- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.761
Oyyy kıyamam kuzum benim , dayan İpekçim hemencecik geçsin inşallahKızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Coook geçmiş olsun canım