2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yoğurt denemesi yapıyordum dün 3. Gündü. Bugün böyle oldu. Yoğurttan mı sıcaktan isilik gibi mi anlayamadım. Sizce?

Gunaydin kizlar bebis 5 aylik oldu tam bugun. Ek olarak neler verdiniz verenler . Ben meyvelerin suyunu vermeye basladim. Baska ne yapabilirim.

Tuz 1 yasindan once onermiyor bizim doktor. Okudugum her kaynaktada 1 yasindan once tuz cok zararli diyor. O yuzden sasirdim.
Kiymada 8. Aydan once onerilmiyor. Et suyu kemik suyu ayri tabi.

kızlar selam;
yürütece koyan varmı bebişini ? 5.5 aylık olduk biz ayakları çok sağlam basıyor tutunca oyun halısında sıkılıyor bağırıyor kaldırıp ayak üstü tutunca çok hoşuna gidiyor acaba yürüteçe koysammı günde 10 dk felan

Ben koyuyorum cnm 15 dk falan ama bu bebeler cok akilli durmuyo butun odalari geziyor yurutecle

Mantıklıymış :) ama alıştırma bardağı almam lazım. Hiç denk gelmedim nasıl bişey E bebekte var mıdır acaba?

Tuz 1 yasindan once onermiyor bizim doktor. Okudugum her kaynaktada 1 yasindan once tuz cok zararli diyor. O yuzden sasirdim.
Bende tuz ve seker kesinlikle yasaklilar listesinde diye biliyorum ama bazi bebeklerin ozel durumlari olabiliyor.dedigin gibi kiymada 8 ay gibi baslaniyor ama kemik suyu kullaniliyor

Evet tuz böbreklere zarar verirmiş aman dikkat kızlar.
Kemik suyu verebiliyor muyuz cnm ben nedense onu da kıyma gibi sonra başlarız diye düşünmüştüm. Veriliyorsa buzlukta vardı çorbasına katıyım bugğn:)

Ben bi kaç kere 10 15 dk koydum ama erkek çocuğu olunca korkuyorum çok koyamıyorum. Yoksa kızımı 5.5 aylık koymuştum 6 ayda her yeri gezmeye başlamıştı:)

Bende tuz ve seker kesinlikle yasaklilar listesinde diye biliyorum ama bazi bebeklerin ozel durumlari olabiliyor.dedigin gibi kiymada 8 ay gibi baslaniyor ama kemik suyu kullaniliyor
Yetiskinlerin gunluk almasi gereken tuz miktari 6 gram. 2 yasindan ufak bebeklerde 1 gr. 1 porsiyon haslanmis taze fasulyede bile 1.5 gr tuz var. Ilave tuz bu yuzden onerilmiyor 1yas altina. Ama dedigi her bebegin ihtiyac duydugu seyler farkli doktoru oyle demisse demek ki ihtiyaci bu yonde. Herkes kendi doktorunun ogrencisi :)

Kemik suyu 6. Aydan sonra serbest. Kuzu eti 8. Aydan sonra. Dana eti ve balik eti sanirim biraz daha gecti

Bize bile faydasinin oldugunu dusunmuyorum cnm yemeklere hic tuz koymuyorum kucuk bebeginde ihtiyaci oldugunu sanmiyorum ama doktoru daha iyi bilir.
Ben gunluk pekmez veriyorum onda bile tereddutluyum acaba sekerli geliyor mu diye doktora danismadan vermeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…