reflü maması bize vermişti. içmedi geri tükürdü bende bıraktım duruyordu öylece geçen attım hata. sen emeceği zamanları az buçuk tahmin edersin. birde reflü sadece kusunca tamam bu o diye olmaz ultrasonla falan bakmaları gerek tanı koyabilmeleri için.
nereye açtın cnm postu. valla ben gördüğüm herkeze alerjisi vardır bak dikkat et diye diye bir hal oldum. sanki kötü bir şey diyormuşum muamelesi görüyorum birde. facebookta alerji ile yaşam platformu var oraya üye oldum. ordakileri okuyup okuyup halime şükrediyorum
cnm buharlı pişirici olarak evdeki en küçük derin tenceren ve birde telli süzgeç kullanman yeterli aynı görevi görüyor.
ben şu taktiği uyguluyorum alıştırma bardağının plastik ucunu diş kaşıma amaçlı kullanıyoruz. su içmesini istediğimde içtiği su kulağına ve genzine kaçmasın diye yastığa yatırıp eline veriyorum. oynuyo tabi üstü başı sırılsıklam oluyor ama içiyorda. sonra yeter diyip alıyorum. bazende kendi istior kendiliğinden içiyor.
cnm bu sebzeleri daha önce denedinizmi?? kemik suyunun en az 6 saat sirke eklenmiş suda pişmesi gerekiyorki vitamini çıksın. bide onuda önce deneyin.
doktor bana her emzirmeden sonra 1 yemek kaşığı dedi oda 10 cc oluyor yani 10 kere emse 100 cc içebilir. ki bunu daha sonra 4 yk kadar artır dedi.
şeftali alerjen bir besin. kusma besine tepki demektir. 3 gün deneyin eğer kusuyorsa vermek için uğraşmayın. daha sonra denersiniz. ben alerji diyetimi bile 1 çay kaşığı ile açmaya başladım. 5 er gün boyunca yarım yarım artırarak tüketiyorum. kusması vardı ilk başlarda şimdi azaldı mesela yavaş yavaş alışıyor.
ya mikrobik bişeyse asıl emzirdiğinde onu korur. bence mikropluğu emzirmekten değil bulaşma yoluyla oluyordur.
kızz bende kahve tam tersi etki yapıyor biliyormusun
cnm şeftali alerjen tepki vermiş olabilir.