- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.541
Aydın .. Trabzonlu onlar bildiğim kadariyla.. Şok bizim eve çok yakın belki görsem de tanirim. Gerçi karasulu ise mutlaka göz aşinalığım vardır dünya küçük baksana :) bayramda karasudayim insallah çok güzel bir yer gidip görmeni tavsiye ederimYok kız ayıp ettin ne olacak sanki severim senidayımın soyadı güleç güleç mühendislik doğalgaz işiyle uğrasıyorlar eniştelerininki de aydın fatih aydın evlenmeden önce karasuda ki şokta çalışıyordu adam sonra evlenince dayımın işini yapmaya başladı
Sanırım sıkıntı olmaz. Sağlık ocağını arayıp bir sor istersen cnm. Biz 1 gün gecikmeli yaptırdık. Bu hafta içinde gelirseniz iyi olur demişlerdi.Kizlar bizim 6.ay asilarimiz bayram zamana denk geliyo.mecburen bayramdan sonraya kalacak.1hafta oynamis olacak.bi problem yaratir mi.bi de memleketteyiz burdaki saglik ocagi yapar heralde
EVet trabzonlular aslen hatta babası vefat etmiş çocuğun depremde. Gitmiştim canım kuzenimin düğünü için gittiğimizde adapaZarına karasuya götürmüştü bizi ama gezme imkanım olmadı gelmek istiyoruz tekrar gezmek için eşimle bakalım şimdi bir kuzenimde vanda öğretmendi karasuya çıktı tayini geliriz bir gün inşallahAydın .. Trabzonlu onlar bildiğim kadariyla.. Şok bizim eve çok yakın belki görsem de tanirim. Gerçi karasulu ise mutlaka göz aşinalığım vardır dünya küçük baksana :) bayramda karasudayim insallah çok güzel bir yer gidip görmeni tavsiye ederim
Evet hemen yapar. 1 saat icinde bile ortaya cikabilir.
Kıyamam, ateştendir belki, keyifsiz olunca yemiyolarBiz çok güzel yiyiyorduk ateşimiz çıktı iki gün ondan sonra tamamen bıraktı ne versem öğürüyor öksürerek
Bir sey olmaz yahu. Tadimin amaci bu alerjiyi ogrenmek. Efsunda seftaliye alerji yapti once agzinin kenarinda varla yok arasi cikti. Cok salyasi akiyor tahris oldu diye dusundum. Sonra karnında kirmiziliklae cikti en son kakada kan cikti. Sonra ki vir kac gun hep ishal gibi civikti kaka.Doktorumuz birkac gun ek gidaya ara ver dedi ara verdik gecti gitti. Olur oyle seyler. Kendine yuklenme ama bebisi mincir benim icin.nemesis 10-12 saat aradan sonra çıkıyor. İlk defa ağız çevresinde oldu ve bu kadar çok oldu. Daha önce Kaş ve alında olmuştu ama tek tük olunca ciddiye almadim. Böyle bir fena oldum, özür dileyip duruyorum çocuktan
Geçmiş olsun kuzuya.. Çok tatlı ama yaa
Biz domatesi 7 ila 10 TL arasında değişen fiyatlarda alıyoruzGeçen hafta pazarda 1 tl olan domates bu hafta 1.5 tl olmuş. Çanakkale deyiz bi de Canakkale domatesi çıktı. Kriz kapıda kızlar bankacı akrabalardan haber geldi. 2 paket 168 lik prima 2 pakette 24 lü ıslak mendil aldım. Ayın 15 ini bekliyorum. Az daha stok yapcam. O değil de acilen oto koltuğunu almam lazım.
Ben vermedim çünkü 8 buçuk 9 dan sonra uyuyor Genellikle uyanmıyor sabah 5-6 ya kadar ya da bir kere uyanıyor. Memede uyuyor. Baldan anne memede uyuyup uyanmıyor ise destekli uyuma sayılmaz, uyutulabilir gibi bir şey yazmıştı instagramda. Ben ekstra çaba harcamadığım için uyku eğitimine geçmedim. Yoksa geçecektim.kizlar bebelere uyku egitimi vereniniz var mi ben hala memede uyutuyorum. uyumak istemediginde de kıyamet kopuyorbebek arabasinda zar zor uyutuyoruz. bir türlu baslayamadim.
en az 1 hafta 10 gun duzenli olarak evde yapmak gerekiyormus. bu yuzden baslayamadim ama meteyi uyutmadan da hayat cok zor hicbir isimi tekken halledemiyorum
ayrica bende diyete basladim. kocis beni protesto etmeye basladi. spora da yazildim hadi hayirlisi...
