2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım sen yerken teklif et bir iki lokma yerse yeterli. yemezse de bırak. illa 6 ay dolunca yemek yemeğe başlayacak diye bişi yok. yada 6 gün geçmeden bişi vermem de deme bence. merve de zayıf. canları sağolsun.

derken nazar değdi :) üşüttük galiba. gazı vardı üzerini örtünce sinir oluyor örtmeyince öksürüyor. sonuç bugün uzun bir yolculuğa çıkacağız ve benceğiz uykusuz
Ya aynı sorun bendede var üzerini örtünce tepikliyor açıyor uyanıyor örtmeyim uyusun diyorum öksürüyor küt küt bugun dr götürdük boğazı tahriş olmuş ne o uyudu öksürükten nede ben

ha püreli. ben direk buharda haşlatıp püre yapıp yediriyorsunuz sandım da canım
Dediğin gibi de yaptım. Yani buharda haşlatıp ezdim verdim. Bir de az suda haşlayıp gene çatalla ezip suyuyla birlikte verdim. Şuan tek besinimiz kabak. Yoğurdu öğürdü. Patates eh işte. Ama kabağa bayılıyor. Bir de havuç deneyeceğim.

Anamm... aç bıraktın çocuğu :)
Şaka bi yana tarif için teşekkürler. O senin pozitifliğin desem, baymaz di mi
Ya demiştim ya bi komşum sırf laf olsun diye cümle kuruyor bazen. Geçen zibil gibi sıcak var, kanguruylan bakkala gidiyorum selam falan derken, çocuumun ayağını sevdi, aaa üşür bu çorap giydir dedi. Yok dedim metroda çorap ve ayakkabı giydiriyorum zaten soğuk diye. Şimdi üşümez dedim. Ve yanıyoruz öğlen sıcağında. Hay yarabbim ya... Ayrıca üşüse de ölmez o kadar şeyden, çingene çocukları yaz kış yalın ayak, dipçik gibiler yav. Böyle bakıyorum olaya

Yavrum canım, ah bize böyle böyle psikolojik hipnoz yaptılar kilolu bebek sağlıklı zayıf sağlıksız demek değil ki, bence üzülme, kaliteli besin olması önemli. Bu algıyı yanlış buluyorum. Bak biz de kiloları vermeye çalışıyoruz, çok yemek iyi bişey değil :) tabiki ikisi farklı şaka bi yana Afrikalı bebeler gibi kemikleri sayılsa, tamam üzülelim. Ama o bebeler bile büyüyo, koca adam oluyor. Doktorun sağlık anlamında sıkıntı var demiyorsa... Üzülme bal anne

Kizlar bizim kiz dis mi cikariyor nedir gece uykum falan kalmadi cok yorgun dusuyorum 1 saatte 1 uyanir mi bir bebe nerdeyse 3 haftadir uykuyu unuttu nasil duzelticem bu durumu yardim edin bana uyandiginda emzirmeyim diyorum emerse geri uykuya daliyor emmezse ciglik cigliga dolasiyoruz

Ben yine üzgün geldim ne yazık ki nerdeyse 2 haftadır diyetteyim. Geceden beri 3 kaka 3üde kanlı dün tükettiklerim arasında 3 şüpheli varken ben az önce salak gibi nasıl dalgınlık yaptım bilmiyorum ağzıma 1 parça peynir attım. Yuttuğumda farkettim. Oturdum ağladım bir saat. Nasıl böyle bir hata yaptım diye zaten kanlı kaka yapıyorken buda eklenecek üstüne herşey karışacak. Egzama atacak belki yine

Canim bizdede kanli kaka oldu bir kere sonra mukus cok oldu ustu e egzemamiz vardi ek gidada peynir ve yogurt verdim birsey olmadi cok sukur o kadar kasma yemedigindede oluyormus sonucta bu kadar suclama kendini

Bilmiyorum ki canım, inşallah diştir, başka bişey olmasın. Yatmadan önce banyo ve masaj rahatlatır belki. Bi de hafif serinlik iyi geliyor gibi, vantilatör açıyorum ben orta ayarda...

Bebe bisküvisi yapanınız oldu mu bende yapmayı düşünüyorum bende yerim
Ah şu organik işleri.. Bacım ben iki sene önce bahçeli evle birlikte bırakcam paket gıdaları dedim, şeker bile almadım, ekşi maya yaptım. Organik ekmek, eh işte. Biz seviyorduk da, misafirlerya evde organik un var memleketten gelen. bişiler deniyordum ama hamilelik döneminde tiksindim. Neyse Herşey organik olamadı bacım ama bebe önemli o yüzden yine başlıcam çalışmalara. İnstagramda tarifler de var sanırım. Ama yapınca paylaşırım canım elimde tarif yok şimdilik

Şimdi kızlar, bu biraz gıcık bi post olabilir de. B.kunu çıkarma diyebilirsiniz ama. Çok kasmayan biri olmama rağmen, bu gıdalara takıntılıyım ben. Bizi bozuyolar bence, sistem çöküyo yani yavaş yavaş. Şimdi bu patatesler gdo lu ya. Neredeyse hepsi. Organik nasıl bulcaz? Bulamazsak yedirmesek daha iyi değil mi? Nişastalı ürünler büyük bi endüstri ya, ondan oynadılar. Kabaklı oynamadılar sanırım genetiğiyle, yoğurt ta ev yapımı. Ama patates ve daha bi çok gdo lu gıda canımı sıkıyor, bi de domates var. Geçen belgeselde miydi domatese aktarılan domuz geni, mısıra verilen insan geni... Ya bu gıda işinde bizim ülke sıfır, bazı ülkelerin ülkesine sokmadığı yasakladığı şeyleri bize getiriyorlar hem de yasal! Çok sıkıntılı .. Ben bile yemek istemiyorken çocuğa nasıl vereyim? Kızgın, üzgün ve düşünceliyim. Siz ne diyonuz ?

beklemedeyim o zaman bende malzemeleri alıp bir iki tarif deneyim beğenirsem bende paylaşırım

kesinlikle çok doğru ben birşeyi yedirirken 50 kez düşünüyorum ama organik diye sattıkları sebze meyvelerde katı katı pahalı yapcak birşey yok malesef

Emziren anneler... Deodorantsız nasıl yapcaz yaaa arada çok nadir kullandım. Günlük duş tamam ama bazen dışarda deodorant kullanmak gerekiyor. Bir öneriniz var mı? Bu arada eczanenin önerisi karbonat oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…