2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Labne tarifiyle geldim kızlar denemedim daha ama bu hafta denicem.1lite sütü aynen yoğurt mayalar gibi 1kibrit kutusu kadar süzme peynirle mayaliyoruz...6 _7 saat mayalandiktan sonra kavanozu 1 gün buzdolabında bekletiyoruz. ..Sonra kavanozdaki mayalanmis peyniri tulbente koyup 2 saat suzulmesini bekliyoruz.Üstte kalan labne peyniri oluyor.alttaki suyu da atmıyoruz..çorbalar koyuyoruz. netu sen de böyle mi yapiyorsun

Ben 1 su bardagi 46 derece sute 1 cay kasigi suzme peynir koyuyorum yogurt mayalar gibi mayaliyorum. Sonra suz ver. 1 litre yapincancabuk bozuluyor bebe yiyemeden hepsini Boyle 3 gunde bitiyor. 3 gunde 1 yap gec.

Aa...deli ayol.. Ben anası olduğum için olsa gerek düşünüyorum deseydin
benim ki de, kızım önce anne yesin doysun ki seni daha rahat besleyebilsin diyo. Ben doymazsam çocuğu nasıl doyurayım de. Eşim bana bi kere kızıcak oldu ilk günlerde bi konuda, ben de dedim ki. Bana güvenmeyi öğren, bilinçaltına bunu sok, yoksa bu pimpiriklilikle bana gelirsen, herşey daha iyi değil daha kötü olur. Bi de gözünün önünde nasıl sevip beslediğimi de görünce... Sustu. Allah yardımcımız olsun bacım. Pimpirikli koca zor

Bendede var bi tane ya sabır baba olduklarının farkında değiller

Kızlar ek gıdayı verirken emzirmeden öncemi veriyorsunuz benim oğlan geçen gün ateşlendikten sonra hiçbişey istemiyor.memeyi bile çok zor veriyorum bu saate kadar iki kere emzirebildim

Kızlar ek gıdayı verirken emzirmeden öncemi veriyorsunuz benim oğlan geçen gün ateşlendikten sonra hiçbişey istemiyor.memeyi bile çok zor veriyorum bu saate kadar iki kere emzirebildim
Genelde emzirdikten veya mama verdikten 1 saat sonra diyorlar. Ben çok aciktiginda verdiğimde istemiyor asla.mama bekliyor cunku. ..artık mamadan 1bucuk saat sonra deniycem bakalım...kızım sebzeyi sevmedi ben de bazen kaşıkla bazen parmağımla veriyorum. Parmakla dene istersen parmakla yiyorlar

Emzirmeden önce de denedim, sonrasında da... Hatta emzirmeyi bölüp arasına da sıkıştırdım. Bizim 3. Günümüz. Sevmedi pek. Bıraktım bugün ben de.

Canım az önce parmakla verdim meyve püresini.. Yedi ya la :) çok teşekkür ederim, fikrine sağlık

Kizlar bizim 6.ay asilarimiz bayram zamana denk geliyo.mecburen bayramdan sonraya kalacak.1hafta oynamis olacak.bi problem yaratir mi.bi de memleketteyiz burdaki saglik ocagi yapar heralde

Bizim uyku aralıkları 1.5 saat. Uyanır uyanmaz uykusu açılmadan emziriyorum öyle iyi emiyo. Sonra emdikten 45 dk sonra ek gıdayı veriyorum. Daha azı daha çoğu olmuyo.

Geçen hafta pazarda 1 tl olan domates bu hafta 1.5 tl olmuş. Çanakkale deyiz bi de Canakkale domatesi çıktı. Kriz kapıda kızlar bankacı akrabalardan haber geldi. 2 paket 168 lik prima 2 pakette 24 lü ıslak mendil aldım. Ayın 15 ini bekliyorum. Az daha stok yapcam. O değil de acilen oto koltuğunu almam lazım.

Ne iş yapiyorlar soyadlari ne? Korkma ifşa etmem :))) evlenmeden önce karasuda calistigim icin esnafi falan tanirim hep
Yok kız ayıp ettin ne olacak sanki severim seni dayımın soyadı güleç güleç mühendislik doğalgaz işiyle uğrasıyorlar eniştelerininki de aydın fatih aydın evlenmeden önce karasuda ki şokta çalışıyordu adam sonra evlenince dayımın işini yapmaya başladı

Kızlar iştahsızlığı meme emmesi falan idrar yolları enfeksiyonu olabilirmi?geçen gün ateş de oldu iki gün ama geçti.enfeksiyon olsa ateş devam ederdi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…