2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kız kitap atılır mı. Günah valla.
babam o kadar çok zorladı o kadar çok baskı yaptı ki nefret ettirdi bana o yüzden hiç acımadım attım çünkü nefret ediyordum o kitaplardan

Maşallah ne güzel canım çok severim kolayca yiyen ağzını açan bebeği hep özenmişimdir. Benimki kaşığa ağzını kitliyo elimle veriyorum artık
Ben neye sevinsem sonra elimde payliyor be canim insallah devam eder yemeye
Çok çok acikinca agzini aciyor işte hep boyle kolay yese keske. Daha onceki gün artik sinirimden kaşığı duvara firlattim sonra sakince kalkip temizledim

Nasıl oluyor kız? De bakem. Severim balkabağı
Minik bir tencereye ceviz buyuklugunde 5-6 parca balkabagı 3-4 parça da patates bir tatlı kaşığı da irmik koyup uzerini iki parmak gececek kadar su ekleyip pisirdim. Pirince blenderdan gecirip tabaga alinca uzerine biraz nane koydum çok güzel oldu tadı. He bu arada hepsi icme suyu degildi yarısı kemik suyuydu ama sade suyla da güzel olur bence

Kavun kesiyordum biraz önce benim kız nasıl bakıyor dikkatli dikkatli bı diline degdireyim dedim nasıl saldırıyor elleriyle gozlerini apaçık acmis ac kurt gibi koptum valla inşallah herşeyi böyle yer ek gıdaya başlamak için sabırsızlanıyorum şimdiden ne yedirecegimi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım. Balkabağı mevsimi mi, hiç bilmiyorum da :)

Ben olmak disiplinli bir oğlak :) ama bu disiplin bakimindan basaklar ve boğalarla cok iyi anlasirim
Evet başak da titizdir falan :) aslan da herşeyin en güzeli en iyisini sever ve ister. O kadar özenince... Dedim acaba. Ama evet, oğlak da ayrı bi manyak :) mantık olarak bana çok zıt olan tek burç oğlak, ama senin yükselenin farklı olabilir? Kaçta doğdun kuzum? Biliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…