- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.421
Maşallah. Ben meyveyi eline viyorum. Onunda yarısı yerde yarısı kakada kalan kısmı vücudunda kalıyor
Aynı kafayız
Bu arada 15-20 dk dır burdan çıkcam da yatıcam. Hııı... Hı hı!
Ben de sanaSenin düzeltmelerine de bayılıyorum kız
Herkese iyi geceler diyelim bence .. Bu sefer olacak :))Benim gidip uyumam gerek. Fazla ekrana bakmak bende nezle yapıyor biliyonuz mu
Herkese iyi geceler diyelim bence .. Bu sefer olacak :))
Senin de her lafında deli gülüşüne bayılıyorum
Nasi l kıydın nasıl nasillll
böyleleri yüzünden kitaplarımı gizliyorum şizofren hasta ruhlu oldum yaa:))
Aynenn asla aslaa
Cidden sen neymişsn böyle korktum vallaa..
Bu arada çoğunluk öğretmen herhalde:) fenci var mı aramızda
babam o kadar çok zorladı o kadar çok baskı yaptı ki nefret ettirdi bana o yüzden hiç acımadım attım çünkü nefret ediyordum o kitaplardanKız kitap atılır mı. Günah valla.
Ha babaya laf edeme kitaptan cikar acisinibabam o kadar çok zorladı o kadar çok baskı yaptı ki nefret ettirdi bana o yüzden hiç acımadım attım çünkü nefret ediyordum o kitaplardan
Canım benim çok teşekkür ederimCanım dün sormayı unuttum, az önce sordum, daviness marka. Karton kutuda dedi.
Ben neye sevinsem sonra elimde payliyor be canim insallah devam eder yemeyeMaşallah ne güzel canım çok severim kolayca yiyen ağzını açan bebeği hep özenmişimdir. Benimki kaşığa ağzını kitliyo elimle veriyorum artık
Minik bir tencereye ceviz buyuklugunde 5-6 parca balkabagı 3-4 parça da patates bir tatlı kaşığı da irmik koyup uzerini iki parmak gececek kadar su ekleyip pisirdim. Pirince blenderdan gecirip tabaga alinca uzerine biraz nane koydum çok güzel oldu tadı. He bu arada hepsi icme suyu degildi yarısı kemik suyuydu ama sade suyla da güzel olur benceNasıl oluyor kız? De bakem. Severim balkabağı
Ben olmak disiplinli bir oğlak :) ama bu disiplin bakimindan basaklar ve boğalarla cok iyi anlasirimBacım senin burcun ne? Aslan ya da başak? Yükselen de etkiler tabi. Başka bir burç mümkün :)
Burası yasal olmayan bir aşk yuvası oluyo
Baskı olmamalı, evet. Kaçınılmaz son olmuş :)babam o kadar çok zorladı o kadar çok baskı yaptı ki nefret ettirdi bana o yüzden hiç acımadım attım çünkü nefret ediyordum o kitaplardan
Bu üç burcun ortak özelliği toprak burcu olması bende başak burcuyum toprak burclariyla aramda ayrı bı etkileşim var :)Ben olmak disiplinli bir oğlak :) ama bu disiplin bakimindan basaklar ve boğalarla cok iyi anlasirim
Teşekkür ederim canım. Balkabağı mevsimi mi, hiç bilmiyorum da :)Minik bir tencereye ceviz buyuklugunde 5-6 parca balkabagı 3-4 parça da patates bir tatlı kaşığı da irmik koyup uzerini iki parmak gececek kadar su ekleyip pisirdim. Pirince blenderdan gecirip tabaga alinca uzerine biraz nane koydum çok güzel oldu tadı. He bu arada hepsi icme suyu degildi yarısı kemik suyuydu ama sade suyla da güzel olur bence
Evet başak da titizdir falan :) aslan da herşeyin en güzeli en iyisini sever ve ister. O kadar özenince... Dedim acaba. Ama evet, oğlak da ayrı bi manyak :) mantık olarak bana çok zıt olan tek burç oğlak, ama senin yükselenin farklı olabilir? Kaçta doğdun kuzum? Biliyo musun?Ben olmak disiplinli bir oğlak :) ama bu disiplin bakimindan basaklar ve boğalarla cok iyi anlasirim