• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gunaydin, kehribar kullanan var mi aranizda ? Bi de bu bebislerin dislerinin ciktigi salya ve huzursuzluk , ates disinda nasil anlasilir bilen , tecrube eden var mi?
sürekli eli ağzında olur canım benim oğlumda öyleydi damağını kaşımaya çalışıyordu :)

Kizlar gunaydin, kehribar kullanan var mi aranizda ? Bi de bu bebislerin dislerinin ciktigi salya ve huzursuzluk , ates disinda nasil anlasilir bilen , tecrube eden var mi?
Bir Maşallahınızı alırız :nazar: Biz kullanıyoruz canım salyası çok fazlaydı 5.5 aylık olduk yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz salyaları yine var ama çok fazla değil.eskiden üzerini ıslatırdı baya azaldı,ama hep eli ağzında kaşıyor sürekli eline ne geçse ağzına götürüyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20180619-194006_Gallery.jpg
    Screenshot_20180619-194006_Gallery.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 112
Hanımlar ise başladım fakat biberon tutan kızım dün biberonu reddetmiş erkenden koştum eve benden emdi bugün işe gitmedim aç bıraktım biberon deniyorum istemiyor yine napicam yaaa akıl verin bana

Hanımlar ise başladım fakat biberon tutan kızım dün biberonu reddetmiş erkenden koştum eve benden emdi bugün işe gitmedim aç bıraktım biberon deniyorum istemiyor yine napicam yaaa akıl verin bana
canım bende 1 hafta verdim almıştı işe başlamadan sonra almadı 1 ay denedik biberonu olmadı,sonra az kilo alınca silikon kaşıkla vermeye başladık ben 3 aylıkken işe başladım 2,5 aydır kaşıkla içiyor :) kaşık deneyin bazı bebekler almayabiliyor binbir çeşit biberon aldım hiçbirini almadı emzikte almıyoruz biz bu arada:)

canım bende 1 hafta verdim almıştı işe başlamadan sonra almadı 1 ay denedik biberonu olmadı,sonra az kilo alınca silikon kaşıkla vermeye başladık ben 3 aylıkken işe başladım 2,5 aydır kaşıkla içiyor :) kaşık deneyin bazı bebekler almayabiliyor binbir çeşit biberon aldım hiçbirini almadı emzikte almıyoruz biz bu arada:)
Aç kalmasın diye bende kaşıkla verdim fakat böyle çok zor kaşıkla yarisi içine yarışı disina

Kızlar yardım acil bozuk mantar yemişim zehirli değil kültür mantari ama bozukmus ishal oldum sabahtan beri çok kötüyüm . Birincisi bebeğe geçmez dimi ikincisi nasıl geciricem patates kahve falan denedim geçmiyor su içiyorum bolca ama devam hala napsam ya doktora gitmek istemiyorum serum falan uzun iş bebiş var

Kızlar yardım acil bozuk mantar yemişim zehirli değil kültür mantari ama bozukmus ishal oldum sabahtan beri çok kötüyüm . Birincisi bebeğe geçmez dimi ikincisi nasıl geciricem patates kahve falan denedim geçmiyor su içiyorum bolca ama devam hala napsam ya doktora gitmek istemiyorum serum falan uzun iş bebiş var
Bana doktor gida gecmez bebege sutten demisti ama mantar farkli bir sey. Bence riske girme. Yok risk budur diyorsan haslanmis patates ve kahve limon bana cok iyi gelir.

