2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bizim bebis her saat uyanmaya basladi 2 haftadir boyle ilk hastaliktan gecer dedim sonra sicaktandir dedim ama bizim kiz alisti kurulu gibi her saat uyanip emmek istiyor sanirim beni emzik gibi kullanmaya basladi nasil unutturacagim bunu fikri olan var mi

Bizimki cok seviyor onla daha kolay karistiriyor heryeri ama ben zararli diyorlar diye gunde 15 dk ile sinirliyorum
bende emin olamadım ayından dolayı acaba zararlı olurmu diye bikaç yerde okudum yürüdüğü zaman parmak ucuna basarak yürüyorlar erken koyunca diyorlar ama baktım tam basıyor ayakalrını o yüzden sormak istedim teşekkür ederim.Kız bebek olunca çok sakıncası olmaz sanırsam

Çok geçmiş olsun canım, bilgim olmadığı için yazmadım Nasılsınız bugün Ne dedi doktor?

Bildigim kadari ile dort dortluk ek gidaya gecen yok henuz. Ben mama sandalyesi aldim. 15 gun sonra baslayacagim ek gidaya. Ama aksam yemeklerinde bizle mama sandalyesinde sofraya oturuyor.
Efsunu Bebe yatmazda falan ne zamandur oturuyorsun canim

Opmedigin ağzını degdirmedigin sürece geçmez canim

Kızlar yoğurt denemesi yapıyordum dün 3. Gündü. Bugün böyle oldu. Yoğurttan mı sıcaktan isilik gibi mi anlayamadım. Sizce?

Eki Görüntüle 2170816
Ben yoğurda daha dün başladım. Baslamadiğim gunlerde de aynı böyle oluyordu sıcaktan dabolabilir bence

Gunaydin kizlar bebis 5 aylik oldu tam bugun. Ek olarak neler verdiniz verenler . Ben meyvelerin suyunu vermeye basladim. Baska ne yapabilirim.
Ben yoğurtla başladım canım dün 2 cay kaşıgi kadar verdim bugün 4 vericem..Ama dün kustu biraz bakalım bugün nasıl olcak Dr bana meyveyle başlama dedi.yarından sonra da sebzeye gecicem

Süzgeçle deniyim şimdilik o zaman Pişiriciyi de biraz daha arastirayım bakalim hoşuma gitmişti aslinda

Canim peki
1)mama ile ek ogunlerini nasil ayarliyosun?
2)kac saat arayla ne veriyosun?
3)ilk gunden mama sandalyesi kullanmaya basladin mi?
benim oglan kafayi tam da boyle yapti
mamayı 90cc sabah 7.bucukta veriyorum geri uyuyor 9 bucukta uyaniyor kahvaltisıni hazirliyorum daha doyurucu kivama gelmedigi icin sabah erkenden mama veriyorum onun icine 30 cc mama koyuyorum saat 13:00-13:30 arasi sebze puresi (çorbası) doyurucu miktara geldik az baslamistik 15:30-16:00 arası yogurt doyurucu kıvama geldi 17:00-17:30 meyve 20:00-20:30 150 cc mama 23:00-23:30 kaşık maması
Emzirme yastigina yatirarak yedirdim 6. ay dolunca mama sandalyesine gectim canim insallah faydalı olur

3 4 haftadir oturuyor. Ama doktorumuz uzun sure oturtma dedi.ilk aldigimda 15 dakika filan oturtuyordum 10 gundur daha cok oturtuyorum. Gunde 1 saat filan kaliyor icinde.

Tesekkur ederim canim.cok guzel duzeniniz.masallahh afiyet seker olsun kuzuya.ben de bi duzen oturtmaya calisiyorum.benim yavru otursa duzen kuracaz da.boyle benim yavru.amuda kalkacak yakinda.

Canım gece uyanıyormu peki?aptamil üstünde süt için 210*4 yazıyor yemek yerken çok abartı geldi bana.

Kızlar kaşık mamasını hangi marka aldınız ben herobaby sütlü pirinç unlu muzlu aldım (öyle biseydi adı :) ) sevmedi bizimki galiba çok şekerli geldi başka var mı şekersiz bildiğiniz

Kızlar kaşık mamasını hangi marka aldınız ben herobaby sütlü pirinç unlu muzlu aldım (öyle biseydi adı :) ) sevmedi bizimki galiba çok şekerli geldi başka var mı şekersiz bildiğiniz
canım ben hipp aldım 4.ay ve sonrası için olan yulaflı aldım ilk 1 ay onu verdik şimdi pirinçli olana geçtik her ikiside anne sütüyle hazırlanabiliyor günde 1 kez veriyorlar sadece kalanını anne sütü

Eklentiler

• yulaf.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 69
  • pirinçli.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 55
canım ben hipp aldım 4.ay ve sonrası için olan yulaflı aldım ilk 1 ay onu verdik şimdi pirinçli olana geçtik her ikiside anne sütüyle hazırlanabiliyor günde 1 kez veriyorlar sadece kalanını anne sütü
bende bunlardan kullaniyorum simdi 6 ay doldugu icin tahılliya geçecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…