2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben neye sevinsem sonra elimde payliyor be canim insallah devam eder yemeye
Çok çok acikinca agzini aciyor işte hep boyle kolay yese keske. Daha onceki gün artik sinirimden kaşığı duvara firlattim :KK70: sonra sakince kalkip temizledim :KK70:
Hahah benimkide elini vuruyo heryere dağılıyo tabağı fırlatasım geliyo :) en fazla 3 kaşık lık açıyo ağzına sonrası kilit :)

Tam pirinç unu nasıl acep ben pirinçli kaşık mamasi veriyorum arada da tam pirinç unu tam yulaf unu siparisi vercektim netten.

Gecmis olsun Ana kucağında hafif yatar pozisyonda veriyordum ben oturtmuyorken.şimdi 5bucuk ayligis azcık oturtuyorum da yine oturarak yedirmek biraz zor oluyor agzindan çıkarıyor.İlk ek gıdaya başlayınca oguruyorlar sonra alisiyorlar.Bence gelmiştir zamanı fazla da geç kalırsa alisamiyor çocuklar. İşte yese güzel de bizimki yemiyor fazla hala alışma asamasindayiz...

Siz buyuksunuz bizden sanırım baya ogune gecmissiniz bizim kız sadece meyve yiyor oburkuleri tam sevmedi napicaz bilmiyorum...
2 subat dogumlu bizim kiz ben 3 gun kuralina gore gitmedim direk basladim

Evet başak da titizdir falan :) aslan da herşeyin en güzeli en iyisini sever ve ister. O kadar özenince... Dedim acaba. Ama evet, oğlak da ayrı bi manyak :) mantık olarak bana çok zıt olan tek burç oğlak, ama senin yükselenin farklı olabilir? Kaçta doğdun kuzum? Biliyo musun?
Gündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğa :KK70: ya aslında oglaklar daha katı kurallaı kıskanç karamsar falandir da ben pek öyle degilim cana yakın çok tatlı sevilesi öpülesi alıp beslenilesi biriyimdir:KK70:

Selam canımmss ben çanak :KK70:

Eklentiler

• 20180810_191141-1.jpg
    20180810_191141-1.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 103
Baba ocagindan selamlarr...geldim anamin evine.edizime corba, yogurt hazirlamiss.bize icli kofteler sarmalar yapilmiss..daha 1ay cikmam burdan..ahh ulann anamin evi yakin olacaktii bana.
İçli köfte ve sarma demedin di mi demedim deeeeğğ... Afiyet olsun canim kilo alma :)

Gündüz 13:30 da pırtt canım yükselenim boğa :KK70: ya aslında oglaklar daha katı kurallaı kıskanç karamsar falandir da ben pek öyle degilim cana yakın çok tatlı sevilesi öpülesi alıp beslenilesi biriyimdir:KK70:

Kizz bende yukseleni boga olan bir oglakim hayirdir insallah :KK50::KK70:
Karamsarim planli programliyim inatciyim himm baska da one cikan ozelligim yok heralde hee bide soguk oldugumu soylerler :ıslık:

Kizz bende yukseleni boga olan bir oglakim hayirdir insallah :KK50::KK70:
Karamsarim planli programliyim inatciyim himm baska da one cikan ozelligim yok heralde hee bide soguk oldugumu soylerler :ıslık:
Sakın 8 ocak doğumluyum deme :KK70: yok ben de tam tersi hic dilini bilmedigim insanla bile iki dakkada muhabbeti kurarim :KK70: inat var ama karamsar da degilimdir..

X