• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dün akşam yoğurt verdin
Yüzü zaten pütürlüydü hafif kızarıklık var? Vücut tepki mi verdi bu durumda ?
Ne kadar süre yoğurt vermeyeceğim ?

Kızlar şuan kayınvalidemlerde kalıyorum
İş güç herşeye onlar bakıyorlar
Ben çocuğumla ilgileniyorum
Yemek sofrasına çağırırlarkrn kocamın adını söyleyerekten çağırıyorlar ? Sizce bu doğal mı
Bu davranışı sergileyen sadece yemekte değil aynı zamanda benimle ilgili bir soru olsa bile ben Yanında olsam da eşime soruyor?
Sizce art niyet aramalı mıyım
Niyeti be olabilir,?
Kocani velin sanmis olabilir. Bir kac kere kv ne birsey soracaginda anneside oradayken esine annene sor bakalim vs diye soze basla. Anlasin.

Yemek sofrasına çağırırlarkrn kocamın adını söyleyerekten çağırıyorlar ? Sizce bu doğal mı
Bu davranışı sergileyen sadece yemekte değil aynı zamanda benimle ilgili bir soru olsa bile ben Yanında olsam da eşime soruyor?
Niyeti be olabilir,?
ben olsam sorarım anne bana niye sormuyorsun bende burdayım diye neyse derdi söylesin.

Niyeti be olabilir,?
Belki çekiniyordur. Herşeyi yapıyormuş. Tepki gösterme hemen. Ben olsam anne beni çağırmıyor musun yoksa diye espiri yapar tepkisini ölçerdim. Bide ben ablamda kaldığımda bile ablam işlerin ucundan tutmamı bekler. Ki büyükler daha fazla bekler. Belki bozuluyordur her işi bana yıkıyo diye düşünüyor olabilir

Ek gıdalara geçmişiniz hayırlı olsun anneler:) benim kızımda Nisan doğumlu biraz geriden okudum bir kaç. Kişide de aynı sıkıntı var ama etiketlemeyi unuttum benim kızım sadece beni emiyor hiç bir türlü biberon şırınga kaşık kabul etmiyor öğretmenim eylülde seminere gidip tartıcam durumu ama seminerde bile sıkıntı malum uzun sürüyor artık siz bizden iki ay öndesiniz biberon almayan bebek alır mı sonradan ben gibi olan anneler napıyosunuz napıcaksınız

Ek gıdalara geçmişiniz hayırlı olsun anneler:) benim kızımda Nisan doğumlu biraz geriden okudum bir kaç. Kişide de aynı sıkıntı var ama etiketlemeyi unuttum benim kızım sadece beni emiyor hiç bir türlü biberon şırınga kaşık kabul etmiyor öğretmenim eylülde seminere gidip tartıcam durumu ama seminerde bile sıkıntı malum uzun sürüyor artık siz bizden iki ay öndesiniz biberon almayan bebek alır mı sonradan ben gibi olan anneler napıyosunuz napıcaksınız
Birkac marka biberon denediniz mi. Benim bebe avent almadi mesela. Dr brown aldi. Sonra onuda red etti lansinoh aldi.

Herkese meraba çoğu bebek ek gıdaya geçmiş sanırım yedirirken zorlanmıyor musunuz yaa ben zorlamak da istemiyorum o zaman da yemiyor bir hafta ugrasiyorum aynı sebzeyi vermek için

Niyeti be olabilir,?

Bunun cevabını en iyi sen bilirsin . Bence de çekiniyor gibi art niyet algılamadım anlattıklarından

Benimki de almıyor. Sayemizde tüm sülale biberon sahibi oldu. Wee nin 30 cc lik bi bardağı vardı sevmedi dişini kaşımak için kullanıyor şu anda. Joker den bi alıştırma bardağı aldım akıtmıyormuş mucizeymiş falan filan şimdi onu deneyeceğim o olmazsa nuk unkini deneyeceğim

Kızlar bunu yapan görümcelerim ,
Bu 5 yıldan beri böyleydi
benim yaşadığım şartlar onlara batmış.
Ben herşeyi yapıyorum ( ama bana yaptığı hiç bişey yok. Hep annesi babası içni yapıyor. Yani benim için özel yAptığı bişe yok. Sadece iş değil. Eşimle oturuyoruz. Eşime benim annemi soruyor nasıl diye?
Kendi eşinden boşandı geldi . Bulunduğu şartla benim şartımı kıyaslıyor.
3 görümce ileyim, en büyüğü 44 , 3 üde bekar bu Arada.

