2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm otelde et suyunu nerden buldun? hazir satiyolar kavanozda onlardan mi yoksa. ebebekte vardi hazir ilikli kemik suyu onlaf nasil acaba.

Valla beslenelim de ben de yaparim hic onemli degil diyet yapacam diye canım cikiyor somun ekmeğin arasına dana koyup yiyesim var
Diyete başladın mı
Hain luli e haber vermedin grup açıldıydı?
Şaka bi yana verelim de kiloları kim nerede ne zaman vermiş çok da mühim değil, yeterki gitsin kilolayımıs

Ah ulan ah. Öyle anam babam olcaktı demeyeyim ama gönül bu diyor işte

Aaa ben de öyleyim iste oglak im sen de yengeç misin yohsamm ya da benim babam akrep o da cok planlidir

Diyete başladın mı
Hain luli e haber vermedin grup açıldıydı?
Şaka bi yana verelim de kiloları kim nerede ne zaman vermiş çok da mühim değil, yeterki gitsin kilolayımıs
Kız diyete baslamak degil de benimkisi artık bir haftadir evde yemek pismiyor. Eşim 105 kiloları görünce artik aksam yemegi yapma bana dedi. E ben de o zaman hic yapmayayim da ben de zayiflarim belki dedim :) ama bas agrisindan zor uyudun dün gece planli programli bir diyet lazim ac kalarak olmaz

Ya beni şu çocuğun iştahsızlığı zor içmesi çok yordu 4 saat aç duruyo 50 cc yi sor içiyo onuda illa bi oyuncak la oyalamam felan lazım. Umursamayım diyorum huysuzlanıyo aç biliyorum zorla içitiyorum nesesi yerine geliyo. 50 cc süt yarım saatte mi içilir yoruldum artık biberonu felan fırlatıcam ya

Ediz mamayi iyice birakti canim.o da sadece geceleri uyandiginda.80 en fazla 100 bir ya da 2 sefer.o kadar.biz ek gidayla devam ediyoruz.onu da ne kadar yerse artik.

Prima vs zaten yabanci yatirimcili urunler fiyatlarinin zamlanmasi cok yakindir. :)
Sen gel beni dinle al bezlerini :)
Cogu seyi almak lazim zaten.kullandigimiz her urun yabanci mal degil mi zatenn.ahh cok ofkeliyim bu konudaa.milletten ses seda cikmamasi normal bir hayat yasiyomusuz gibi davranmasi ayri bir sinir bozucu..neysee susayimm benn.bi gun basima is asacam da bakalim ne zamann.SUSAMIYORUMM gayrii...

Kız yavrum aç olmaz... Olmaz . 200 kilo olsan da olmaz. Aksine kilo alırsın Başağrısı yapar tabi en zararlı şey aç kalmak yiyerek kilo verilir esasen, ama doğru zamanda doğru şeyler Karbonhidrat tan uzak durcaz kuzum, yemekten değil

Siyaset yapmak yas-sah diye susuyorum bacım. Bence hepimiz öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…