- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.181
İyi canm cok şükür ama hic mama icmiyor sadece ilacla besleniyoLiviya nasıl oldu bebişin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canm cok şükür ama hic mama icmiyor sadece ilacla besleniyoLiviya nasıl oldu bebişin canım?
Canım organik üretimin kıstası bunlar. Türkiyede uygulaması malesef kişiye göre değişiyor ama hipp alman malı. Üretim almanyadaysa süpper ötesi. Ama türkiyede üretiliyor. En azından alman denetiminde daha titizlenirler diye düşünüyorum. Oğlumda çok kullandım yolda belde. O bebelak ülker vs hiç vermedimÇok güzel anlatmışsın canim çok teşekkür ederim bir arkadaşta hippin üretim yerini mi ne izlemiş youtubeden hafta da bir araç geliyormuş oda eleştirileymiş meyvelerini sebzelerinin ürünlerin üretildiği yerin bilmem kaç metre uzaklığına kadar hiçbir fabrika vs yokmuş tamamen dağ bayır varmis etrafinda
Sıkışınca alırım tatilde
Tekrar teşekkürler canım
Bence de alışmaz. Aramızda bir gün var. Mervede bir haftadır garipleşti. Emmiyor. Günde 300 ml içmiyor bile. Sütüm 10-15 gündür azaldı. Dönemsel bence. Havalar birden ısındı atağı yatağı derken geçer diyorum benİyi geceler kızlar çok sık girip takip edemiyorum ama okuyorum yazdıklarınızı arada ben de yazıyorum ama pek cevap vermeseniz de seviyorum sizi çok şey öğrendim sizlerden biz 5 ay 5 günlüğüz son 15 gündür gece uynadıgımda sütümü sağıyordum gündüz kaşıkla yediriyordum bizimkine. Sanırım kaşıga alıştı. Şimdi meme ağzında ama güçlü çekmiyor içmiyor meme hep dolu kalıyor. Dokotr kaşıga alıpmaz demişti ne yapacagım bilmiyotum bugün hep kaşıkla verdim memeden içmiyor. Çiş deseniz bugün sadece bir kere azıcık yaptı
Geçirmek icin tam olarak napmak lazim bilmiyorum ama sinek yaklasmamasi icin bir sprey kutusuna lavanta yagi ve suyu karistirip bebegin kollarina bacaklarına sikarsaniz sinek yaklasmaz diye okumustum canımkizlar bebisimin bacaklarini sivrisinek yemis cok fena, bebislerinizi nasil koruyorsunuz sivrilerden? gecirmek icin ne surmek lazim bepanthol olur mu?
Ben de meyve puresi ile hipp mamayi denedim oglusum sevdi canimEvet canim hippi dr önerdi. Hippin tüm kaşık mamaları muhallebi kıvamında oluyo bahsettigim hipp mamasından diyelimki prinçliyi aldın. Formul mama ( yani devam sütünü) princli kaşık mamayla karıştırıyorsun çok guzel muhallebi oluyo canım ayrıca bu kaşık mamayı illa devam sutuyle muhallebi kivamina getirmek zorunda degilsin anne sütu yada suylada muhallebi kivamına getirebilirsin canım. Ve yoldayken tatildeykende kavonoz meyve pürelerini hippin kullanabilirsin dedi dr normalde meyveyi evde yapiyorum ama dısardayken hemen bi markete girip alip veriyorum oğluşa uzun oldu ama anlatabildim umarım canım
Canim Allah yardimcin olsun gündüzleri bebegin uyudukca bırak işi gücü sen de uyu bari biraz enerji toplarsin. Her uyandiginda meme mi istiyor peki belki doymuyordur akşamlari son öğününü kaşık mamasi olarak versenGünaydın gece mahvoldum 2 saate bir kalktı yenidoğan dönemine geri döndük uzun süredir uyku düzeni bozulmuştu bu gece iyice sapıttı 19. Haftadayız atak deyip sakinleşmeye çalışıyorum haftaya da böyle geçerse çıldırırım heralde eşim eğitime gitti annem burda sabah yorgunluktan o kadar başım dönüyordu ki emziremeden anneme verdim. Perişanım geçmezse napcam ben?
