• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kaka da kan var kızlar çok üzgünüm :(
Demin altını aldım gördüm moralim çok bozuldu. Randevu aldım doktorumuza ama çok kötü hissediyorum :(

Senin bebiş de alerjikti di mi farklı bişry yedin mi yada verdin mi

Ağzına besin değdirmedim ben daha. Ekstra bişeyde hiç yemedim.
Ama ilerlediğini hissediyordum ben zaten. Poponun etrafında beyaz beyaz mokta gibi şeyler çıktı. Kızardı ilerliyor dışarı doğru. Bağırsaklarda tepki vardı gaz geri geldi çok huzursuzdu. Bugünde kanlı kaka geldi işte

Canım kaşık derken bebe kaşığı mı çay kaşığı mı.. bebek kaşıkları fazla gelir gibime geliyo.
Biz bugün tam 150 günlük olduk dün yoğurt mayaladim bi çay kaşığı tattirdim bugün. 3 gün ttairacam peki sonra ne kadar vermeliyim
Çay kaşığı ama benim aldığım bebek kaşığı wee ayni vay kaşığı kadar

Canım kabak patates ve havuç başlangıçta böyle düşünüyorum. Yoğurttan tırsıyorum. Kakası mukuslu olduğundan. İlk başta tek olarak 3 günden sonra karışım yapayım diyorum
Sen bilirsin kuzum sırasının bi önemi YÖK sanirim
Hanımlar 6 ay dolmasına 1 gun kala regli oldum sonun yoksa dr gidecektim zaten ama ne regli olanlar sizinde çok mu gelmişti felaket geliyor
Benim 12 gün mi ne sürdü ilk ki normalde 2 gün sürerdi
Kızlaaaar çok üzgünüm. Kızım çok ağlayınca doktora götürdük. Bebeğim üşütmüş. Bağırsaklarında düzensizlik varmış. Ben anlamamışım. Aç sanıyordum. Ek gıdaya geçecektim mal gibi. Eee kaynanam aç bu doymuyo ondan ağlıyo deyip duruyordu. Nasıl anneyim ben yaaa. Kızım ağladıkça mahvoluyorum. Durmadan ağlıyor. Fitil ve 3 şurup vermiş. Fitili verdik. İnşallah rahatlar yavrum. Dua edin. Hiçbir çocuk hastalanmasın :KK43:
Cok geçmiş olsun canım nasıl fark edildi ne yaptı doktor
Kızlar selam herkese yine bir sorum var iki üç gündür kızın bezini sarı alıyorum idrar yaptığı yer sarariyor yani bu az beslendiği anlamına mı gelir su mu vermeli yoksa en korktuğum idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Yarın doktora gidicem ama bir suru bölüme giricez telasdan sormayı unutursam diye önce başına gelen oldu mu sorayım dedim
Sarı olması bir ölçüt degil canım tahlil olmadan bilinmez YÖK mü var mi
Doktor daha iyi bilir
Kaka da kan var kızlar çok üzgünüm :KK43:
Demin altını aldım gördüm moralim çok bozuldu. Randevu aldım doktorumuza ama çok kötü hissediyorum :KK43:
Cok geçmiş olsun kuzum alerjiden olabilir mi
İnsallah kötü bsy değildir

Ağzına besin değdirmedim ben daha. Ekstra bişeyde hiç yemedim.
Ama ilerlediğini hissediyordum ben zaten. Poponun etrafında beyaz beyaz mokta gibi şeyler çıktı. Kızardı ilerliyor dışarı doğru. Bağırsaklarda tepki vardı gaz geri geldi çok huzursuzdu. Bugünde kanlı kaka geldi işte
Ne yiyoDün kuzum normalde sen dikkat etmiyordun yediklerine bu alerji olayından sonra etmeye başlamış miydin

Çay kaşığı ama benim aldığım bebek kaşığı wee ayni vay kaşığı kadar

Sen bilirsin kuzum sırasının bi önemi YÖK sanirim

Benim 12 gün mi ne sürdü ilk ki normalde 2 gün sürerdi

Cok geçmiş olsun canım nasıl fark edildi ne yaptı doktor

Sarı olması bir ölçüt degil canım tahlil olmadan bilinmez YÖK mü var mi
Doktor daha iyi bilir

Cok geçmiş olsun kuzum alerjiden olabilir mi
İnsallah kötü bsy değildir

Zaten alerjiden olduğunu düşünüyorum ama bakalım artık :(

Ne yiyoDün kuzum normalde sen dikkat etmiyordun yediklerine bu alerji olayından sonra etmeye başlamış miydin

Alerji doktoruna gittiğimde bama diyet yapmana gerel yok demişti. Ben nasıl yani demiştim ama doktor işte biliyor diye bişey demedim. Bebeğimde bütün belirtiler varken böyle diyorsa diye. Ama sonuç ortada işte. Sürekli karın ağrısı gaz sancısı çeken bi bebek, resmen eliyle bebeğine zarar veren bi anne.
Dinlesene iç sesini. Doktora ne bakıyorsun...

