2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Danışman günlük 6 kere sağsan sütün artar dedi anlamsız şekilde vaktim olmuyo şimdi bide tatil felan nasıl olcaksa. Ya süt alıyo ama insan emsin istiyo işte. Zaten herkese demiyorum ben sağdığımı kafam laf kaldırmıyo artık gizli gizli yapıyorum sağımı :) bi kaç gün denicem bakalım olur olur olmadı elimden geleni yaptım benden bu kadar diyip çekilcem kenara sağmaya devam

emme teklif etme koklasın sadece o şekilde kaçırdığı şeyin ne olduğunu anlar diyor kitapta özet olarak :)) sadece sütün kokusunu almasını sağlamak için biraz süt çıkar açığa diyordu.
Valla hiç anlıyo gibi değil benimki üstünde yatıyo felan ama ucuna gelince bi çığlık. Anlamazsa da kısmet artık daha napıyım yani :)

Butunngun mu 50 saniye emdi her emismi 50 saniye anlamadim ama degil 200 20 cc bile icmemistir 50 saniyede. Bebeyede eziyet sanada eziyet bence yazik etme kendinede bebenede.

Kızlar benim yavru hareketi ekşını sevmiyor. Oturacak etrafı izleyecek. Dün anam gidince bugün merveyi işe götürdüm. Odamda ben çalışırken pek huzur vermedi. 10 gibi uyudu 11e doğru uyandı. Sonra kahvaltılı toplantı varmış 11 de. Tüm fakülte toplantı salonunda toplaştık. Benim kız herkesi herşeyi inceledi resmen. Hocalar önce ayy ne sessiz dediler. Foto çekimi için herkes çıktı bizimki huzursuzlandı ağlandı. Millet geri geldi. Bizimkinin gözleri açıldı. Dekan sıkıcı bir konuşma yaptı 1 saate yakın. Merve ise ilgiyle dinledi kadını. Bizden ilgiyle izleyen tek oydu hatta.

Butunngun mu 50 saniye emdi her emismi 50 saniye anlamadim ama degil 200 20 cc bile icmemistir 50 saniyede. Bebeyede eziyet sanada eziyet bence yazik etme kendinede bebenede.
Toplamda canım. Bide 50 cc de yarısı dışarı tabi şırınga ile içti. şimdi yine ağlayarak uyandı meme teklif ettim yok dayanamadım gittim süt sağdım 170 cc içti uyudu daha da içecekti ama midesi ağrır diye içirmedim galiba dayanamıcam bende

Eh ancak yetmistir butun gun ac kalinca. Bence artik kasma. Oluruna birak.

Kuzum anneliğini tatmin etmen icin bencillik değil bu tam tersine çocuğun için emsin istiyorsun çünkü 6 Aydan sonra sagman zorlaşacak belki az sağacaksın o yüzden sütun azalacak ve belki çocuğun sadece 6 ay anne sütü alacak sen emzirirsem daha cok anne şutu alir diye düşündüğün için emzirmek istiyorsun kendini tatmin etmek icin değil lütfen öyle düşünme kendini suçlayıp üzme

Ama bebeğinin rahatsızlığı dolayi emiyorsa bu çocuk Biberon gerekiyorsa biberonla devam etmen ikinizinde selameti için olur

Foto var mi bardak şeklinde olan nasıl bsy bilemedim
Bende ki de tutmalı ama İpek tutmuyor korkuyor mu ne büyüklüğünden elini götürmeye çalışıyorum hemen cekiyor tutup içme aşamasına sanırım daha 1 ay var
3 hafta Erken dogdugu icin galiba bu olaylarlada
Tam 5 aylık 12 Temmuz’da olması gerekiyor çünkü

Suratsız ama ilgili bi kadın cidden insallah en hayırlı sonuç neyse hakkınızda o olur kuzum

Bizimki de çok acıyor üstünü ona rağmen sırılsıklam çünkü sırtı hep yerde hareketsiz olunca şort terliyor gündüz evde veya dışarda kalınsa bile yatarken inceltiyorum
Acaba yanlış mi yapıyorum bilmiyorum
Çünkü ufak da olsa terlese emerken soğuyor direk tenine değince o soguk kıyafet hasta eder mi ki
Ama zıbın giydirince içine daha çok terliyor
Eşim kesinlikle giydir en azından içindeki zıbın olsun dişi soğuyup tenine degmesin diyo
Kafam
Karışıyor korkuyorum da

Aynı işte kuzum. Bende akşam çıkardım. Pusetin güneşliği kapalıydı. Bacakları elleri direk aldı.

https://www.e-bebek.com/wee-baby-mini-pp-alistirma-bardagi-seti-30-ml-p-ewe-778/
Bu linkteki cnm bunu yenidogana su vs vermek icin kullaniyorlarmis ama dedigim gibi akitiyor ona gore vermek lazim.
Cnm bizim kiz da hemen pisiyor ben bi kac gece sicaktiya kolsuz atletle yatirdim hemen gecti ama bu seferde kollari usuyo buz gibi oluyor hasta olur diye korktum bu aralar uzun kollu zibinla yatiriyorum ustunede 2 katli muslin bezden ortu yaptim onu ortuyorum serin oluyor ama rahat uyuyor en azindan

Kizlarrr przvtf yirtildi dun.esimi de ertesi gun hapi almaya gonderemedim.2sene once kaza yasamistik ertesi gun hapi kullandim ona ragmen hamile kaldim.ama dusukle sonuclanmisti.simdi ben ne yapayim??

Çok sagol canim SEN sağdıcım şutu bununlami veriyorsun
Kolları bazen üşümüş bazen üşümemiş oluyor ama benim korkum sırt mesela bazen terlemiyor
Ama dun gece zıbın yoktu içinde şortlu tulum vardı gece kaldırdım
Sırt sırılsıklam emzirirken soğudu sırtı
Zıbın giydirince daha da terliyor ne yapsam bilemedim ya

Son düzenleme:
Kizlarrr przvtf yirtildi dun.esimi de ertesi gun hapi almaya gonderemedim.2sene once kaza yasamistik ertesi gun hapi kullandim ona ragmen hamile kaldim.ama dusukle sonuclanmisti.simdi ben ne yapayim??
Hiç kullanmadim nasıl bsy onu bile bilmiyorum kuzum o yüzden bsy diyemeyeceğim
Yumurtlama gününe yakın misin ona göre al bence
Zararı olduğunu duymuştum çünkü

Kumascidan mermersahi dedikleri kumastan kestor mendil boylarinda yatirirken sirtina koy.

oy bu konuda çok hassasim ben de umarım bı kaza olmamıştır adet olduysan yumurtlama gününü bı hesap et bakalım yakın değilse sorun olmaz inşallah başka da yapacak bişey yok gibi.

Bende o yüzden zaten sağa sağa nereye kadar diye gece biberonla besledim sabah emzirmeye çalıştım yine yok ne yapacaksam böyle

Kızlar benim normalde aksamdan sabaha sağdığım için tek memeden 120 felan şimdi 60 çıktı daha çıkmıyo dün çok üzüldüm sütüm felan mı azaldı ne oldu yarım saattir dinlendirdim felan ama çıkmıyo başka süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…