2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hahah benimkide elini vuruyo heryere dağılıyo tabağı fırlatasım geliyo :) en fazla 3 kaşık lık açıyo ağzına sonrası kilit :)

2 subat dogumlu bizim kiz ben 3 gun kuralina gore gitmedim direk basladim

Gündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğa ya aslında oglaklar daha katı kurallaı kıskanç karamsar falandir da ben pek öyle degilim cana yakın çok tatlı sevilesi öpülesi alıp beslenilesi biriyimdir

Baba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
İçli köfte ve sarma demedin di mi demedim deeeeğğ... Afiyet olsun canim kilo alma :)

Kizz bende yukseleni boga olan bir oglakim hayirdir insallah
Karamsarim planli programliyim inatciyim himm baska da one cikan ozelligim yok heralde hee bide soguk oldugumu soylerler

Kizz bende yukseleni boga olan bir oglakim hayirdir insallah
Karamsarim planli programliyim inatciyim himm baska da one cikan ozelligim yok heralde hee bide soguk oldugumu soylerler
Sakın 8 ocak doğumluyum deme yok ben de tam tersi hic dilini bilmedigim insanla bile iki dakkada muhabbeti kurarim inat var ama karamsar da degilimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…