- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.701
Kuzum emzike veya sen onu puette uyutmaya falan alıştırsan puseti ileri geri yaparak emmeden uyutmaya çalışınca çok mu ağlıyor[/QUOTE]Canım işe gidiş ve dönüş saatlerin nasıl? Sen yokken beslenmeyi nasıl yapıyor anlatsana. okullar açılınca Gökçe Ada tam 7 aylık olacak. Annem başka şehirde o gelecek bi süre. 8.15 te evden çıkıp 12.30 gibi geri geleceğim. 9. Aya kadar bu şekilde olacak. Memede uyuyor biberon emzik almıyor. Kaşığı tutmak istiyor yani kaşıkla beslenmesi de mümkün değil. Bir sürü alıştırma bardağı aldım. En son hb den aldığım Nuk tan su içiyor sanırım tam emin değilim diş kasıyor da olabilir. Çok gerginim aç kalır uyuyamaz diye korkuyorum uykularım kaçıyor. Ailemden uzak yaşadığım için hiç ayrı kalmadım. İlk çocuğum. tecrübelerini paylaşır mısın ?
Evet hepsi bir günde canim. Ağır olan ne ki anlamadim ama bir ogün corba ve iki kez meyve var ek gıda olan. Ayrica 6.5 aylik olunca kemik suyuna baslayacagim günlük. Yaklaşık bir haftadir gittikce bir kaseye cikardim çorbaya ve bebegin bünyesi olumsuz tepki vermedi canim. Ha sebzeyi haşlayip önüne koymussun ha suyuyla blenderdan gecirip kaseye koymuşsun.Ben hepsini bir günde veriyorsun sandim saat yazınca
Canım çok sevindim. Bu grupta hepimize çok yardımcı oldun sen. Dualarımızdasın. Efsuncugunla mutlu yaşaKizlar biz ciktik doktordan. Sorun yokmus efsunda. Normalde bir bebek surekli boyle yaparsa mutlaka muayene isteriz. Kas kisaligi vs oldugu icin mi boyle yapiyor diye. Ama sizinkin de sorun yok cani oyle yapmak istiyor dedi.
Aslında burda belli olmamış bide şuna bakın :)Kızlar alerji gelan demişken benimde oğlanın ağzının kenarları ve gözlerinin etrafı böyle sağlık ocağındaki hemşireye sordum isilikte olabilir alerjide sen bi gözlemle dedi iyide anlasam zaten sormam bizim 1 aydır felan böyle ek gıda ile bağımsız sizce ne olabilir bakın hele ona göre pimpiriklenip doktora gitcem :)
Evet öğrenmiş oldum garcskten bilmiyordum ah bu ek gida isi zormuşPirinç alerji yapar kuzum
Hatta beyazı yapıyor diye kahve pirinç tüketiyorlar
Geçmiş olsun
ay masallah kuzuya Allah bagislasin cok tatliAslında burda belli olmamış bide şuna bakın :)
Saol canım amin hepimizinkini inşallahay masallah kuzuya Allah bagislasin cok tatli
1 aydir oyleyse acaba isilik olabilirmi canm baska yerlerinde yoksa bnmli ilk agzindan oyle basladi ama tek agzi degl yavas yavas bacaklar kollarda da cikmayi basladi yani iki gunde resmdeki hale geldi
Cok tesekkur ederim canim. Hepimiz bebislerle uzun uzun mutlu mutlu gunler gecirelim.Canım çok sevindim. Bu grupta hepimize çok yardımcı oldun sen. Dualarımızdasın. Efsuncugunla mutlu yaşa
Bende bayagidir yastiksiz yatiriyorum cunku genelde donuyor ve kafasini yastigin altina gomuyor bogulacak gibi oluyordu. Yastiksiz icim rahat ediyor simdilik. Gunduzleri de yere yatak yapip yerde yatiriyorumKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Canim gecmis olsun. Ayni durum benimde basima geldi . Yataga yanima aldim sabahti , uyumadim bile oyle bi an dalginligima gelmis. Yatagin yaninda cok az ara vardi oradan yere bi dustu cok kotu oldum.artik maksimum dikkat gostermeye calisacagiz. Emekleme donemleri de basliyor yandik yani.Kizlar dun gece bizim kiz cok aglayinca yanima almistim en son saat 6.30da emzirdim sonra bayilmisim uykusuzlultan bizim kiz kut diye dustu yataktan kalorifere yuzu carpmis yuzu morardi kizimin.cok asiri hareketli yatakktanda iki eliyle cekistirip oturuyo surekli napicam ben bu kizla
Valla besikte firildak gibi donuyor. 360nderece her yone donebilme kabiliyeti var. Ve surekli yuz ustu yatiyor. Baya bildigin surati gomup oyle uyuyor. Once duzeltiyordum ama baktim ben duzeltiyorum o gomuyor serbest biraktim.net7cede rahatsiz olsa duzeltir kendini. Oyle umuyorum en azindan.Kızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Güzel haberler vermene sevindimBi fırsat buldum haberdar edeyim dedim.
