• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Lise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemli :KK70: o zamanlar çok ergendik direk ergen nicki zaten :KK70: öylede kaldı aslında benim kendim bilinçli olarak oluşturduğum severek kullandığım İnstagram nickim öylede blogum vardı tarihi eser oldu :)
Tarihi eser mi :D deme oyle kendine populer davran :D

Ahahha :) bugun bu soruyu 2.ci cevaplayisim olacak. :)
Nemesis benim ortaokuldan beri nickimdir. Asimovun nemesis romanindan kalmadir. Hala daha arada cikar okurum. O donem nemesis kavramina ilgim olustu. Baya inceledim mitolojiyi. Nemesis mitolojide iyimi kotumu bilinmryen bir tanricadir. Kimi kaynak acimasiz intikam tanricasi der kimi kaynak kadinlarin ce çocuklarin koruyucusu adalet tanricasi der. Bu belirsizligi seviyorum. Birde zamaninda cok intikamlar almisligim var. O yuzden gecrnin kizi olmak bana yakisiyor.

Eger izin verilseydi yasal olarak, efsunun ismini helena koyacaktim. Mitolojide nemesisin kizidir.olmadi ama ben kendim helena olarak seviyorum hep.
Vaauvv... Helena nın annesi yine kitabi bir anlatımla bizi imrendirmiştir. Sağol bacım. Ya da bu bilgilerden sonra sana "kutsal nemesis " daha çok mu gider :)

Lise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemli :KK70: o zamanlar çok ergendik direk ergen nicki zaten :KK70: öylede kaldı aslında benim kendim bilinçli olarak oluşturduğum severek kullandığım İnstagram nickim öylede blogum vardı tarihi eser oldu :)
Hmm... İyiymiş. Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım :)

Biraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?
Ne güzel bir geyik ortamı oluşmuş ama neden hep bu saatte :(

Biraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?
Bende yeni üye olunca çook düşündüm nick olarak ne kullansam diye sonunda Lady ve soyadımin basharfini koydum:) sürekli merak ediyodum bende bu nickler nerden geliyo acaba diye sormak geçiyordu içimden ama fırsat olmadı bi türlü :)

Bu arada kızlar organik sinek koruyucu aldım nurse harveys markası yapmış yağlardan eczane önerdi bebekler bile kullanabiliyor Muş 40 liraya aldım orta boy arayan varsa aklında olsun

Back