2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün akşam 1 çay kaşığı yoğurt vermiştim. Az önce kakasında tek nokta kan vardı. Tesadüf mü yoksa işaret mı bilemedim. Daha önce de kakada kan hikayemiz vardı ama 2,5 aydır olmamıştı. Bugün bir daha yogurt vereyim mi bilemedim. Gecen doktor da demişti ki alerjisi olan gıda verdigin zaman hemen ağzının kenarından kızarmaya başlar. Öyle bir kızarıklık döküntü olmadı. Ama nokta kadar kan var. Napiyim?

Selam kızlar. Bu sağlık ocaklarının verdiği devitin içinde zararlı bir madde varmış diye okudum. Siz hangi d vitaminini veyırsunız?? Önereceğiniz bir marka var mı ??
Ben sağlık ocaginin verdiğini kullanmıyorum canım içinde paraben bha şeker falan vardı. Benim kullandığım ocean 400iu icerigi saf zeytinyağı ve d vitamini. Bugün 5 ay kontorlumuz vardı doktor demir ilacı yazmış eşimde almış eve getirdi ferrum bunun içeriğine de baktım paraben falan var bunu da kullanmam galiba

Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok tehlikeli vakumluyorlar resmen ben o yüzden büyük parça elimde tutuyorum bir şey verirken yumuşaksa elimi batırıyorum içine iyice yerleştiriyorum acayip bir çekme güçleri var

Kızlar benim bebe dün gece çok sık uyandı bugünde çok tuhaftı huysuzdu 3. Uykusunu uyur öğleden sonra akşma doğru uyuyamadı bir türlü 7 bucukta uyudu 8 bucukta tekrar uyandı normalde çocuk 8 bucukta gece uykusuna geçer doymuyor artık sanki ne yapacam bilmiyorum 6. Ay dolmadı daha önerisi olan varmı cunartesi doktora gideceğim bu konu için napim

cnm cok gecmis olsun. bak onun icin meyva sebze yalamalari icin meyva sebze filesi veya emzigi diyorlar sanirim emdikçe suyu geliyor sadece oyle birsey iyi olabilir cnm boğazına birsey kacmamasi icin.hatta bende gerekli mi diye soru isareti vardi kafamda gerekli olduğunu anladim.

kizlar bizim tatile cok var eylul basinda ( bebis biraz buyusun diye oyle istemistim.
yine de hazirliklara baslayim diyorum.
bebisler icin simit swimtrainer var bir de swimawa hangisini önerirsiniz swimawa biraz pahali gerci ama iyiyse onu da alabilirim.

Iyi geceler kizlar. Yarin buyuk oglum sunnet olacak :'( yaşı uygun degil ama sunnet derisinden ic camasirina surekli iltihap akiyordu. Iltihap sorunu gecti şükür. Ablamın eşi de yarin operasyon yapacak ve bana kızgın, 1 yasindayken sunnet etmek istemisti izin vermemistim. Keske gec kalmasaymisim:'(

Kızlar benim bebekte sorun var ama anlayamıyorum. Kan temiz idrar temiz kulak iyi diş yol. Ama uyurken çok huzursuz arada inliyo felan4. Gün bugün böyle. Dün calpol içirdim rahat uyudu ama bugün yine öyle doktor gaz dedi ama ne bitmedik gazmış tatildeyiz sözde günüm hastanede geçiyo

Ben swimtraineri denedim 6 aylık olduk biraz içinde geri kayıyor gibi geldi belki daha küçük olduğu için 3 yaşına kadar kullanılabiliyor cunku yine de güzel bence. Bizim aylardaki bebekler için en uygunu boyun simidi herhalde ama ben bir tatil için almak istemedim. Bir de ne alırsanız alın o gölgelikli simitlerden de alın ne olur olmaz bir de küçük havuzlardan plajda zaman geçirmesi için. Aslında biraz daha büyük olsalar my mini baby diye kolluklar var normallere göre daha sis ve yuvarlak bebeği suyun üstünde tutuyor ama 8 aydan başlıyor sanırım kullanımı.

Canim benim oglan da 22subat dogumlu.sikayetinden bahsediyodum husurduz diye.dun dra goturduk.tum karin bolgesindeki herseye baakildi.bobrekten dalaga kadar.bisey cikmadi.dr diyo gaz devam eder.tekrardan gaz ilaclarina geri donduk.ve bizim gece uykumuz duzgundu o da kalmadi.hergun banyo manyo acik havaya cikariyorum yok yine ayni.nasil duzeni kuracam hic bilmiyorum

Bende arada akşamları gaz damlası kullanıyorum. Doktor 1 yasa kadar gaz devam edebilir dedi üstüne benim kızın 4. Aydan sonra reflüsü de başladı. Uykumuz bi ara çok kötüydü çok şükür son 5 gündür topladı kendini. Odasını serin tutmaya çalışın

Bizimde gece uykumuz düzgündü yani başlarda geç yatıyodu ama uyanmazdı. Yediklerime dikkat ediyorum dün deniz havuz hiç bişeye gitmedim yine aynı anlamadım bu işi bende mi gaz ilacına dönsem seninki ilacı içince rahatladı mı?

Aaa olduda bitti masallah kaan pasama :) kiz bileydik altinimizi alip gelirdik

Annemlerdeyim bu aralar.evleri hastane yolunda.nerdeyse yarim saatte 1 ambulans geciyo.cami acsam 1dert acmasam 1dert.

Oyyy benim kankeytolarim, bir kac sene sonra düğüne de geleceksiniz cok masraf ettirmeyeyim dedim :) :) cok ani oldu sunnet donu dışında hic bi hazirlik yapmadan kestiriverdik
Ahahahaa kiyamam kiz kuzuma. Hangi il sinirlarindasiniz. Ugrariz belki bursadaysaniz belki yarin belki yarindan yakin.

Merhabalar kizlar. Bebeğim gün içinde 3kere fln kaka yapıyor bi kaç gündür. 1kere yapardı normalde.su veriyorum ama az mı geliyor acaba..bir de demir damlsi önerisi istiyorum baslayanlardan. Sağlık ocağıninkini kullanmiycam..Tüm bebekleri ve sizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…