En son baygınlık geçirip , allah belanızı versin. Hakkım varsa haram olsun . Adi köpekler deyip saydırdı.
Eşime de beni acile götür ağrı kesici vurdurmaya

Kızlar benim kız geceleri yan yatmaya başladı öğleden önce uyumaz oldu tabi ben pert zaten gündüz uykusu 40 dk yı geçmiyordu şimdi hiç dinlenemiyorum
:işsiz: Size sorum şu : Biz artık Gökçe Ada yanımızdayken yemek yiyemez olduk her şeye saldırıp yalanıyor geviş getirip sofraya melül melül bakıyor. Suyu fincanla veriyorum çoğunu döktüğünden arada kaşıkla veriyordum kaşığı da elimden alıyor kenditutmak istiyor. Zaten 40+3 te doğdu kilosu da iyi maşallah ek gıdaya biraz erKen başlasam nolur?
Dış mi geliyor acaba
Doktorunla görüş bence öyle başla ben iki doktora gittim ikisi de 6 aya girince tadıma başlattı ama yemezse yemesinler tatmazsa yamasınlar diliyle tatsa olur dediler şimdi öğüne geçicisi kahvaltı ve ara öğüne 6. Ay bitti
Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir inaallah
Birikmis msjlar var okuyamadım
Kizlar yardminiza ihtiyacim var biz 6 aylik olduk ama daha ek gidaya baslamadim temmuz bssinda agzindan burnunda fiskirarak kusma nefes tikanma morarma oldu 4 gun hastanede yatmistik midesi usutmustu uzerine pirinc unu mamasi vermistim sonra hastanelik olmustuk cok şükür istanbula donduk suan iyi oglum ama gun icin sık sık kusuyor dun biraz fazla kustu gene hastaneye goturdum butun tahliller iyi cok şükür ama mama artik agir geliyo mideye ek gidaya basla dedi dun ve bugun oatates havuc hasladim catalla pure yaptim icine bir damla zeytinyağı ekledim cok az yedirdim ama bundan sonra ne yapim nasil yapicam neler yedirmem lazim sizler nelerle basladiniz paylasabilirmisiniz acaba
Valla bende almak bullak oldum kitap almak en iyisi sanırım tarifler icin

Dış mi geliyor acaba
Doktorunla görüş bence öyle başla ben iki doktora gittim ikisi de 6 aya girince tadıma başlattı ama yemezse yemesinler tatmazsa yamasınlar diliyle tatsa olur dediler şimdi öğüne geçicisi kahvaltı ve ara öğüne 6. Ay bitti

Valla bende almak bullak oldum kitap almak en iyisi sanırım tarifler icin
En mantiklisi o bnce canm bnde almayi düşünüyorum bnmde kafam karıştı

Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir inaallah
Birikmis msjlar var okuyamadım
Kizlar yardminiza ihtiyacim var biz 6 aylik olduk ama daha ek gidaya baslamadim temmuz bssinda agzindan burnunda fiskirarak kusma nefes tikanma morarma oldu 4 gun hastanede yatmistik midesi usutmustu uzerine pirinc unu mamasi vermistim sonra hastanelik olmustuk cok şükür istanbula donduk suan iyi oglum ama gun icin sık sık kusuyor dun biraz fazla kustu gene hastaneye goturdum butun tahliller iyi cok şükür ama mama artik agir geliyo mideye ek gidaya basla dedi dun ve bugun oatates havuc hasladim catalla pure yaptim icine bir damla zeytinyağı ekledim cok az yedirdim ama bundan sonra ne yapim nasil yapicam neler yedirmem lazim sizler nelerle basladiniz paylasabilirmisiniz acaba
Geçmiş olsun canım. Biz daha tam anlamıyla başlamadık arada sırada yoğurt veriyorum çok az ama sende yoğurt yap her gün biraz yedir bebe bisküvisiyle filan kahvaltı hazırlıyorlar instg. Da güzel bilgiler tarifler veren yerler var mesela oğlumu bekliyorum diye bir hemşire bayan güzel tarifler paylaşıyor ona bir bak istersen

Back