- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.501
Bütün beyazlardan uzak duruyorum şu an buzdolabı dahilKız yavrum aç olmaz... Olmaz . 200 kilo olsan da olmaz. Aksine kilo alırsın Başağrısı yapar tabi en zararlı şey aç kalmakyiyerek kilo verilir esasen, ama doğru zamanda doğru şeyler Karbonhidrat tan uzak durcaz kuzum, yemekten değil
Piyasada kalirsa cikarİki katına çıkacak. Bence...
Prima falan kesin çıkar aslında evet.. Türkiye çalışmalara başlamış bundan sonra çin rusya ukrayna iran gibi ülkelerden dolar degil de kendi para birimimiz ile ticaret yapılacakmış. Ohh çok güzel olacak amerikanin problemi gerisi..Piyasada kalirsa cikarurunlerimizin cogu ithal.
Ben daha yeni aldimda bizim kiz aylik paketlerden 2 kutu kullaniyo benim durum daha vahimmisMama kullaman anneler mama stogu yapin mutlaka. Ve tabiki bezortalik fena.
Sakin ol cnm ben gecen bir yasi okudum beneginin yemesiyle kafayi bozan annelerin psikolojisinden bahsediyordu. Gidin yardim alin demisYa beni şu çocuğun iştahsızlığı zor içmesi çok yordu 4 saat aç duruyo 50 cc yi sor içiyo onuda illa bi oyuncak la oyalamam felan lazım. Umursamayım diyorum huysuzlanıyo aç biliyorum zorla içitiyorum nesesi yerine geliyo. 50 cc süt yarım saatte mi içilir yoruldum artık biberonu felan fırlatıcam ya
Anaammm onlar ne guzel seyler keske benim olsaaaOnun adi orcik olur bizim memleketteee
Bu rusyadan aldogonnseyler icin gecerli abd den ithal ettiklerin icin degil ki. Mamalar hakkinda cok bilgim yok gerci arastirmadim hic ama hipp golden goat filan amerikan diye biliyorum. Yani bu her yerin yerel para birimi ile alisveris yapacagiz karari halkin gazini almak icin yapilmis bir aciklama. Cogu tuketim urunu abd mensei olan bir ulke icin sacma. Dahasi tahil ithal ettigimiz misir urdun vs gibi ulkelerde babalar gibi dolar istiyor odemeyi. Ben dolarla odemem deme şansımız yok malesef.Prima falan kesin çıkar aslında evet.. Türkiye çalışmalara başlamış bundan sonra çin rusya ukrayna iran gibi ülkelerden dolar degil de kendi para birimimiz ile ticaret yapılacakmış. Ohh çok güzel olacak amerikanin problemi gerisi..
Haayy agzina saglik.evimize giren her urun yurdumuza dolar karsiliginda aldigimiz urunler.onlarin aciklamalarii yok bi problem simdi hallediyoruz modunda..hallolan bisey yok.turkiye gibi jeopolotik onemiyle tarim hayvanciligiyla on planda bi ulke bu hale geldi.tam bagimsiz turkiye yok artikkk.bagimliyiz samanindan tut bilmemnesine kadar....biz de gecen haftadan deprem tatbikati yapar gibi ilk once kurtarilacak mutfak erzagi biriktirmeye basladikk.hadii hayirlisi...Bu rusyadan aldogonnseyler icin gecerli abd den ithal ettiklerin icin degil ki. Mamalar hakkinda cok bilgim yok gerci arastirmadim hic ama hipp golden goat filan amerikan diye biliyorum. Yani bu her yerin yerel para birimi ile alisveris yapacagiz karari halkin gazini almak icin yapilmis bir aciklama. Cogu tuketim urunu abd mensei olan bir ulke icin sacma. Dahasi tahil ithal ettigimiz misir urdun vs gibi ulkelerde babalar gibi dolar istiyor odemeyi. Ben dolarla odemem deme şansımız yok malesef.
Valla acik soyluyorum kizlar. Ben bugun olasi bir durum icin 20 kutu mama aldim efsuna. Hani sartlar sikismazsa cop olur sorun degil. Ama olasi bir krizde olurda sutum filan kesilir azalir yada yetmezse en azindan 5 6 ay yetecek mama yigdim. 5 pakette bez aldim. Islak mendilde yigdim. Babamda zaten pirinc un yag seker almis 100 er kilo. Biz essegi saglam kaziga baglayalim. Once onlem alalim. Sonra bakariz.
Bu oyunlari oynayanlarin tuzu kuru. Biz kendimizi saglama alalim.
Buzdolabı dahil, koptum :))Bütün beyazlardan uzak duruyorum şu an buzdolabı dahilama benim buz dolabım metalik demek ki uzak durmama gerek yok iiiyy cok soguk bir espri girisimi hakkat anca bebegi rahat ettirdim kahvalti yapayim artik
Ben siyaseti sevmem de anlamam da.. Tek korkum bugünleri aramayalım..Dolar hakkinda yayin yasagida gelmis. Artik hakkinda konuşulması yasakmis. Aman diyeyim bir yerde elestirmeyin basiniz yanmasin.
Ben saat 6 dan sonra yemiyorum zaten. Bakalim kilo verirsem biraz daha düzene sokar devam ederim veremezsem diyetisyene gidecem artik 38 beden kiyafetlerimi özledim yaBuzdolabı dahil, koptum :))
Aynen kuzum, güzel bir kahvaltı yap. En önemlisi kahvaltı zaten. Bi de akşam 8 den sonra yememek... Onu becerebilsek, en güzel o verdiriyor
Sedaaaaa kurallara bağlı kalma. Kendi yolunu kendin çiz la. Nasıl kovasın sen. Eline de ver yesin ağzına da tut yesin. Hangisi hoşuna gidiyorsa.Benim sipa benim blw hayallerimi suya dusurecek sanirim. Sabah onune yemelik seyker koydum hepsini yede atti. Yumurta sarisina ve yogurta ekmek bandim. Yarim dilim ekmek ici yedi sipa.
Efsunun yoluSedaaaaa kurallara bağlı kalma. Kendi yolunu kendin çiz la. Nasıl kovasın sen. Eline de ver yesin ağzına da tut yesin. Hangisi hoşuna gidiyorsa.
ben kendim yaptım canım çokta severek yemedi ama 3-4 mama kaşığı yedirdim.Kızlar labne veren var aranızda hazır mı veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz?
Hee. Bebenin iradesine saygı duy bacım. Ne öyle şu aydan önce onu vermem bunu yapmam. Belki beben istiyo. Naletlik etme. Sonra boynuz kulağı geçerse ozaman ...Efsunun yolu
Adapazarında dayımlar ama dayım bir şube açtı sanırım karasuya damatları şu an orada gerçi önceden de karasuda çalışıyordu adamAaa neresinde peki? Ben karasu'luyum sahilden..
İşte bacım dediğin doğru, yani fiyatlar yürümücek koşacakPiyasada kalirsa cikarurunlerimizin cogu ithal.
Ne ekmeği veriyorsun canimBenim sipa benim blw hayallerimi suya dusurecek sanirim. Sabah onune yemelik seyker koydum hepsini yede atti. Yumurta sarisina ve yogurta ekmek bandim. Yarim dilim ekmek ici yedi sipa.