- 28 Mart 2017
- 16.517
- 68.241
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.921
Yok onu yapma. Bu yasta ayri dil egitimi icin yabanci dil egitimini verecek kisinin hep dillde konusmasi lazim. Ayni kisiden 2 dil olunca kafasi karisiyormus. Bende dusundum onu hatta anneme sadece almanca konustursam diyede dusundum. O ara cok arasturdim.Ama olmadi sonra.Kızlar birsey soracam hani eğitim küçük yaşta başlar ya ben bebegime hem türkçe hem ingilizce konuşuyorum acaba bi faydasi olur mu ya baska ne gibi telnikler uygulanir malum yabancı dadı tutamıyorum kocam anca suriyeli dadı tutarız dedi o da işime gelmez
Bebeyi çok güzel uyutuyor yaz Google 2.5 saatlik çıkıyorO ney gız
Canım gündüz çok uyuyor olmasın?Yok ya zaten ben emmesinden hic sikayetci degilim emerek uyusun etraftan farkim kalsinkv bakiyo ben isteyken o yok operek ymuyuttum yok sarilarak uyuttum diyip duruyor zaten benim tek derdim gece niye 83738 kere uyanmaya basladi bu cocuk neyseki bu gece daha az uyandi kesin yedigim seyler dokunuyo
Nasıl olacak peki kucukken baslamasini cok istiyorum. Hadi 3-4 yasina gelince renkleri sayilari oyun kartlariyla falan oynayarak öğretiriz de ben iki dili aynı anda öğrenmesini çok istiyorum. Cizgifilm falan desen onu da 2 yaşından sonra anca.Yok onu yapma. Bu yasta ayri dil egitimi icin yabanci dil egitimini verecek kisinin hep dillde konusmasi lazim. Ayni kisiden 2 dil olunca kafasi karisiyormus. Bende dusundum onu hatta anneme sadece almanca konustursam diyede dusundum. O ara cok arasturdim.Ama olmadi sonra.
Baktım gogıl amcaya hemen tatlım:) ama benim bebede uyku problemi yok çok şükür büyük ihtimal diş agrisindan dolayi huzursuz. Hic dinletmedim kolik müzikler her yerde kolik müzik dinletme imkanımız yok ki alismasinBebeyi çok güzel uyutuyor yaz Google 2.5 saatlik çıkıyor
Yogurttan olduğuna emin misin canım benim bebeğin de gecenlerde yanaklar kızardı farkettim ki her yemekten sonra ağzını yüzünü güzelce temiz suyla silmiyordum ondan olmuş. Şimdi düzeldiKizlar ben normalde yogurt veriyorum ama bugunki verdigim yogurtta yanaklari kizardi normalde birsey olmuyordu her zamanki yaptigim yogurt halbuki niye kizardi
Evet cnm yedirirken kizardi gecti simdi.Yogurttan olduğuna emin misin canım benim bebeğin de gecenlerde yanaklar kızardı farkettim ki her yemekten sonra ağzını yüzünü güzelce temiz suyla silmiyordum ondan olmuş. Şimdi düzeldi
Olur canim ben de 5 minik kavanoza mayalayip onlari bitirip tekrar mayaliyorum.Kızlar bebelere verdiğiniz yoğurdu hep günlük mü yapıyorsunuz ? Kavanozda 3 gün önce yaptığım hiç açılmamış yoğurt var. Onu yedirsem nolur?
Evet cizgi film ancak. Yada surekli o dili konusacak baska dil karistirmayacak biri lazim.Nasıl olacak peki kucukken baslamasini cok istiyorum. Hadi 3-4 yasina gelince renkleri sayilari oyun kartlariyla falan oynayarak öğretiriz de ben iki dili aynı anda öğrenmesini çok istiyorum. Cizgifilm falan desen onu da 2 yaşından sonra anca.
Lan masallah dedigimiz 3 gun yasamiyo haa. Dun ne guzel taktir etmiştim herseyi yemesini bugun alerji diyosun. Bende mi acaba gudubetlik var.Kizlar ben normalde yogurt veriyorum ama bugunki verdigim yogurtta yanaklari kizardi normalde birsey olmuyordu her zamanki yaptigim yogurt halbuki niye kizardi
Ha hay.aynen uyuyan arkadasların bebeler uyumayınca kendimden şüphelenmedim degil. Tamamen tasaduf cnm.cok sukur gecti neyden oldu anlamadim ama.Lan masallah dedigimiz 3 gun yasamiyo haa. Dun ne guzel taktir etmiştim herseyi yemesini bugun alerji diyosun. Bende mi acaba gudubetlik var.
Canım ben konağı mustela nın konak şampuanı ile geçirdim. Kaşında da vardı onu da badem yağı ile hallettik.Selam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??
Canım bir ara bizimkinde de vardi ama az birseydi banyo yapmadan bir saat önce zeytinyağı sürdük sonra iyice taradik yavaş yavaş giittiSelam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??
Yok cnm uc kere birer saat uyur genelde bazen ogleden sonrakiyle sabah yarim saat daha fazla uyur yoksa azi bar fazlasi yok benim sipanin gecsiiiin bu gunler biran once insallahCanım gündüz çok uyuyor olmasın?
Cnm ben banyodan yarim saat once zeytinyağı surup biraz bekletip sonra ince fircayla bildigin kaziyordum sonrada banyo zaten ama surekli tekrarliyordu alerji doktorumuz kafa derisi egzamasinin konak oldugunu soyledi. Ne zaman diyete basladim tamamen gecti bir dahada tekrarlamadi cok sukur ama zeytinyagi baya iyi geldi bize. Yagda asidikse artirir konagi ya ocakta cizlat bi asiyligini aldir yada market yaglari genelde az asitli oluyo onlari kullanSelam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??