2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
He o gün önce muz ezdim ben yemedi ben de pirinçli kaşık mamasına koydum.hem muz hem pirinç ondan oldu sanırım...Aklımda olsun yaptı sonra ama yine olursa incir de veririm incir memleketimin meyvesi zaten çok yeriz biz de

Bizim de boy yüzünden persentil zımbırtısı 90 mış :) amaan yüzde 30 olsa ne yazar 50 olsa ne yazar.. Hepsi şahsına münhasır hepsi farklı farklı özelliklerden fazla ya da az alıyor işte. Sağlıklı olsunlar da... Benim arkadaşının oğlunun da kafası iri biraz sağdan soldan aa büyük bunun kafası diye diye, bi gün korktum doktora koştum gittim artık dedi. Doktor da bişey yok, her çocuğun büyüme hızı ve yapısı farklıdır demiş. Hay yarabbim ya .. Yani siz koca kafalılar maşallah demek düşer bize :)

Ben de çok özlüyorum kitap okumayı nasıl özlüyorum anlatamam...okul acilsin bi tenefuste öğle arasında okucam diye bekliyorum..

Bacım senin burcun ne? Aslan ya da başak? Yükselen de etkiler tabi. Başka bir burç mümkün :)

aslaaa vermem kitaplarımı :)

Ben yedirdim ama sor nasıl yedirdim. Gönülsüz.. Sağdan gelirse kaşık kafayı sola, soldan gelirse sağa çeviriyor :) minik minik verdim ama tam gaz şebeklik ve ben de yeyip bayılıyorum gibi yaparak... Yarısı da önlükte kaldı, dilinle ittiriyor ben de o ittirdiğini kaşıkla alıp tekrar sokuyorum ağzına :) zor yani...

Valla bacım... Hakedene yakışır. Taktir ettim taktikler güzel :)

Bu arada ne güzel smiley ler var yav bu uygulamada, di mi, bayıldım, tatlı yani ve de akılcı, şu bile çok ince olmamış mı

Nasi l kıydın nasıl nasillll

Hiç onu düşünmedim bak
böyleleri yüzünden kitaplarımı gizliyorum şizofren hasta ruhlu oldum yaa:))

Ben de çok özlüyorum kitap okumayı nasıl özlüyorum anlatamam...okul acilsin bi tenefuste öğle arasında okucam diye bekliyorum..

aslaaa vermem kitaplarımı :)
Aynenn asla aslaa

Kızlar ben yatar başka bir intikam itiraf gününde görüşmek üzere
Ah ah eskiden neymişim dedirttiniz lan bana
Cidden sen neymişsn böyle korktum vallaa..
Bu arada çoğunluk öğretmen herhalde:) fenci var mı aramızda

Kız kitap atılır mı. Günah valla.

Örtmen hanımlar okula başladığımızda teneffüste sağacak olan var mı ?
Sapmamız mı gerekiyor
Benim bi gece emmeye kalkmadı Sabah sızısından çok çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…