Merhabaİyi geceler kızlar çok sık girip takip edemiyorum ama okuyorum yazdıklarınızı arada ben de yazıyorum ama pek cevap vermeseniz de seviyorum sizi çok şey öğrendim sizlerden biz 5 ay 5 günlüğüz son 15 gündür gece uynadıgımda sütümü sağıyordum gündüz kaşıkla yediriyordum bizimkine. Sanırım kaşıga alıştı. Şimdi meme ağzında ama güçlü çekmiyor içmiyor meme hep dolu kalıyor. Dokotr kaşıga alıpmaz demişti ne yapacagım bilmiyotum bugün hep kaşıkla verdim memeden içmiyor. Çiş deseniz bugün sadece bir kere azıcık yaptı
Dünde ben ayni durumdaydım bugünde çok sık uyandıGünaydın gece mahvoldum 2 saate bir kalktı yenidoğan dönemine geri döndük uzun süredir uyku düzeni bozulmuştu bu gece iyice sapıttı 19. Haftadayız atak deyip sakinleşmeye çalışıyorum haftaya da böyle geçerse çıldırırım heralde eşim eğitime gitti annem burda sabah yorgunluktan o kadar başım dönüyordu ki emziremeden anneme verdim. Perişanım geçmezse napcam ben?
Evet canım meme istiyor emmeden uyumuyor anne sütü içiyor sadece. Aslında uyanınca ağlamıyor yarı uyanık hemen dönmeye çalışıyor yüzüstü dönüyor yatakla beşiğin arasına sıkışıyor mecburen başında bekliyorum. Dönmese eylülde işe başlayacağım. Hiç bu kadar zorlamamıştı. Sinirden ağladım sabahCanim Allah yardimcin olsun gündüzleri bebegin uyudukca bırak işi gücü sen de uyu bari biraz enerji toplarsin. Her uyandiginda meme mi istiyor peki belki doymuyordur akşamlari son öğününü kaşık mamasi olarak versen
Evde klima var yani iklim şartları uygun üzerine bişey giymiyor tek zıbınla yatıyor nolur nolmaz diye gittim tulum aldım en azından içim rahat etti ama yok yani uyumuyor şimdi anneme verdim uyut 2 lokma bi şey yiyeyim diye hala uyumadı gitcem yine alcam kucağıma bi o yana bi bu yana yürü durMerhaba
Kendi adıma konuşayım
Gördükçe bilgim dahilinde herkese yazıyorum :)
Kaşığa alışmaz bildiğim kadarıyla ama birazından asitrmaya alışmış olabilir
Bu aylar tam meme reddi donemi
Bol bol ten tene temas et
Eğer çok terliyorsa cis az çıkıyor İstanbul’a gittiğimizden akşam 8 sabah 8 e cis yapmadi ama emmesi iyiydi su verdim bol bol
Daha fazla emmezse cis olmazsa bi doktora danış istersen idrsr tahlili yapsın
Dişden de olabilir
Baktın olmiyor kaşık biberonlar var ondan al
Canım
Dünde ben ayni durumdaydım bugünde çok sık uyandı
Dün çok terledi sıcaktan dedim
2/3/4/5 6:30 olmak üzere dün 1 saate bir kalktı sonra 7:30 da uyudu 9:30 a kadar aksama soğur uykusu geldi uyutmasam helak olacak uyudu 7 de kalktı bu sever gece uykusuna geç geçti sonra gündüz uyuduğu icin gece yine uyandı durdu
Dişden diyorum artık bilemiyorum yoksa yeni yaptırdık idrsr tahlilini de
Allah yardımcımız olsun valla ne yapacağız böyle oturmaz insallah sabahtan beri uyuyor kucağımda yerine koyuyorum uyanıyor 8 defa denedim 1 satır
Doktoruna danistin mi bu durumu. Gercekten karnı tok ise gece o kadar kalkmamasi lazim. Yatakla besik arasina nasil sıkışıyor anlamadim minder falan sıkıştırsan arayaEvet canım meme istiyor emmeden uyumuyor anne sütü içiyor sadece. Aslında uyanınca ağlamıyor yarı uyanık hemen dönmeye çalışıyor yüzüstü dönüyor yatakla beşiğin arasına sıkışıyor mecburen başında bekliyorum. Dönmese eylülde işe başlayacağım. Hiç bu kadar zorlamamıştı. Sinirden ağladım sabah
