2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Neler verdin peki canım?
Sabah kahvaltida peynir zeytin organik pekmez tam bugday ekmegini zeytin yagina batirip veriyorum ihlamur icecegimiz.
Corbalarda kabak patates yogurtlu corbalar havucu sevmedi
Meyveleri kasikla ezip veriyorum
Bazen yogurda karistiriyorum
Uyuyamadigi gecelerde 1 tatli kasigi pirinc unuyla muhallebi yapiyorum

Yakın olunca hiç yapılmıyor. Uzak oluşun daha iyi
Canimm annemin yaninda ablam var.ayni sehirdeler ama evler uzak sayilir.annem ne pisirdiyse 1tabak veya yemek yapamadiginda 1tencere babam evlerine birakir gelir.sansliyiz anne konusunda.evime geldiginde de buzlugumu doldurup oyle gider..allahh basimizdan eksikk etmesinn..yoksa 3kiz kardes boku yeriz..

Canım ben aslen trabzonluyum ama sakaryada dogup büyüdüm oranin da meshurdur bal kabağı.. Simdi tam olgunlasma zamanları ama ışte kurudugi zaman bir sene dayanıyor ve en lezzetli oldugu zamanla kışın evet :KK66:
BEnim dayımlarda sakarya da yaşıyorlar hatta damatları aslen trabzonlu ama sakaryada doğup büyümüş

Muhabbetin dibine vurmussunuz yine kızlar ben kv gildeyim telefon da iyi çekmiyor zaten pek giremiyorum ek gıda işleri canımı sıkıyor bir yandan

Regli olan kizlar duzeniniz oturdumu ben normalde 28 gunde bir oluyordum ama bugun 23.gun adet olmusum
Canim ben önceden de 30 gunde bir olurdum şimdide öyle oluyorum ana eskiye nazaran uzun sürüyor neden bilmiyorum
Kızlar labne veren var aranızda hazır mı veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz?
Ben hazır verdim ama kendim yapmayı deneyeceğim
Aa ben gormedim benim icin oglak mi demistin sen :)
Yengeç veya oğlak demiştim :)
En rahat hangi burç ise osun heralde :KK70:
Kız ben mi rahatım allah seni
Ben önceden rahatım sındı ipekten dolayı çok pinpirikliyim
Ama planlı ve takintiliyimdir :)
Ama ders konusundan planlı değilimdir
Mesela söyle planlıyım haftaya bu yere gidilecek hemen kafamda kaçta kalacağımı saat kaçta nerde olacağını va planlardım mi İpek’e kadar şimdi neredeyse her yere geç gidiyorum çıkacan derken bi bakmışım kaka :KK70:
Yemekleri de planlı yapardım şimdi evde zor yemek pişiyor tatil günlerin planlıydı mesela vs vs planlı dediğim o
Yanı sabah ne giyeceğimi çorabıma kadar falan planlamam elime ne geçerse :)

Muhabbetin dibine vurmussunuz yine kızlar ben kv gildeyim telefon da iyi çekmiyor zaten pek giremiyorum ek gıda işleri canımı sıkıyor bir yandan
Bende yıldım ek gıdadan saldım çayıra valla oteldeyiz hazir labmeyi de verdim et suyu da koydum karabugdayla bıktım artık çünkü onu bunu yememesinden
Zaten doktor gelecek ag et sularına başlarız demişti 10 gün erkenden başlamış oldum :)

Bende yıldım ek gıdadan saldım çayıra valla oteldeyiz hazir labmeyi de verdim et suyu da koydum karabugdayla bıktım artık çünkü onu bunu yememesinden
Zaten doktor gelecek ag et sularına başlarız demişti 10 gün erkenden başlamış oldum :)
Bende kv lerde olunca isediğim gibi hazırlayamıyorum bir de sürekli bir şey olmaz ver ver yemekten canı çeker lafları bu seferde çocuk benim yaptıklarımı yemiyor bixim yemeklerden istiyor ne olacak bilmiyorum canım aşırı sıkkın vermeyeceğim artık ne isterse istesin. Bir şey olmaz ya hemen et suyu verenler oluyor sorun olmaz

X