmis ama bunu ilk kez duydum.

Bazi bebeklere rutin mutin hak getire.benim oglani dogdugu zamandan beri ayni saatte ayni seremoniyle yatirdim.
Kolik olmasina ragmen banyo beyaz gurultu esliginde ust degistirme bez degistirme en son mama ve yatak.yeni doganken bile 2sefer kalkardi.sonra 1sefer uyanir oldu.hersey yolunda.ben bu isi ogrettim derken.donmeye baslamasiyla beraber yaklasik 2bucuk ayini yeni bitirir bitirmez uyku bozulmaya basladi.ben ayni sekilde devam ettim.sonra surunmeler basladi.daha beter oldu.su an 1haftamiz iyiyse 1haftamiz kotu.bu gece 3te uyandi 5e kadar yatmadi.5ten sonra 1saat yatti kalkti.ve bunu zaman zaman yapiyo.ne sebep ne.gaz+dis+????
Hergun niye bu kadar huysuzlandi diyip dise suc atmak istiyorum.yok.
6aylik olacaz be.insan biraz akillanir.yoksa ben de akil kalmiyacakk.

Yatagi ufak geliyor olabilir mi? Bizim anne yanindaki sepette efsuna dar gelmisti zaten yerim dar deyiip atti kendini asagiya. Genis besige geçince rahat etti.

P Prime18 goruseniniz var mi.nasil oldular acaba.
Ben görüşüyorum. Dun baya ugrasmislar. Damar yolu tikanmis. Suzuluktan damarlari ufaldigi icin damar yolu cok zor acilmis. Dis sorunuda var 2 dis birden geliyor combo oldu dedi. Bugun sabah ipektosumun resmini atmis neseli gorunuyordu toparlamaya baslamis gibi ufaktan. Allahtan bebemin asisi vardi. Yoksa bu aylarda rota gercekten ölümcül olabiliyor. Asiya ragmen bundan sonra ozellikle avvmlerde alt degistirme unitelerinde bebeklere cok dikkat etmek lazim. Mutlaka degistirdikten sonra elini yuzunu agzini guzelce yikamak lazim.

Ahh yavrum kiyamam..tez zamanda kendine gelir insalllahh.evet dikkat etmek lazim maaleseff.cok fazlalastii..

Ici sulu olunca su cicegi yada 6. Hastalik oluuor. Ama ikisinde de dokuntu fazla oluyor boyle 2 3 tane olmuyor. Sinek isirmis olabilir belki kasimstir kabarmıştır. Dokuntu artarsa ates olursa ver elini acil.
Cvbn icin cok saol canm sadecs uc tane var bugun üçüncü gun ates huzursuzluk yok ama goruntu olarak cok degisik olunca bi szede sorayim dediydim cok teşekkür ederim

Kıyamam yaa. Atlacak nazlı böcük ama annesini hop oturtup hop kaldırttacak.
Bu olaydan sonra ben bebek arabasında değiştiririm daha iyi. Gerçi dokunduğun her yerden geçebiliyor illet.

Kızlar merhaba
İpek genel durum olarak iyi değerleri iyi çıktı ama pek gülmüyor sürekli huzursuz ve ağlıyor doğal olarak karin agrisi ve pişikteb
Merak etmişsiniz çok sağolun
Bu gün ve yarında hastanedeyiz bayram günü duruma bakılacak ona göre kalıp kalmayacağımız belli olacak
Kaka çünkü hala saat başı devam ediyor
Pişik çok fena en çok pişik yüzüne aglak ve huzursuz oldu çocuk her seyden korksr oldu
Gece bezini aldık tamı tamına 500 gr sicma iseme çok su kaybediyor şükür ki Ateş yok
Gece çok agladim emzirmeye uyandım
Emdi kucağımda uyurken hanı uyurken gülerler ya
Uyurken ağlıyordu dudaklarını büzüp büzüp uhu uhu yaptıkça benim gözümden yaşlar aktı sabahı zor ettim
Rotadan iki kardeş daha geldi yan odaya
Bu ara yayginqlsmis
Donem donem rota da patlama olur dedi hemşire özellikle yazın sıcakta çoğalır dedi
Odadan bile çıkmaya izin vermiyorlar katta 3 kişiydik rotali şimdi de onlar geldi
Bulaşıcı diye çıkartmayın dediler İpek çok sıkılıyor ama yapacak bsy yok valla ben bile odadan çıkmaya korkar oldum
Yan odaya gelenlerin baya ağır Ateş var çocuk sabaha kadar agladi küçük olan 9 aylık abi 4 yasında bende gece ağladıkça merak edip üzülmüştüm meğer rotaymis
Çok dikkat edin kızlar
İpek kilo almamış ama kiloda kaybetmemiş bu sırada serumlar ise yaramış çok şükür

