2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah canım defnoşa gayet iyi yakalamış bence. Geçer ya işitme testinden de inşallah geç olsun güç olmasın damlaları düzenli kullanma konusunda bende hiç iyi değilim kullanayım bari çocuğa
Evet kusuyor diye düzgünce kullanamadim biraz da diğer kziima yordum onda kullanmamıştım değerleri güzeldi diye ama bu aynı olmadı..
Düzgün kullanamamistim cnm kusuyor diye kendim de tembellik ettim biraz açıkçası ama çok duşmus değerler kan verecek kadar düşmüş. Uc gündür kullanıyorum Dr iki emzirme arası en az 45dk olsun dedi emziriyorum 45 dk bekliyorum ilacı verip 45dk daha bekleyip sorma emziriyorum dediğin gibi çok sıkıntı saatle emzirmek ağlıyor huysuzlaniyor ama veremiyorum iki hafta böyle bakalım. İlk gün verdiğimde hepsini küstü sana tavsiyem kaç damla veriyorsan ikiye yada üçe bölüp ver atıyorum 6damlaysa 2-2-2 şeklinde vermen. O zaman bizimki kusmadi
Ben once wellements almistim. Organik demir damlasiydi. Tadi asiri sekerli sevmedi. Simdi nova ferrum aldim. Cok tatli degil. Bogurtlen aromali. Onu yutuyor. Dene istersen.
tamam cnm sağol şimdi bizim tedavi dozu iki hafta uygulucaz doktor şurup verdi hatta. Kan değerlerimiz normale döndüğünde dediğini araştırayım şimdi doktordan habersiz bişey yapmam artık korktum ya kan vermek falan deyince kendi esekligimden yaa

Cnm tek care bol bol emzirme normalde ne kadar yapiyordu? Demir ilaci icin dedi bana doktor kahverengi iste sari kaka rrnginde ishal olursa onemli degil telaslanmayin dedi. Ona bagli olabilirmi
Abooo kiz gecmis olsun basimiza bisey gelse gelenimiz olmaz zaten isleri olur herkez lutfeder bisver kendi kendine yetmissin grctimi peki?

Acil şifalar diliyorum canım... İnşallah iyisinizdir şimdi

Kızlar bugün bizimde bezimizde çiş yapınca turunculuk var? İlkinde doktor önemli değil olabilir demişti şimdi gene olunca canım çok sıkıldı.bizim gibi olan varmı? Sıcaklardan mi acaba?
Canım biz tahlil de yaptık birşey çıkmadı sıcaklardan olabilir dedi dr. Bol bol su ver emzirdikten sonra.. bi iki gündür bezinde görmedim artık. Sizinde geçer inşallah

Canım bence kaka tahlili yaptır mutlaka mikrop falan varsa antibiyotik kullanmak gerekebiliyor. Bir an önce tedaviye başlanır. Bişey yoksa da bol bol emzirmete devam edersin zaten

oo geçmiş olsun şimdi nasıl oldun

Kızlar bu çişteki kırmızlık çoğu bebe de oldu sanırım. Biz şu an yaşsmadık çünkü serin bi yerde oturuyoruz:) ama haftaya izne çıkıyoruz memleketlere gidecez. Oralar daha sıcak olur. Benim bebe hiç su da içmiyor nasıl alıştırcam ya bi önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…