- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.441
Evet bende eczaneden aliyorum.Teşekkür ederim canım eczanede var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende eczaneden aliyorum.Teşekkür ederim canım eczanede var mı
Ah canım benim seni cok iyi anlıyorum memeyi unutmuş emmeyi unutmuş dediğinde iCim çiz etti çünkü muhtemelen benimki de unuttu...ben sana tavsiye veremem çünkü ben pes ettim çünkü çok ugrastim gücüm kalmadı bi evladım daha vardı benim ve ben kendimi de bebeği de cocugumu da çok hirpaladim.sagarak devam etmeye basladim gittigi yere kadar artik gunde3 kere sagiyorum günlük 400cc sut geriye kalani da mamayla devam ediyoruz giderek sutum de azaliyor ama relax oldum artik simdi bebegimle oglumla keyif yasiyorum kaos gibi hep uzuntuyle gecmiyor gunlerim.kızımın emmeme istegini kabul ettim. .ama sen eğer kendinde o gücü buluyorsun mücadele et bu aylarda dönen bebekler oluyormuş ama eğer kı senin de günlerin benimki gibi geciyorsa sen mutsuz bebeğin mutsuz yorgun hissediyorsan sağ derim ki çalışınca da sagicakmissin sen kendi ic sesini dinle...icinde hep bi yara kalıyor emzirmemek insanın emerken yüzüne bakması emme sesi cikarmasi memeye yapismasi elini gogsume degdirmesi bunlari düşündükçe icim sizliyor ama ugrastim diyorum sen de elinden geleni yapıyorsun yaptin öyle düşünKızlar emzirme danışmanına gittim. Artık emmeyi unutmuş memeyi unutmuş dedi. Salı ya kadar emzik biberon yazak zıplayarak emzirmeye çalışıyorum ana tutuyo 10 saniye emiyo sonra yine çıldırıyo emmem diye. Bugün sabah 7 den beri toplam 40 saniye felan emmiştir. Ağzına şırınga ile sık dedi yada kaşık. Nasıl ağlıyo anlatamam emmiyoda. Danışman kilo verebilir salı ya kadar bakarız olmadı ben biberon öneririm onu kullanırsın dedi. 7 den beri aç uyumuyo dalıyo ağlayarak uyanıyo. Şimdi sırınga ile veriyim dedim azcık damlatmama rağmen içemiyo genzine Kaçıyo morarıyo yine. O kadar ağladı ki öyle morardı ki sesi çıkmıyo artık hava gibi ses çıkararak bağırıyo sızdı kaldı. Annemde ek gıdaya 2 ayın kaldı sağarak devam et zaten 3 ay sonra işe gircen yine biberon kullanıcak diyo. Ya ağlıcam suan o ağlayışı sesinin bitmeyişi sesinin çıkmayıp o bağırışı morarması gözümün önünde. Ne yapıyım akıl verin eşim başta dursun nasıl olsa emecek diyodu şimdi halini gördü aşkm yazık işkence çektirme sağarak ver diyo. Kafam çok kararsız
Kızlar emzirme danışmanına gittim. Artık emmeyi unutmuş memeyi unutmuş dedi. Salı ya kadar emzik biberon yazak zıplayarak emzirmeye çalışıyorum ana tutuyo 10 saniye emiyo sonra yine çıldırıyo emmem diye. Bugün sabah 7 den beri toplam 40 saniye felan emmiştir. Ağzına şırınga ile sık dedi yada kaşık. Nasıl ağlıyo anlatamam emmiyoda. Danışman kilo verebilir salı ya kadar bakarız olmadı ben biberon öneririm onu kullanırsın dedi. 7 den beri aç uyumuyo dalıyo ağlayarak uyanıyo. Şimdi sırınga ile veriyim dedim azcık damlatmama rağmen içemiyo genzine Kaçıyo morarıyo yine. O kadar ağladı ki öyle morardı ki sesi çıkmıyo artık hava gibi ses çıkararak bağırıyo sızdı kaldı. Annemde ek gıdaya 2 ayın kaldı sağarak devam et zaten 3 ay sonra işe gircen yine biberon kullanıcak diyo. Ya ağlıcam suan o ağlayışı sesinin bitmeyişi sesinin çıkmayıp o bağırışı morarması gözümün önünde. Ne yapıyım akıl verin eşim başta dursun nasıl olsa emecek diyodu şimdi halini gördü aşkm yazık işkence çektirme sağarak ver diyo. Kafam çok kararsız