Alerji testi yapıldı kanda. Süt pozitif çıktı. Total Ige değeri de yüksek çıktı. Ankarada doktora geldik. Cem bey. Allahım böyle mükemmel bir doktor olamaz. Muayene bitmesin istedik eşimle ilk kez :) Eğer ankaradaysanız direk ona gidin alerji durumlarında. Kuğulu İş Merkezinde muayenehanesi var. Acıbadem de görev yapıyor.
Herşeyi baktı dinledi. Ben zaten 10 gündür katı diyetteyim. Bu esnada bir sürü kanlı kaka yaptık.
Bizim tontişte Proktokolit varmış.
Genelde 7-8 aylarda kendiliğinden geçer dedi. Bi damla verdi. 10 gün daha diyete devam edip Görüşücez yavaş yavaş açtırıcam sana dedi.
Bağırsakları bebişlerde muz çok güzel toparlar dedi. Kakadaki mukusu götürür dedi yani.
Şimdi takiple diyet açtırıp yine takiple ek gıdaya geçicez zamanı gelince. Bunu duymak beni nasıl mutlu etti anlatamam. Kanlı kakalar oldukça bebeğim huzursuz oldukça ağlıyordum oturup. 10 gündür marul patates zeytin yiyorum sadece.
Şimdi süt yumurta dana eti ve tavuk etini yemeden geri kalanı yiyebilirsin dedi.
Şimdi merakla 10 günün daha geçmesini bekliyorum. İnşallah herşey yoluna girer oğluşum hiç mahrum kalmadan yer herşeyi :)
Kuzum bu blw türkiyenin market satis sitesinde alerjik bebekler icin cok guzel urunler var. Yumurtasiz glutensiz makarnalar vs. Bir ara incele bence. Ben efsun alarjik olmadigi halde yunurtasiz organik makarna vs aldim.Bi fırsat buldum haberdar edeyim dedim.
Alerji testi yapıldı kanda. Süt pozitif çıktı. Total Ige değeri de yüksek çıktı. Ankarada doktora geldik. Cem bey. Allahım böyle mükemmel bir doktor olamaz. Muayene bitmesin istedik eşimle ilk kez :) Eğer ankaradaysanız direk ona gidin alerji durumlarında. Kuğulu İş Merkezinde muayenehanesi var. Acıbadem de görev yapıyor.
Herşeyi baktı dinledi. Ben zaten 10 gündür katı diyetteyim. Bu esnada bir sürü kanlı kaka yaptık.
Genelde 7-8 aylarda kendiliğinden geçer dedi. Bi damla verdi. 10 gün daha diyete devam edip Görüşücez yavaş yavaş açtırıcam sana dedi.
Bağırsakları bebişlerde muz çok güzel toparlar dedi. Kakadaki mukusu götürür dedi yani.
Şimdi takiple diyet açtırıp yine takiple ek gıdaya geçicez zamanı gelince. Bunu duymak beni nasıl mutlu etti anlatamam. Kanlı kakalar oldukça bebeğim huzursuz oldukça ağlıyordum oturup. 10 gündür marul patates zeytin yiyorum sadece.
Şimdi süt yumurta dana eti ve tavuk etini yemeden geri kalanı yiyebilirsin dedi.
Şimdi merakla 10 günün daha geçmesini bekliyorum. İnşallah herşey yoluna girer oğluşum hiç mahrum kalmadan yer herşeyi :)
Benimki kendi istegiyle hep yüzüstü yatarak uyuyor canim yastığı kaldirdimKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Hadi herşey yoluna girer inşallah ek gıda toparlıyor gerçekten kakayı. Bizim mukus bitti sayılır. Çok cıvık ve günde 5 6 kere kaka yapardı. Şimdi bazen hiç yapmadığı bile oluyorBi fırsat buldum haberdar edeyim dedim.
Bende yastiksiz uykutulumuyla yatiriyorum yatakta birsey birakmiyorum oyuncak falan unutursak gece yemeye calisiyor kendi halinde donup en rahat oldugu pozisyonda uyuyorKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Canım işe gidiş ve dönüş saatlerin nasıl? Sen yokken beslenmeyi nasıl yapıyor anlatsana. okullar açılınca Gökçe Ada tam 7 aylık olacak. Annem başka şehirde o gelecek bi süre. 8.15 te evden çıkıp 12.30 gibi geri geleceğim. 9. Aya kadar bu şekilde olacak. Memede uyuyor biberon emzik almıyor. Kaşığı tutmak istiyor yani kaşıkla beslenmesi de mümkün değil. Bir sürü alıştırma bardağı aldım. En son hb den aldığım Nuk tan su içiyor sanırım tam emin değilim diş kasıyor da olabilir. Çok gerginim aç kalır uyuyamaz diye korkuyorum uykularım kaçıyor. Ailemden uzak yaşadığım için hiç ayrı kalmadım. İlk çocuğum. tecrübelerini paylaşır mısın ?[/QUOTE]alete ve mutfağa gitme molasına izin veriyor sadece.
tatlım valla arabada da uyuttum. 30 dk or.
hoop sonra 2 yaş sendromu gelmiş dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?