• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım ben hipp aldım 4.ay ve sonrası için olan yulaflı aldım ilk 1 ay onu verdik şimdi pirinçli olana geçtik her ikiside anne sütüyle hazırlanabiliyor günde 1 kez veriyorlar sadece kalanını anne sütü
Peki anne sütüyle hazırladığınızıda mı kaşıkla veriyoruz bide ısıtıyo muyuz anne sütünü çok ısıda vitaminler ölüyomuş ya ondan sordum bide neden günde 1 tane :)

Kızlar kaşık mamasını hangi marka aldınız ben herobaby sütlü pirinç unlu muzlu aldım (öyle biseydi adı :) ) sevmedi bizimki galiba çok şekerli geldi başka var mı şekersiz bildiğiniz
Hipp 5 tahıllı aldım 3 gündür yediriyorum anne sütüyle de yapılıyor kusması bile azaldı

Kızlar ferrun hausman kullanan var mı memnun musunuz? Bide nasıl kullanıyosunuz?
Ben kullanıyorum canim memnun muyum bilmiyorum ama bi şikayetim yok kabızlık yapmadı.
Genellikle sabah, sabah veremediysem de gün içinde emzirdikten bir saat kadar sonra bir cay kaşığına kilosu kadar damla (benimki 7.500 o oyuzden 7 damla) damlatıp veriyorum. Üzerine de iki üç cay kaşığı su veriyorum . Sonra yine en az bir saat geçince emziriyorum . Yanı iki emzirme ortasında vermeye çalışıyorum .

Hep gelicem diyorum, gelmek de istiyorum ama fırtına gibi geçen günler sonrası bir bakıyorum kaç gün olmuş yine girememişim sayfaya :kızgın:

Bu ara ben de katı gıda stresi var, Doğum yaklaşırken bile böyle değildim. Manyak mıyım neyim.

Sizler nasılsınız?

Kızlar bugün bı karar aldım ve diyetisyen e gittim pazartesi kan tahlilerimi verip başlıyorum çok mutsuzum kilolarimla yolum çok uzun üç haneli rakamı gördüm ve artık tamam dedim canım sıkkın daha yaşım kaç
Canım istikrarlı olursan verirsin 56 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittim şuan 54 kiloyum akşam yemeklerimi hep normalden az yedim yeri geldi aç uyudum 2 3 litre su içiyorum yürüyorum beklediğimden fazla kilo kaybettim ama önemli değil
Canını sıkma stres de yeme isteğini artırır

Güzel geçer inşallah bebiş için de senin için de canım ❤ maşallah diyelim o zaman :halay:
Sağol canım sürekli dönüyor pipiyi acıtcak diye tedirginim
Bi de çığlık atmayı keşfettiğinden beri hiç susmuyor sesi kısıldı dün ya çok ağlar da sesi iyice giderse bisürü şey düşünüyorum şuanda

Sağol canım sürekli dönüyor pipiyi acıtcak diye tedirginim
Bi de çığlık atmayı keşfettiğinden beri hiç susmuyor sesi kısıldı dün ya çok ağlar da sesi iyice giderse bisürü şey düşünüyorum şuanda

Olsun da bitsin maşallah. Rahatça atlatsın inşallah :)

Canım istikrarlı olursan verirsin 56 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittim şuan 54 kiloyum akşam yemeklerimi hep normalden az yedim yeri geldi aç uyudum 2 3 litre su içiyorum yürüyorum beklediğimden fazla kilo kaybettim ama önemli değil
Canını sıkma stres de yeme isteğini artırır
Ya son bir senedir zaten stres benim göbek adım oldu erken doğum riski erken doğum prematüre bebek derken çok saçma bı yeme düzenim vardı ve hep veririm dikkat edersen veririm dedim durdum yok sütüm etkilenmesin bebek biraz buyusun falan hep erteleedim işte ve sonuç kendi başıma halledemeyecwgim kadar büyüdüm ve yardım almaya karar verdim inş basaririm

Kızlar kaşık mamasını hangi marka aldınız ben herobaby sütlü pirinç unlu muzlu aldım (öyle biseydi adı :) ) sevmedi bizimki galiba çok şekerli geldi başka var mı şekersiz bildiğiniz
bende ondan verdim cnm benimki severek yiyiyor. benimki de bana cekmis şekerli seviyor sanirim. hipp'in kasik mamalari da guzel sanirim hatta organikmis bu paket bitsin bende hipp alacagim. hipp'in urunleri gercek organik kosullarda uretiliyormus bayagi tavsiye ediyorlar.

Canım doktor söyledi de et suyunun hiçbir faydası yokmuş sadece lezzet katarmış ben de buzluğa atcaktım ama vazgeçtim duyunca
Hadi yaaa bende kemik gelişimine faydalı olur hep veririm diyordum:) mutlu olmuştum kendi kendime:) bizim baba tarafı kısa da kemikleri gelişir az da olsa boy uzunluğuna katkı sağlar diye düşünmüştüm :)

Kızlar bugün bı karar aldım ve diyetisyen e gittim pazartesi kan tahlilerimi verip başlıyorum çok mutsuzum kilolarimla yolum çok uzun üç haneli rakamı gördüm ve artık tamam dedim canım sıkkın daha yaşım kaç
Artık canını sıkma bence. Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Allah kolaylık versin.

Back