- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.441
Hahah benimkide elini vuruyo heryere dağılıyo tabağı fırlatasım geliyo :) en fazla 3 kaşık lık açıyo ağzına sonrası kilit :)Ben neye sevinsem sonra elimde payliyor be canim insallah devam eder yemeye
Çok çok acikinca agzini aciyor işte hep boyle kolay yese keske. Daha onceki gün artik sinirimden kaşığı duvara firlattimsonra sakince kalkip temizledim
Yasadisi ask kalp benBurası yasal olmayan bir aşk yuvası oluyo. Az daha uğraşsak olcak :)
2 subat dogumlu bizim kiz ben 3 gun kuralina gore gitmedim direk basladimTam pirinç unu nasıl acep ben pirinçli kaşık mamasi veriyorum arada da tam pirinç unu tam yulaf unu siparisi vercektim netten.
Gecmis olsun Ana kucağında hafif yatar pozisyonda veriyordum ben oturtmuyorken.şimdi 5bucuk ayligis azcık oturtuyorum da yine oturarak yedirmek biraz zor oluyor agzindan çıkarıyor.İlk ek gıdaya başlayınca oguruyorlar sonra alisiyorlar.Bence gelmiştir zamanı fazla da geç kalırsa alisamiyor çocuklar. İşte yese güzel de bizimki yemiyor fazla hala alışma asamasindayiz...
Siz buyuksunuz bizden sanırım baya ogune gecmissiniz bizim kız sadece meyve yiyor oburkuleri tam sevmedi napicaz bilmiyorum...
Gündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğaEvet başak da titizdir falan :) aslan da herşeyin en güzeli en iyisini sever ve ister. O kadar özenince... Dedim acaba. Ama evet, oğlak da ayrı bi manyak :) mantık olarak bana çok zıt olan tek burç oğlak, ama senin yükselenin farklı olabilir? Kaçta doğdun kuzum? Biliyo musun?
Evet canim balkabagi tazeleri cikmaya basladi zaten ama onun kurusu da tüm sene saklanabildiginden sorun yok yaniTeşekkür ederim canım. Balkabağı mevsimi mi, hiç bilmiyorum da :)
Aaaa bak bunu bilmiyordum demek boşuna degilmis benim de bu burclara özel bir ilgim var hatta enerjilerinden direkt anliyorum basak ve boğalariBu üç burcun ortak özelliği toprak burcu olması bende başak burcuyum toprak burclariyla aramda ayrı bı etkileşim var :)
"Beslenir ki bu" dicem deGündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğaya aslında oglaklar daha katı kurallaı kıskanç karamsar falandir da ben pek öyle degilim cana yakın çok tatlı sevilesi öpülesi alıp beslenilesi biriyimdir
Allaah ... Tam yemelik olmuş :) maşallah kuzumaSelam canımmss ben çanak
Valla beslenelim de ben de yaparim hic onemli degil diyet yapacam diye canım cikiyor somun ekmeğin arasına dana koyup yiyesim var"Beslenir ki bu" dicem de
Sen bizi beslersin kız bu hamaratlıkla
İçli köfte ve sarma demedin di mi demedim deeeeğğ... Afiyet olsun canim kilo alma :)Baba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
Oh afiyet olsun benim yerime de ye :)Baba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
Yakın olunca hiç yapılmıyor. Uzak oluşun daha iyiBaba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
Ben doğru cevap bu zamana kadarYakın olunca hiç yapılmıyor. Uzak oluşun daha iyi
Gündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğaya aslında oglaklar daha katı kurallaı kıskanç karamsar falandir da ben pek öyle degilim cana yakın çok tatlı sevilesi öpülesi alıp beslenilesi biriyimdir
Sakın 8 ocak doğumluyum demeKizz bende yukseleni boga olan bir oglakim hayirdir insallah
Karamsarim planli programliyim inatciyim himm baska da one cikan ozelligim yok heralde hee bide soguk oldugumu soylerler