- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #60.701
Yarin büyük ihtimal gidicez gecmezse dr da ister heralde tahlil falan ya üşüttü ya mikrop kapti tahminimCanım bence kaka tahlili yaptır mutlaka mikrop falan varsa antibiyotik kullanmak gerekebiliyor. Bir an önce tedaviye başlanır. Bişey yoksa da bol bol emzirmete devam edersin zaten
Daha iyi canim basıyorum mecbur kaynamıştır artik heralde :)oo geçmiş olsun şimdi nasıl oldun
Biz 28 subat doğumluyuz pek kucaktan inmiyoruz ta gecen ay yüzüstü yatırınca sırt üstü dönüyodu ama şimdi dönmüyo dün de uykusa sürekli sırt üstünden yüz üstü döndü ilk defa bugün tık yok ben anlamadım bu işi açıkcası ama doktor bize dönmese bile sorun tok daha erken demiştiKızlar bebekler sağa sola dönüyor mu sizin. Oğlum dönmüyor hala. Kafam takıldı ona. Acaba kas kemik gelişiminde bi sorun mu var diye korkmaya başladım.
Saglik ocagi neden oyle ilgisiz davranmis anlamadim ama ilk 6 ayda 2 saat icinde 3 kez ve daha fazla kaka acil mudahale gerektirir demiati bize doktor efsun ishal oldugunda. Bizimki hemen gecti ama ertesi gunde gecmeseydi yatis verecekti doktor.Yarin büyük ihtimal gidicez gecmezse dr da ister heralde tahlil falan ya üşüttü ya mikrop kapti tahminim
Hadi ya bize korkulacak durum yok dedi iki kutu toz gibi bisey yazdi susuz kalmamis dudakları kuru değil bol bol emzir dedi suyu da kaynatip veriyorum probiyotik yogurt ver dedi hatta..çocuk emiyor en gec yarim saate alttan çıkarıyor mama yiyor en geç bi saate en erken 20 dk.ya çıkarıyor keyfi yerinde şükür atesi de şükür yok kanda yok kakada cok şükür ama geçmiyor en son nisastali su verdim artık yoksa çocuk serum yiyecek canini yakacaklarSaglik ocagi neden oyle ilgisiz davranmis anlamadim ama ilk 6 ayda 2 saat icinde 3 kez ve daha fazla kaka acil mudahale gerektirir demiati bize doktor efsun ishal oldugunda. Bizimki hemen gecti ama ertesi gunde gecmeseydi yatis verecekti doktor.
Saglik ocaklari bu konuda cok yetersiz. Bence yarin mutlaka hastaneye gotur. 5 gundur hep ishal ise yediginden besin alamamis demektir.Hadi ya bize korkulacak durum yok dedi iki kutu toz gibi bisey yazdi susuz kalmamis dudakları kuru değil bol bol emzir dedi suyu da kaynatip veriyorum probiyotik yogurt ver dedi hatta..çocuk emiyor en gec yarim saate alttan çıkarıyor mama yiyor en geç bi saate en erken 20 dk.ya çıkarıyor keyfi yerinde şükür atesi de şükür yok kanda yok kakada cok şükür ama geçmiyor en son nisastali su verdim artık yoksa çocuk serum yiyecek canini yakacaklar
Genelde koltukta takıldık. Bugün arkadaşta yere koy halıda çok dönemiyorlar dedi. Bak şimdide sen dedin. Yarından itibaren koltuk devri kapandı bakalım inşallah dönerde bende rahat bir nefes alırım :)
Benimki sadece sağına sırt üstünden yüz üstüne dönüyor tekrar sırt üstü dönme yok e sürekli yüzüstü durunca da yoruluyor sinirleniyor bağırıyor kafasını halıya gömüp duruyor 3 gündür falan da hafif yan sola dönüyor oyun halısını yere koy istersen canım
Aynen farkli kusmasi yok benim kızın..son care yarin gun içinde gecmezse direk acile..nişastalı su verdim bakalım oda kar etmezse yapacak bisey kalmadi..verdikleri bi toz var sabahta ondan vericem vucutta su kaybi olmamasi icin gerçi su kaybi yok dendi ama olsun belki de iyi gelir.bugün 4.gündü yarin 5 olacak
Canim bi de bunun surunmesi var.1aydir resmem surunuyo.annemdeyiz yer yatagi yapmisiz sabah uyaniyorum yatakta yok.surunmus kanepenin altina girmis.gittikce daha zorlasiyo.yenidogankem uykulari daha iyiymis benim oglanin.Kizlar bizde 5ay 4günlugüz. Sağa doğru hem dönebiliyor oğlum hemde geri donebiliyo ama sola dönemiyor başta dönme işine bizde çok sevindik ama şimdi tam bi çile oldu geceler...beşikte done döne uyuyo sona gelip çarpınca ağlıyo sabaha kadar böyleyiz. Gündüzleri de dönüyo ve ilerlemek istiyo yani emekleyemedigini anlıyo sanki ve ağlamaya başlıyo ayak tirnaklari hep kirildi kuzumun. Kendi kendini zorluyor başarmayınca da ağlıyo sanırım emekleyene kadar bacaklarını tırnaklarini mahvedecek.
Günaydınlar kızımda kabız oldu doktor kontrolünde söylemeyide unuttum demir ilacı başladım ne yapsam bilmiyorum sabah kayısı suyu içirdim mamasına zeytinyağı koyuyorum suyu sevmiyor ayrıca günde iki kez hipp formula mama veriyorum sütümde ne yapsam artıramadım süt damlası rezene kimyon çayı süt çayı maltlı içeçekler hashimoto hastasıyım sebebi bu olabilir miYok canim tam tersi kabiz oldu demir ilacini verince bende her gün vermedim haftada iki gun veriyorum
Sagol canim Öyle oldu yettim şükür basıyorum iyi gibi napim baska carem yok maelsef dr a gidemedim rontgen için kalsin artık böyle kendimden geçtim artik
Kilosu nasil cnm benim kizim 5 aylihi 2 gun gecmisti birden donmeye basladi geri donmuyor hala
Benimki sadece sağına sırt üstünden yüz üstüne dönüyor tekrar sırt üstü dönme yok e sürekli yüzüstü durunca da yoruluyor sinirleniyor bağırıyor kafasını halıya gömüp duruyor 3 gündür falan da hafif yan sola dönüyor oyun halısını yere koy istersen canım
Biz 28 subat doğumluyuz pek kucaktan inmiyoruz ta gecen ay yüzüstü yatırınca sırt üstü dönüyodu ama şimdi dönmüyo dün de uykusa sürekli sırt üstünden yüz üstü döndü ilk defa bugün tık yok ben anlamadım bu işi açıkcası ama doktor bize dönmese bile sorun tok daha erken demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?