- 5 Temmuz 2017
- 271
- 308
- 33
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.461
Ah ah benim annemde her gittiğimde içli köfte ve sarma yapar , afiyet olsun canımBaba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
2 subat dogumlu bizim kiz ben 3 gun kuralina gore gitmedim direk basladim
Sabah kahvaltida peynir zeytin organik pekmez tam bugday ekmegini zeytin yagina batirip veriyorum ihlamur icecegimiz.Neler verdin peki canım?
Ayy canimm benimm.demedummm konusamadan yedimm hepsunuuİçli köfte ve sarma demedin di mi demedim deeeeğğ... Afiyet olsun canim kilo alma :)
Canimm annemin yaninda ablam var.ayni sehirdeler ama evler uzak sayilir.annem ne pisirdiyse 1tabak veya yemek yapamadiginda 1tencere babam evlerine birakir gelir.sansliyiz anne konusunda.evime geldiginde de buzlugumu doldurup oyle gider..allahh basimizdan eksikk etmesinn..yoksa 3kiz kardes boku yeriz..Yakın olunca hiç yapılmıyor. Uzak oluşun daha iyi
Yıllar sonra annemle babam aylında ev ayrılırken yaptım Ve öyle i rahatlamıştım ki anlatamamHa babaya laf edeme kitaptan cikar acisini
Ben bildim :)Ben olmak disiplinli bir oğlak :) ama bu disiplin bakimindan basaklar ve boğalarla cok iyi anlasirim
Bal kabagi mevsimi kışın kuzum alıp buzluga atmak lazımTeşekkür ederim canım. Balkabağı mevsimi mi, hiç bilmiyorum da :)
Ahahha çakma lazAyy canimm benimm.demedummm konusamadan yedimm hepsunuu
Aa ben gormedim benim icin oglak mi demistin sen :)Ben bildim :)ruzgarcicek
En rahat hangi burç ise osun heraldeBenim burcumu da bilsenize
Canım ben aslen trabzonluyum ama sakaryada dogup büyüdüm oranin da meshurdur bal kabağı.. Simdi tam olgunlasma zamanları ama ışte kurudugi zaman bir sene dayanıyor ve en lezzetli oldugu zamanla kışın evetBal kabagi mevsimi kışın kuzum alıp buzluga atmak lazım
BEnim dayımlarda sakarya da yaşıyorlar hatta damatları aslen trabzonlu ama sakaryada doğup büyümüşCanım ben aslen trabzonluyum ama sakaryada dogup büyüdüm oranin da meshurdur bal kabağı.. Simdi tam olgunlasma zamanları ama ışte kurudugi zaman bir sene dayanıyor ve en lezzetli oldugu zamanla kışın evet
Canim ben önceden de 30 gunde bir olurdum şimdide öyle oluyorum ana eskiye nazaran uzun sürüyor neden bilmiyorumRegli olan kizlar duzeniniz oturdumu ben normalde 28 gunde bir oluyordum ama bugun 23.gun adet olmusum
Ben hazır verdim ama kendim yapmayı deneyeceğimKızlar labne veren var aranızda hazır mı veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz?
Yengeç veya oğlak demiştim :)Aa ben gormedim benim icin oglak mi demistin sen :)
Kız ben mi rahatım allah seniEn rahat hangi burç ise osun heralde
Bende yıldım ek gıdadan saldım çayıra valla oteldeyiz hazir labmeyi de verdim et suyu da koydum karabugdayla bıktım artık çünkü onu bunu yememesindenMuhabbetin dibine vurmussunuz yine kızlar ben kv gildeyim telefon da iyi çekmiyor zaten pek giremiyorum ek gıda işleri canımı sıkıyor bir yandan
Bende kv lerde olunca isediğim gibi hazırlayamıyorum bir de sürekli bir şey olmaz ver ver yemekten canı çeker lafları bu seferde çocuk benim yaptıklarımı yemiyor bixim yemeklerden istiyor ne olacak bilmiyorum canım aşırı sıkkın vermeyeceğim artık ne isterse istesin. Bir şey olmaz ya hemen et suyu verenler oluyor sorun olmazBende yıldım ek gıdadan saldım çayıra valla oteldeyiz hazir labmeyi de verdim et suyu da koydum karabugdayla bıktım artık çünkü onu bunu yememesinden
Zaten doktor gelecek ag et sularına başlarız demişti 10 gün erkenden başlamış oldum :)