• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlae biz yine nezle olduk. Ateş yok öksürük yok huzursuzluk ve burun akıntısı çok fena. Fizyoloji ile açıyorum burnunu yarım saat idare ediyo sonra tıkanıyp uyanıyo ağlıyo. Bi dalarak uyuyamadı ve çok huzursuz bi fikri olan var mı? Burun tıkanıklığı için

Kızlae biz yine nezle olduk. Ateş yok öksürük yok huzursuzluk ve burun akıntısı çok fena. Fizyoloji ile açıyorum burnunu yarım saat idare ediyo sonra tıkanıyp uyanıyo ağlıyo. Bi dalarak uyuyamadı ve çok huzursuz bi fikri olan var mı? Burun tıkanıklığı için
Yaaa uyanmiyor diye soylendin soylendin kendi kendine nazar ettin. Sonunda allah carpti bacim. Bas ucuna 1 kase buz koy buhari rahatlatsın

Yaaa uyanmiyor diye soylendin soylendin kendi kendine nazar ettin. Sonunda allah carpti bacim. Bas ucuna 1 kase buz koy buhari rahatlatsın
Çok zordayım sorma. dünden beri toplam 14 saat uyumamıştır sürekli uyanıyo elleriyle beni arıyo tutuyorum uyuyo nefes alamıyo Ağlıyo. Bide buz koyuyum bugün yanımda yatırcam galiba gece çok zor olacak

Çok hareketli canım eli kolu hiç durmuyır doğduğundan beri böyle annem 4 çocuk büyüttüm böyle görmedim diyor gerçekten kabullenmiştim bende Zsyıfmısım küçükken sağlık olsun diyordum ama bugün doktor böyle deyince çok üzüldüm
Kıyamam sana ya, üzülme lütfen. Demesi kolay belki ama bak sen de zayıfmışsın. Ben hareketli bebek daha az kilo alır diye biliyorum, aldığını yakıyor demek ki. Kakası da iyi diyorsun. Üzülmemeye çalış canım benim.

Yiyorum canım hatta bebek zatıf diye yedim yedim hamileyken almadığım kiloyu aldım :))
Hadi ya... Peki neler yiyorsun canım? Erik kayısı vs. Varsa hoşaf yap süt olsun Bol bol ev yoğurdu, peynir ve gezen tavuk yumurtası... Bol su .. Aklıma gelen bunlar canım. Ek gıdaya da başlıyoruz ya, inşallah yer de, alır kilo .

bizim doktor iste buyuzden dediki organik pazarlara git. Anam ben tekken bu bebeyle, tuvalete bile zor gidiyorum organik pazara nasil gitcem soru işareti! ya bir de organikler de ne kadar organik oda soru isareti
Aynen öyle. Ne kadar organik? Benim güvendiğim bir aktar var, ordan alıyorum Kadın araştırıyor ama şansa yani. Buraya taşınmasak o da olmucaktı. Ama lokal çözüm bu. Hepimiz için çözüm lazım :( kanguru ile çıkmayı denedin mi canım dışarı?

Aynen öyle. Ne kadar organik? Benim güvendiğim bir aktar var, ordan alıyorum Kadın araştırıyor ama şansa yani. Buraya taşınmasak o da olmucaktı. Ama lokal çözüm bu. Hepimiz için çözüm lazım :KK43: kanguru ile çıkmayı denedin mi canım dışarı?
evett yeni kanguru aldim hatta yakin mesafeye cikiyorum. ama organik pazarlar istanbulda belli semtlerde bizim yakinimizda yok malesef. yani 1 kere gitsem eminim 2. sefer gidemem :( normal pazara gitmem bile zor oluyor bebek varken.

evett yeni kanguru aldim hatta yakin mesafeye cikiyorum. ama organik pazarlar istanbulda belli semtlerde bizim yakinimizda yok malesef. yani 1 kere gitsem eminim 2. sefer gidemem :KK43: normal pazara gitmem bile zor oluyor bebek varken.
Aslında ben de hiç gitmedim organik pazara. Hangi semttesin canım?

Selam araniza yeni katıldım :) benim bi oğlum var bu aralar çok sıkıntılı dişten dolayı hic durmuyor gündüz uykuları çok azaldı napabilirim :KK43:
Hoşgeldin :) kehribar kolye iyi geliyor diyorlar ama ben de bilmiyorum, daha o maceramız başlamadı. Dua da okuyabilirsin, Kuranı türkçe okuyorum bazen ben..

cnm benimki de bu ara gece cok asiri kalkiyor atak donemi mi acaba benim ki tam 5,5 aylik suan senin de mi böyleydi? gece de uykuya da zor geçiyor eskiden böyle degilde maksimum 2 kere kalkıyordu

Ay evet evet aynen oyle benim kizimda uykuya gecemiyor gece saatte bir kalkiyor ki 1 kere maksimum 2 kere kalkiyirdu uzun bir atak doneminde gorunuyoruz ben gectikce ciziyorumda benim kizimda 1 haftadir falan bu sekilde

Bende organik meraklısıyımdır. Tüm meyve sularımı reçellerimi baharatlarımı tarhanamı zeytinimi herşeyi kendim yaparım. Katı meyve sıkacağında zeytin yağı çıkartmayı dahi denedim. Şekere de el attım :-)

Yapabildinmi zeytin yagi merak ettim bak:) receli meceli bende hep kendim yaparim. Kislik hazirligi severim :) zeytin isini beceremedim bide ankarada bulvagim zeytin de ne olcak baharati denemedim.

Kendi yediklerimden mi vereyim canım . Ya ben zayıf olmasına takmıyordum artık gelişsinde diyordum ama bugün doktora gittik bu ay ne kilo almıs doğru düzgün ne boyu uzamış boyu çok iyi uzardı her gitmemde 4 cm filan uzardı doktor ek gıdaya başla ama böyle giderse 2 numara mama alıp vermen lazım desi 6 aydır sadece anne sütü veriyorum direndim o kadar milletin zayıf demesine takılmadım ama doktorda dedi artık neden böyle anlamıyorum sütüm iyi çok iyiydi her zaman emdi bol bol emdi çocuk günde 2 kere 3 kere kakasını yapar yemese aç kalsa onu da yapmazdı bilmiyorum neden
Cnm doktor ne kadar aldigina kizdi 400 gr falan normal kabul ediliyor cunku

Kanli dolunaydan bence. Ayrica bu ay atak bizi perisan etti. Dun 8den 1 e emdir efsun hic durmadan. Meme agzindan ciksin 10 dakika sonra kalkiyor. Perisan etti.
Demek butun bebeler ayni icim rahatladi valla :))

Ay evet evet aynen oyle benim kizimda uykuya gecemiyor gece saatte bir kalkiyor ki 1 kere maksimum 2 kere kalkiyirdu uzun bir atak doneminde gorunuyoruz ben gectikce ciziyorumda benim kizimda 1 haftadir falan bu sekilde

biz ev degistirdik ondan mi acaba demistim, sizde de varsa demek ki gercek bir atak . aynen bu ataklarda maşallah cok uzun gozukuyor ne yapacagiz bilmiyorum. ben ek gidayi arttirayim diyorum belki ise yarar. hatta sanirim K Kaan-merve oda demişti ek gidayi arttirinca düzeldi diye

Back