Bir Maşallahınızı alırız :nazar: Biz kullanıyoruz canım salyası çok fazlaydı 5.5 aylık olduk yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz salyaları yine var ama çok fazla değil.eskiden üzerini ıslatırdı baya azaldı,ama hep eli ağzında kaşıyor sürekli eline ne geçse ağzına götürüyor :)
Ayyy maşallah fıstığa:nazar: nerden alabilirim canım yaa bizim de diş geliyo galiba sabah 6da uyandı o saatten beri göz yaşlariyla ağlıyo resmen napsam şaşırdım eşim de nöbette.. pedifen evdeydi verdim sabahtan beri beş dk bile uyumadı

Ayyy maşallah fıstığa:nazar: nerden alabilirim canım yaa bizim de diş geliyo galiba sabah 6da uyandı o saatten beri göz yaşlariyla ağlıyo resmen napsam şaşırdım eşim de nöbette.. pedifen evdeydi verdim sabahtan beri beş dk bile uyumadı
Teşekkür ederim canım kehribardunyasi.net ten aldım ben canım en uygun fiyat orda buldum.

ama sürekli ağlıyorsa başka bir problem olabilir aile hekimide olsa götür muhakkak dr a

Oy masallah kuzuya :-) bizimkininde gelecek galiba salya , huzursuzluk , kasima artti bi kac gundur . Orijinal oldugunu nerden anlayabilirz peki ya her sertifikasi olan orijinal oluyor mu acaba ?

Oy masallah kuzuya :-) bizimkininde gelecek galiba salya , huzursuzluk , kasima artti bi kac gundur . Orijinal oldugunu nerden anlayabilirz peki ya her sertifikasi olan orijinal oluyor mu acaba ?
sertifikasınıda gönderiyorlar yanında bende pek anlamıyorum ama şansımı denedim :KK45:

Bizde aldık kehribar kolye doğal taşlar satan bı amcadan aldık , doğallığına bakmak için iğneyi ateşte kizdiriyorsun kolyenin bir boncugunun uygun bir yerine batırıyorsun eritecek şekilde eğer çam rezene kokusu geliyorsa gerçek , kötü plastik kokusu geliyorsa sahtedir

Bizde aldık kehribar kolye doğal taşlar satan bı amcadan aldık , doğallığına bakmak için iğneyi ateşte kizdiriyorsun kolyenin bir boncugunun uygun bir yerine batırıyorsun eritecek şekilde eğer çam rezene kokusu geliyorsa gerçek , kötü plastik kokusu geliyorsa sahtedir
Deniycem akşam bakalım neymiş :KK45:

Canım bence seni reddetmesinden iyidir. Biz 15 gün meme reddi yaşadık hala tam düzelmiş değil. Şırıngayla veriyordum ağzına

Kakasında beyazımsılık olur çoğu bebede. Bizde iştahsızlık. E beyazımsı kaka oldu sadece. Kaşıntı ateş yoktu

2 haftalıktan beri kullanıyorum. Instagram da totsandmore adlı yerden aldım. Memnunum indirime girsin kendime de alcam

Canım 4 günde su kaybı olmaz mı ya onu nerden anladılar da yok dediler hayret. Doktora git bence.
Dudakları kuru değil dedi sadece benim kizin keyfi yerinde bide oyle hasta gibi durmuyo..dun gittik serum takmaya gerek görmedi doktoru toz verdi yogurt muz yesin dedi mamasını su yerine princ suyu ile yapiyoruz keyif yerinde ama hala yapiyo normalde 3 gunde anca yapıyodu bir sorun olmadıkça getirmene gerek yok.dedi...

Günaydınlar kızımda kabız oldu doktor kontrolünde söylemeyide unuttum demir ilacı başladım ne yapsam bilmiyorum sabah kayısı suyu içirdim mamasına zeytinyağı koyuyorum suyu sevmiyor ayrıca günde iki kez hipp formula mama veriyorum sütümde ne yapsam artıramadım süt damlası rezene kimyon çayı süt çayı maltlı içeçekler hashimoto hastasıyım sebebi bu olabilir mi
Demir ilacındandir canim buyuk ihtimalle ne verdi vegaferon mu? Benim kizi kabiz yapinca hemşireye yazdım hergun verme dedi kabiz şurupları da var de dr a sor onlrdan ver hic degilse bize saglik ocagi dr u duphalac vermisti yalniz cok tatli o bol bol su icmesi gerek arkadan bide 2 gune falan anca cozuyo o enbiyisi fitil aslinda bicakla kesip küçültüp yap onu da gecer insallah.

Back