Gözlerim doluyo böyle durumda. Atlatsın çabucak. Allahım öbür annelere de yardım etsin. Nerden anladınız hangi şikayetle gelmiştiniz

Geçmiş olsun canım. En kısa sürede güzel haberlerini duyarız inşallah

Gözlerim doluyo böyle durumda. Atlatsın çabucak. Allahım öbür annelere de yardım etsin. Nerden anladınız hangi şikayetle gelmiştiniz
Uçaktan indik gayet mutlu gülüyordu eve geldik yattı donmeye basladi elime alır almaz kova dolusu küstü ama öyle böyle değil 3 insan kusar öyle dedik uçak mu tuttu 1 saat geçmeden tekrar küstü gözleri kapalı baygın
Kalkıp gittik ki acilin kapısında tekrar kustu
Doktor dedi bagirsaklar sis büyük ihtimal ishal olacsk o acıtıyordur huzursuz eder
İshal olsun daha iyi kusmaktansa mikrobu atar dedi mide bulantisi icin fitil yaptılar
Fitili koydular asagiya indik gidicez katır oatir kaka yapti bizde fitil boşanmakta gitti tekrar yapılsın diye yukarı çıktık
Acil doktoru yapmışken kakasını rotaya bakıldın dedi ve rota çıktı

Kızlar iyi akşamlar İpek öğlenden sonra baya kötüledi ilk günkü gibi baya kaka su dolu yapmaya basladi
Serum iki katına çıktı
Dün falan reflor tasectan içirmiştik biraz olsun kati kakası vardı
Şimdi resmen su gibi
1 saate 2 kaka yapar oldu
Popo felç yara yatırır yatırmaz ağlıyor dokununca öyle bir ağlıyor ki sakinleştirmek 15 dk buluyor hıçkıra hıçkıra
İlk gun 25 dk kaka sayısı bu gün saymadım ama hemşire sayıyor akşam uyuyacak çocuk 1 saat içinde 4/5 kez kaka yapti hem yaparken ağlayarak helak oldu hem altını aldıkça agladi dokundukça gözler kıpkırmızı oldu uykusuzluktan 8:3 dan 9:30 a savaş verdik tam uyuyacak pat kaka biraksan olmaz sabaha kadar yakar çocuğu e bırakmasan çocuk ağlamaktan helak olup uyiyamiyor o agladi ben agladim
Sonunda kaka yapmadi da uykuya gecti
Valla 3/4 gun degil biz baya kalırız gibi
Cunku resmen ilk güne donduk dün iyiydi ama bugun iki gümden bile felaketti su resmen sarı cis gibi ki bu gün yarım muz falan bile yemişti
Kafayı yemek üzereyim cidden başka bi çaresi yok mu bu ısın İstanbul’a başka sehire bile gitmeye razıyım o ağlamayı gördükçe cildiracagim o popoyu bi görün
Yemin ederim ben iki kez arka arkaya wc çıktım da popom yandı
Ne demek 25 ya be demek
Doktor dedi düşünün 25 kere Wc çıktığınızı
Ve bez altında
İsyan etmek istemiyorum derdi veren allah şifasını da verir ama öyle üzülüyorum ki
Allah beterinden korusun diyip güçlü olmaya çalışıyorum ama sonu gelmiyor olmiyor iyilesemiyoruz
Doktor zaten ishal çok beter bir şey her geçen gün kötüye gider cunku sağlam duvarlar tahribata uğrar kaka yaptıkça ve geç iyileşir o yüzden kendini zor toparlar geç olur iyileşmesi dedi
Neymis bu arkadaş allah belasını versin ya
Eskinin zehirli ishaliymiş bu
Köyle de ishalden va kaybedilen çocukların hastaligi
Neyse ki asisi var
Ama erken yakalandığımız icin bağışıklık tam oturmadigindsb ağır mi geçiririz dedim ever dedi
Yanı dedim 2 ay önce yapıldı neredeyse asi
9. Ayda 1 yasta geçirseydik böyle olur muydu dedim bu kadar ağır olmayabilirdi dedi doktor
Çok erken oldu çok hatta hiç olmasaydı illet şey
Sıvı kaybı çok önemli resmen beynini kurutur çocuğun iyi ki serum veriliyor

Canm bnm cok cok geçmiş olsun inan okurken gözlerim doldu Robbim sifasini versin insallah cabuk atlatirsiniz Allah dermansiz dert vermesin Allah sze bağışlasın meleginizi yavrular hastalanmasin cok zor ya

Öyle üzülüyorum ki gözlerindeki o mahsunluğu tahmin edebiliyorum ipeğin ve senin içindeki sıkıntıyı üzüntüyü. Allah yardımcınız olsun biran önce iyileşsin de yine mutlu gibi Videolar atın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…