• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar bugün saçımı boyadım. Buzlukta sütüm vardı onu verdim az önce oğluma. Boya sütüme geçmiş midir?? Ne kadar sürede süte geçer veya etkisi ne kadardır acaba bu boyanın. Buzluktan sütümü mü vereyim yoksa bir kere sağıp dökmem yeterli midir acaba??

Kızlar biz ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu artık 7 aylık olmak üzere benim bebe. Aslında blw düşünüyordum başta biraz da yaptım ama izne çıktık şu an ananne babanne geziyoruz. buralarda uygulamak zor. Normal kaşıkla devam ediyoruz. Eve gidince tekrar denetim isterse yarı blw devam ederim. Tamamen uygulayabileceğimi sanmıyorum. Günlük neler verıyorsunuz diye sormuştu biri kimdi hatırlayamadım. Artık 1 ay sonundaki düzenimiz şöyle.

Sabah kahvaltıda yarım yumurta sarısı bi parça peynir(tuzu alınmış beyaz peynir yada labne) bazen karıştırıyorum bazen ayrı ayrı.

Öğlen acıktığı ve keyfi yerinde olduğu bi zamanda çorba veriyorum. İki uç yemek kaşığı ancak yiyırdur. Tarhana yada sebze çorbası.

Meyve ve yoğurt veriyorum bi de. Bunların belli saati yok ne zaman uygun olursa veriyorum. Öyle daha çok çok yemiyor. Zamanla artar belki miktarlar. Yemek istediği kadar veriyorum

Kizlar bu demir damlasinin lekesini cikarabilen varmi. Telef oldu her kiyafet.
Leke taze ise limon sur citile denedim ben çıkardı ama bekleyen kuruyanlara pek fayda etmiyor bi de Dr önerisiyle ben de sidefer diye damlaya başladım onda da leke olmuyor tadı da kötü değilmiş

Kzımda nefret etmiştim o damladan. Hiç çıkmıyordu lekesi. Şimdi nutrigenin tozunu kullanıyorum süper bişeymiş valla:)
Bizim kiyafetlerde telef valla ya.
Leke taze ise limon sur citile denedim ben çıkardı ama bekleyen kuruyanlara pek fayda etmiyor bi de Dr önerisiyle ben de sidefer diye damlaya başladım onda da leke olmuyor tadı da kötü değilmiş
Sonra ki lekelerdr aklimda olsun bari.
Ben çıkaramadım aynen de dedigin gibi kiyafetler hep Battı ya
Bir tane cok guzel beyaz sile bezinden elbisesi vardi. Ucundan nazar boncuklari sallaniyordu. Puskurttu agzindan damlayi ustu nokta nokta demir lekesi. Koslaya bastim 2 saat banamisin demedi.

Hehehe şimdi anladim :KK70: ina gerek yok park yatagin içi de oyuncak dolu ama hapsetmek istemiyorum çocuğu. Sen kaana kullanmis miydin yürütec
Kullansammı kullanmasammı derken o ayaklandı yürüdü :). Bana biraz gereksiz geliyor. Oğlumdan sonra onu anladım. Kendi savaşsın kendi tutunmayı sürünmeyi öğrensin daha iyi. Çok hazıra alıştırmamak lazım veletleri

Kızlar selam
Acil yardımınıza ihtiyacım var.ayazın şakakları çok yanıyordu.alnından ölçüyorum 37,4 kulaktan ölçüyorum 38,1.
Siz hangisini baz alıyorsunuz ateş ölçerken?

Kullansammı kullanmasammı derken o ayaklandı yürüdü :). Bana biraz gereksiz geliyor. Oğlumdan sonra onu anladım. Kendi savaşsın kendi tutunmayı sürünmeyi öğrensin daha iyi. Çok hazıra alıştırmamak lazım veletleri
Ya ben de ona inaniyorum aslinda hep bebegi yere attim pek kucagima alistirmadim 5 aylikken emeklemeye başladı ama simdi tehlikeli olmaya basladi her yeri dilaniyor yalniz bırakamiyorum salonda falan. Belki yürütec olsa benj takio ederdi yaramazlik da yapamazdi

Havuz büyük ama canım. Küçük banyo havuzu değil. Artık hazır olun. Evde tadilatlar başlıyor :-)
Kız kendilerine zarar vermesinler de gerisi hallolur. Ben saksilarimi kaldirmak istemiyorum ya evimin duzenini değiştirmeyi hiç sevmem evlendigimden beri koltuklarin yerini bile degistirmedim ben

Kızlar selam
Acil yardımınıza ihtiyacım var.ayazın şakakları çok yanıyordu.alnından ölçüyorum 37,4 kulaktan ölçüyorum 38,1.
Siz hangisini baz alıyorsunuz ateş ölçerken?
Ates olcerinin ozelligine gore degisir canim. Bende medisana alindan olcer var.kulaktan d9gru sonuc vermez. Ama braun kulaktan olcer cihazin varsa kulagi baz alman lazi..

Back