2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah öyle olur canım küçük kardeşim 10 yaşında hala annem demese yemek yemez hep peşinde gezmek zorunda ye diye kendisi acıkmaz bile öyle olsun istemiyorum çok zor çünkü. Bu seferde tiksindirmek istemiyorum yemeklerden. Bugün akşam kuru fasülye yiyoduk azcık suyuna ekmek içi banıp verdim bayıldı 2 kere daha verdim minik minik çok sevdi oda biliyo ağzının tadını şahsen ben ona yaptığım seyleri tadarken tiksiniyorum hiç sevmem baharatsız tuzsuz şeyleri :)

hah işte öyle yapmaya devam edersen ortaokulda bile yemek yedirmeye çalıştığın bir beben olur. kuzenimden biliyorum :)
birde yeme reddi yaşayabilirsin ki o daha kötü. nacizane tavsiyem zorlama. şebeklikte yapma. zamanla öğrenecek zaten yemeği.

Yavaş yavaş alışırlar canım bence, aramızda 10 gün var diye hatırlıyorum. Meyve ile başladık biz de bugün. O çıkardı ben soktum ağzına :)

Bi de şu pirinç unu yulaf unu bilmem ne unu... Hepsi yakın minvalde diye düşünüyorum, hiçbiri çok sağlıklı değil zaten. Az az olduğu sürece çok da şaapmıcam ben.. Hayır karşıyım normalde de, pirinç yemiyorum zaten uzun zamandır. Ama illa karşımıza çıkıyo işe. Mesela organik bebe bisküvisi, di mi. İşte onda da un var bacım. Ne kadar organik?! %85 organik olsa yeter... %15 illa bişi olcak yalan yanlış

Kesinlikle ben de saygı duyuyorum hem araştırmalarına hem zekana hem de paylaşımciligina. Bi masallah da benden :)
Ben bir sürü okuyirum filan sonra hiiic bisey hatırlamıyorum .
nemesis denmi bahsediyonuz bacım. aaaaaaa öyle demeyin yahuu. Çok nalet bir kadındır buuuu. Ketumdur. Sır vermez bildiklerini paylaşmaz. Kötüdür.
Hümanist miiiii?
Nayır. İnsan sevmez. Derdine hayatta koşmaz.
Duygusalmı?
- Yok canım daha neler.
Pimpiriklimi?
-ahahaha
Vesvese?
- en gamsızıdır.

Maşallah ne güzel canım çok severim kolayca yiyen ağzını açan bebeği hep özenmişimdir. Benimki kaşığa ağzını kitliyo elimle veriyorum artık

Ben kaşık mamasının içine meyve ve azcık pekmez koyuyorum şimdilik bişey olmadı şükür ha severek mi yiyo yine yok :)

Yok bacım ya. Öyle zorlama değil. Yani ağzını kitlese falan yedirmem. Eninde sonunda yedi minik minik...
Veee ve ve... Ben o kaşıkla peşinden koşmucam inşallah çünkü nefret ettim o görüntüden. Yemezsen yeme modu güzel benim için, hele bi büyüsün :)
Valla kendi bilir. Eltimin kızı öyle, şımarttılar çocuğu, iki saat bi tabak makarna mı yenir? Yemiceksen kaldırıyorum. Benim cevap bu. Büyük konuşmak istemiyorum da benim kafada arkadaşlar var, aynen böyle yapıyorlar. Öyle bik bik bikleyemez. Çarpasım gelir ağzına. Çarpmam tabi o ayrı

bizim kuzenin kızıda aynı. ortaokulda şuan. hala peşindeler. bık bık bık had bi lokma hadi bidaha yok. gece de annesine kalk patates kızart diyor. kadın kızartıyor sırf yesin diye. 2 dal alıp bırakıyor.

bizim kuzenin kızıda aynı. ortaokulda şuan. hala peşindeler. bık bık bık had bi lokma hadi bidaha yok. gece de annesine kalk patates kızart diyor. kadın kızartıyor sırf yesin diye. 2 dal alıp bırakıyor.
Kı zart mam :))

İnşallah diyim de, Allah ın gücüne gitmesin...

Bacım bizim ilk gündü ya bugün, şaşkaloz anlamadı ağzına doğru uzatılan şeyin onun iyiliği için olduğunu. Bu ne la? Mı dedi içinden bilmiyorum :) ama öyle aşırı zorlama şeklinde değil. Diliyle ittirdi ben soktum, onu yedi :)

Yemiyor dediğiniz ölçü nedir kızlar. Ben 1 ay önce başladım tam olarak. Toplam iki yemek kaşığını hiiç geçmemiştir. Çoğu zaman bir tatlı kaşığı olmuştur mesela.
Bir yemek kaşığı gibiydi verdim armut püresi, sabah öğle ve akşam Yani 3-4 yemek kaşığı falandı sanırım püre. Yarımdan biraz fazla armut. Bitti, bitirdi :))

benim sıpada ağzına aldığı herşeyi tükürüyor. bugün balıkçıya gittik orada eline köy ekmeğinin kabuğunu verdim. kemirdi durdu. seve seve ekmek sevdi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…