Ek gıda da sevmedi ya ben anlamadım neyle yaşıyo bu çocuk bal kabağı bile sevmediEdiz mamayi iyice birakti canim.o da sadece geceleri uyandiginda.80 en fazla 100 bir ya da 2 sefer.o kadar.biz ek gidayla devam ediyoruz.onu da ne kadar yerse artik.
Yapmadığım şebeklik kalmıyo. Bıktım yoruldum neden diyorum ya neden Yemiyosun. Hayır tamam yemiyosun ozaman mızmızlanma ben biliyorum aç olduğunu o bilmiyo zorla içince neşesi yerine geliyo. E yeter diyorum ozaman sinirleniyorum of diyorum kendime hakim olamıyorum bide regl olcam bunalıyorumBen daha yeni aldimda bizim kiz aylik paketlerden 2 kutu kullaniyo benim durum daha vahimmis
Sakin ol cnm ben gecen bir yasi okudum beneginin yemesiyle kafayi bozan annelerin psikolojisinden bahsediyordu. Gidin yardim alin demistamam ben alicamda bebeye kim yedircek gecen avm ye gittik emzirmenodasini begenmedi neyse ac ac dolandi arabada emzireyim dedim resmen arabanin arka kismina ortu gerip kapattim sonra basladik savasmaya yatirdim en son ustune egildim emdi oyle hatun tabinbende ne bel kaldi ne kol bacak. Sonra sen tabi dogru dusgun emmezsen bolur kusarsin yedigini cikardimi yolda yemek yiyelim dedik gittik bi yere anam durmuyo cildirdikk resmen ne sosyallestim sorma yani sonuc bende tabi psikoloji kalmaz.
Anaammm onlar ne guzel seyler keske benim olsaaaama yiyemiyom yok ceviz yok badem yok
Kizlar merhaba, ben uzun zamandir sizi takip ediyorum ve muhabbete katilmak istiyorum ama bir turlu yetisemiyorum hep min 900 okunmamis mesaj oluyor :)Saol canım amin hepimizinkini inşallah
İşte onu anlamayamadım canın ankaradayız hava da bildiğin serin evde 27 28 derece zıbınla duruyo sürekli salyası akıyo ondan desem gözünün orda ne alaka. Sürekli de kaşınıyo yüzünü bastırıyo sürüyo felan anlayamadım bende
Ya dedim ama bugün 4 saat içinde iki kere uyandı, iki gün önce gece hiç uyumadı ilk defa sürekli emdi mız mız... Bi hafta önce de sabah 4 te bi uyandı. Emip uyur normalde, uyumadı. Yani mükemmel bebek değil tabiki, yazdığım genel durum. İstisnalarımız var, devam edecek :))Ben vermedim çünkü 8 buçuk 9 dan sonra uyuyor Genellikle uyanmıyor sabah 5-6 ya kadar ya da bir kere uyanıyor. Memede uyuyor. Baldan anne memede uyuyup uyanmıyor ise destekli uyuma sayılmaz, uyutulabilir gibi bir şey yazmıştı instagramda. Ben ekstra çaba harcamadığım için uyku eğitimine geçmedim. Yoksa geçecektim.
Hah işte benimkide öyle. Kaşıktan nefret ediyo mama süt zaten içmşyo kuru fasülyeye ekmek bandık nasıl yedi hahah :)Benim sipa benim blw hayallerimi suya dusurecek sanirim. Sabah onune yemelik seyker koydum hepsini yede atti. Yumurta sarisina ve yogurta ekmek bandim. Yarim dilim ekmek ici yedi sipa.
Bizdede kuruluk var zaten ne kremi kullandın sen ismi neKizlar merhaba, ben uzun zamandir sizi takip ediyorum ve muhabbete katilmak istiyorum ama bir turlu yetisemiyorum hep min 900 okunmamis mesaj oluyor :)
Bu soruna belki cozum bulmussundur ama sadece benim de basima geleni yazmak istedim belki yardimci olur diye.. benim kizimda da hep oluyordu kizarikliklar yuzunde, doktor cilt kurulugu hassasligi dedi, bebeklere uygun bir kremi hergün yuzune surdum ve gecti bizimki.. belki size de bir yarari olur, olmazsa baska sorun ise de kizarikliklar, bir zarari da olmaz :)
Hosgeldin o halde :)Kizlar merhaba, ben uzun zamandir sizi takip ediyorum ve muhabbete katilmak istiyorum ama bir turlu yetisemiyorum hep min 900 okunmamis mesaj oluyor :)
Bu soruna belki cozum bulmussundur ama sadece benim de basima geleni yazmak istedim belki yardimci olur diye.. benim kizimda da hep oluyordu kizarikliklar yuzunde, doktor cilt kurulugu hassasligi dedi, bebeklere uygun bir kremi hergün yuzune surdum ve gecti bizimki.. belki size de bir yarari olur, olmazsa baska sorun ise de kizarikliklar, bir zarari da olmaz :)