Canım benimkinin bağırsaklarında düzensizlik varmış. Yanş bir ara bende nokta nokta kan görmüştüm. Bugün şuruba başladık.
Canim cok gecmis olsun
Bagirsaklarindaki duzensizlik nasil anlasildi.kakada ki kanla mi anlasildi.huzursuzlugi varmiydi son zamanlarda.benim oglanda huzursuz yarin dra gidecez.bakayim ne diyecek

Alerji doktoruna gittiğimde bama diyet yapmana gerel yok demişti. Ben nasıl yani demiştim ama doktor işte biliyor diye bişey demedim. Bebeğimde bütün belirtiler varken böyle diyorsa diye. Ama sonuç ortada işte. Sürekli karın ağrısı gaz sancısı çeken bi bebek, resmen eliyle bebeğine zarar veren bi anne.
Dinlesene iç sesini. Doktora ne bakıyorsun...
Canim gecmis olsun.diyarbakirdaydin sen de degil mihangi dra gidiyosuniz canim siz.

Kızlaaaar çok üzgünüm. Kızım çok ağlayınca doktora götürdük. Bebeğim üşütmüş. Bağırsaklarında düzensizlik varmış. Ben anlamamışım. Aç sanıyordum. Ek gıdaya geçecektim mal gibi. Eee kaynanam aç bu doymuyo ondan ağlıyo deyip duruyordu. Nasıl anneyim ben yaaa. Kızım ağladıkça mahvoluyorum. Durmadan ağlıyor. Fitil ve 3 şurup vermiş. Fitili verdik. İnşallah rahatlar yavrum. Dua edin. Hiçbir çocuk hastalanmasın :KK43:

Gecmis olsun cnm insalah duzelir. Ozaman bol bol emzir kizinda rahatlasin cnm. Hastalaninca da biliyorsun cozum gene emzirmek.

Kaka da kan var kızlar çok üzgünüm :KK43:
Demin altını aldım gördüm moralim çok bozuldu. Randevu aldım doktorumuza ama çok kötü hissediyorum :KK43:
Benim kizim 2 aylikken yasadiklarim gozume geldi. Kizim neyin var diye iturup aglamistim. Sonra alerjimiz cikti.

Geçmiş olsun canım. Nasıl anladılar peki bizimkide 4 gündür felan mızmız hep normalde karnını doyur uykusu yoksa mızmızlanmazdı şimdi kucakta gezerken bile durmuyo anlamıyorum kan temiz idrar temiz burnu acık diş yok kulakta bişi yok. Doktor gazdandıe dedi ilaca başla geri dedi ama 2 aydır yapan cocuk yeniden mi başa döndü anlamadım

Kızlar selam herkese yine bir sorum var iki üç gündür kızın bezini sarı alıyorum idrar yaptığı yer sarariyor yani bu az beslendiği anlamına mı gelir su mu vermeli yoksa en korktuğum idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Yarın doktora gidicem ama bir suru bölüme giricez telasdan sormayı unutursam diye önce başına gelen oldu mu sorayım dedim
Bizdede aynı sorun vardı tahlil yaptırdık susuzluk enfeksiyon vs çıkmadı doktor normal dedi canım ama sen de yaptır istersen için rahat eder

Canım geçmiş olsun benimde mesela ağladığında uykusu var diye uyutmaya çalıştığım ama aslında aç olduğunu sonradan farkettiğim zamanlar oldu. Öğreneceğiz hepimiz de. Üzülme

Kızlar iyi geceler anca girebiliyorum malum bebe tüm gün üzerimde. Munchkin Alıştırma bardağı alacağım. Kulplu mu kulpsuz mu olsun bilemedim. Tecrübeli analar yardımcı olursa sevinirim

Yaaa cok gecmis olsun canim

Back