- 28 Mart 2017
- 16.517
- 68.270
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.521
Koy ekmegi verdim :) ama ben disarida kahvaltidaydim. Orda gelen oydu. Normalde tam tahilli yada cok tahilli vermek lazim.Ne ekmeği veriyorsun canim
5 paket bez aldim. 5 kutu 12 li islak mendil. 25 kutu kasik mamasi. 2 kutuda ne olur ne olmaz diye formul mama. Ben alirken e bebekte herzaman satis yapan arkadas dedi ki urunlere zam gelecek tam zamaninda aldiniz.İşte bacım dediğin doğru, yani fiyatlar yürümücek koşacak
Ben 1 su bardagi 46 derece sute 1 cay kasigi suzme peynir koyuyorum yogurt mayalar gibi mayaliyorum. Sonra suz ver. 1 litre yapincancabuk bozuluyor bebe yiyemeden hepsini Boyle 3 gunde bitiyor. 3 gunde 1 yap gec.Labne tarifiyle geldim kızlar denemedim daha ama bu hafta denicem.1lite sütü aynen yoğurt mayalar gibi 1kibrit kutusu kadar süzme peynirle mayaliyoruz...6 _7 saat mayalandiktan sonra kavanozu 1 gün buzdolabında bekletiyoruz. ..Sonra kavanozdaki mayalanmis peyniri tulbente koyup 2 saat suzulmesini bekliyoruz.Üstte kalan labne peyniri oluyor.alttaki suyu da atmıyoruz..çorbalar koyuyoruz.netu sen de böyle mi yapiyorsun
Aa...deli ayol.. Ben anası olduğum için olsa gerek düşünüyorum deseydinKizlar yaa sizinde kocalarjniz her halti cok iyi biliyomus gibi gelip karisip bide sizi sinir ediyormu. Sonrada sen toparla nasil toparlixaksan. Bogcam adaminaz kaldi. Artik iyic ekavga ediyoruz ya... cocuk uyucak emicek ac kaldi hizli ye cocuum ac aman ustu islak degistir. İyice kavga ediyorum artik karisma diye. Yemek yeme hizima bile karisiyo manyak mi ne
Atma lazım olur deseydin :)))Benim sipa benim blw hayallerimi suya dusurecek sanirim. Sabah onune yemelik seyker koydum hepsini yede atti. Yumurta sarisina ve yogurta ekmek bandim. Yarim dilim ekmek ici yedi sipa.
Öngörülü, temkinli kadınsın anam :)5 paket bez aldim. 5 kutu 12 li islak mendil. 25 kutu kasik mamasi. 2 kutuda ne olur ne olmaz diye formul mama. Ben alirken e bebekte herzaman satis yapan arkadas dedi ki urunlere zam gelecek tam zamaninda aldiniz.
Ne iş yapiyorlar soyadlari ne? Korkma ifşa etmem :))) evlenmeden önce karasuda calistigim icin esnafi falan tanirim hepAdapazarında dayımlar ama dayım bir şube açtı sanırım karasuya damatları şu an orada gerçi önceden de karasuda çalışıyordu adam
Bendede var bi taneKizlar yaa sizinde kocalarjniz her halti cok iyi biliyomus gibi gelip karisip bide sizi sinir ediyormu. Sonrada sen toparla nasil toparlixaksan. Bogcam adaminaz kaldi. Artik iyic ekavga ediyoruz ya... cocuk uyucak emicek ac kaldi hizli ye cocuum ac aman ustu islak degistir. İyice kavga ediyorum artik karisma diye. Yemek yeme hizima bile karisiyo manyak mi ne
Genelde emzirdikten veya mama verdikten 1 saat sonra diyorlar. Ben çok aciktiginda verdiğimde istemiyor asla.mama bekliyor cunku. ..artık mamadan 1bucuk saat sonra deniycem bakalım...kızım sebzeyi sevmedi ben de bazen kaşıkla bazen parmağımla veriyorum. Parmakla dene istersen parmakla yiyorlarKızlar ek gıdayı verirken emzirmeden öncemi veriyorsunuz benim oğlan geçen gün ateşlendikten sonra hiçbişey istemiyor.memeyi bile çok zor veriyorum bu saate kadar iki kere emzirebildim
Diyosun..doğru ben oyle deniyimBen 1 su bardagi 46 derece sute 1 cay kasigi suzme peynir koyuyorum yogurt mayalar gibi mayaliyorum. Sonra suz ver. 1 litre yapincancabuk bozuluyor bebe yiyemeden hepsini Boyle 3 gunde bitiyor. 3 gunde 1 yap gec.
Emzirmeden önce de denedim, sonrasında da... Hatta emzirmeyi bölüp arasına da sıkıştırdım. Bizim 3. Günümüz. Sevmedi pek. Bıraktım bugün ben de.Kızlar ek gıdayı verirken emzirmeden öncemi veriyorsunuz benim oğlan geçen gün ateşlendikten sonra hiçbişey istemiyor.memeyi bile çok zor veriyorum bu saate kadar iki kere emzirebildim
Canım az önce parmakla verdim meyve püresini.. Yedi ya la :) çok teşekkür ederim, fikrine sağlıkGenelde emzirdikten veya mama verdikten 1 saat sonra diyorlar. Ben çok aciktiginda verdiğimde istemiyor asla.mama bekliyor cunku. ..artık mamadan 1bucuk saat sonra deniycem bakalım...kızım sebzeyi sevmedi ben de bazen kaşıkla bazen parmağımla veriyorum. Parmakla dene istersen parmakla yiyorlar
Biz çok güzel yiyiyorduk ateşimiz çıktı iki gün ondan sonra tamamen bıraktı ne versem öğürüyor öksürerekEmzirmeden önce de denedim, sonrasında da... Hatta emzirmeyi bölüp arasına da sıkıştırdım. Bizim 3. Günümüz. Sevmedi pek. Bıraktım bugün ben de.
Bizim uyku aralıkları 1.5 saat. Uyanır uyanmaz uykusu açılmadan emziriyorum öyle iyi emiyo. Sonra emdikten 45 dk sonra ek gıdayı veriyorum. Daha azı daha çoğu olmuyo.Kızlar ek gıdayı verirken emzirmeden öncemi veriyorsunuz benim oğlan geçen gün ateşlendikten sonra hiçbişey istemiyor.memeyi bile çok zor veriyorum bu saate kadar iki kere emzirebildim
Yok kız ayıp ettin ne olacak sanki severim seniNe iş yapiyorlar soyadlari ne? Korkma ifşa etmem :))) evlenmeden önce karasuda calistigim icin esnafi falan tanirim hep