kız biz iki aydır öyleyiz. geçen gecesi pirinç unu yaptım süte koydum verdim gene aynı kalktı durdu. o kadar ümitliydim ama yok. gene aynı gene emdi. sabah işe geliyorum bide. ilk çocuk olsa tecrübesizik diyeceğim o da yokDoktoruna danistin mi bu durumu. Gercekten karnı tok ise gece o kadar kalkmamasi lazim. Yatakla besik arasina nasil sıkışıyor anlamadim minder falan sıkıştırsan araya
Canım bizde chicco nun anne yanı beşiği var benden tarafı açık dönerek ben sağında kalıyorum bebemde sadece sağına dönebiliyor bizim yatak biraz yüksek bebede dönünce yarısı kendi yatağında yarısı bizim yatakta oluyor öyle saçma bişey işte doktorumuz çok iyi ve çok rahat geçer deyip gönderir 8 gün kakaDoktoruna danistin mi bu durumu. Gercekten karnı tok ise gece o kadar kalkmamasi lazim. Yatakla besik arasina nasil sıkışıyor anlamadim minder falan sıkıştırsan araya
Doktoruna danistin mi bu durumu. Gercekten karnı tok ise gece o kadar kalkmamasi lazim. Yatakla besik arasina nasil sıkışıyor anlamadim minder falan sıkıştırsan araya
Gecirmek için bilmiyorum ama yemesin diye suyun içine limon yağı çay ağacı yağı ve lavana yagininkoyup sürmek iyi geliyormus...kizlar bebisimin bacaklarini sivrisinek yemis cok fena, bebislerinizi nasil koruyorsunuz sivrilerden? gecirmek icin ne surmek lazim bepanthol olur mu?
Bizde de sadece kızarıklık var.hemşire bama artik sismesi de kızarmaşı da tuttuğu anlamuna gelmiyor.bütün bunlar olmasa da tutar eskisi gibi degil asilar demistiKızlar bizim verem aşışı nokta kadar kızarıklık var 2 aya yakın zamandır
Hiç şişip iltihap olmadı
5.5 aylık olduk
Tutmadı anlamına mı geliyor bu?
Ben kullanıyorum Lansinoh tekli..sürekli sagdigim için eh işte diyebilirim memnun gibiyim..Calismiyorsan tekli elektrikli işine yarar çiftliler zaman kazandırma açısından iyiymiş ama motorun performansı dusuyormusMerhaba kizlar,elektrikli gogus pompasi kullananlar var mi acaba?ben almayi düşünüyorum.calismiyorum.acaba tekli mi almaliyim ciftli mi?tavsiyeleriniz nelerdir ve hangi markayi almaliyim?
Bende lansinoh veya avent almayi düşünüyorum.kac aydır kullaniyorsun canim lansinohu?her gun kullaniyosun cekim gücü vs nasil iyi cekiyo mu memnun musun?Ben kullanıyorum Lansinoh tekli..sürekli sagdigim için eh işte diyebilirim memnun gibiyim..Calismiyorsan tekli elektrikli işine yarar çiftliler zaman kazandırma açısından iyiymiş ama motorun performansı dusuyormus
eş seçeneğini sadece haftasonu kullanabiliyorum. ozaman mecbur oğlum tv izliyor napalımKızlar iki yaştan önce uyku düzeni beklemeyin. Bi bakarsınız bütün gece uyanmaz bi bakarsınız saat başı uyanır. Hep mi böyle olacak diye ümitsizliğe de kapılmayın. Çok değişiyor düzen. Gazı olabiliyor diş sıkıntısı başlamış olabiliyor. Bi derdi oluyor ki bebelerin işte annelerinde arıyorlar çareyi. He düzenli uyuyan yok mu var tabi belki 10 çocuktan 2 sinin çok düzenlidir uykusu:)
Uykusuzluk çok zor biliyorum ama o noktada eşlerden vs yardım almak gerekiyor 1 saat oyalasa gündüz o kadar uyku bile yetebiliyor çok kötü durumdayken