Birde ben calisiyorum ya biberon verdirmiyorum ben alistirma bardagi ile iciyo sen daha buyukken baslicaksin heralde her turlu icecek olsa icer alistirma bardagi vs.Kızlar emzirme danışmanına gittim. Artık emmeyi unutmuş memeyi unutmuş dedi. Salı ya kadar emzik biberon yazak zıplayarak emzirmeye çalışıyorum ana tutuyo 10 saniye emiyo sonra yine çıldırıyo emmem diye. Bugün sabah 7 den beri toplam 40 saniye felan emmiştir. Ağzına şırınga ile sık dedi yada kaşık. Nasıl ağlıyo anlatamam emmiyoda. Danışman kilo verebilir salı ya kadar bakarız olmadı ben biberon öneririm onu kullanırsın dedi. 7 den beri aç uyumuyo dalıyo ağlayarak uyanıyo. Şimdi sırınga ile veriyim dedim azcık damlatmama rağmen içemiyo genzine Kaçıyo morarıyo yine. O kadar ağladı ki öyle morardı ki sesi çıkmıyo artık hava gibi ses çıkararak bağırıyo sızdı kaldı. Annemde ek gıdaya 2 ayın kaldı sağarak devam et zaten 3 ay sonra işe gircen yine biberon kullanıcak diyo. Ya ağlıcam suan o ağlayışı sesinin bitmeyişi sesinin çıkmayıp o bağırışı morarması gözümün önünde. Ne yapıyım akıl verin eşim başta dursun nasıl olsa emecek diyodu şimdi halini gördü aşkm yazık işkence çektirme sağarak ver diyo. Kafam çok kararsız
Kızlar bana bi el atın. Akıl werın. Benım mudurler işten cıkarmadı. 6 ay ucretsızı de kabul etmedı. Resımdekı oda senın ıstedgın gıbı daya döşe kullan cocugunla çalış dedi.
Halıfleks koltuk aldırcam mecbur kaldım çalışmaya bı taraftanda sewndım. Sızce baska ne alabılırm. Ne bebeğimi be de işimi aksatmak ıstemyorum. Halı fleks mantıklımı sızce. Calışmama olasılığı kalmadı ne yap et çalış dıyolar. Çewresı cam pimapenden oraya fılm kaplatcak.
Bizimki 6 da hortluyo :)) su an uytmaya calisiyorum nolduysa uyumicam diye diretiyorSlm kizlar benim kiz gece 11 gibi yatip gecede 2 kere emip 9a kadar uyuyodu. Simdi yine 11de uyuyo ama abartisiz her saat uyanip emmmek istiyor aabah 8 dede gozu hepten aciliyor hic uykumu alamiyoru. Doymuyomuki bu sipa her saat emiyo
Bizde tık yok en son İpekKizlar 4.5 ay oldu biz hala neyle korunacagimizi bulamadik siz neler kullaniyorsunuz
Kuzum bizim dokto direk güneş görmesin gölge de güneşi alir 12/3 arası güneşi görmesin aşırı sıcakta diğer saatlerde görmesin dediSizde de atopik dermatit var değil mi? Bize doktor ilk 6 ay direk güneş ışığını önermedi. Ama ben akşamları çıkarıcam artık böyle olmaz. Güneş görünce sapıtıyor çocuk. Güneş sonuçta dvit için lazım kemikler için lazım
Gazi hastenesine mi gittin kuzumKızlar emzirme danışmanına gittim. Artık emmeyi unutmuş memeyi unutmuş dedi. Salı ya kadar emzik biberon yazak zıplayarak emzirmeye çalışıyorum ana tutuyo 10 saniye emiyo sonra yine çıldırıyo emmem diye. Bugün sabah 7 den beri toplam 40 saniye felan emmiştir. Ağzına şırınga ile sık dedi yada kaşık. Nasıl ağlıyo anlatamam emmiyoda. Danışman kilo verebilir salı ya kadar bakarız olmadı ben biberon öneririm onu kullanırsın dedi. 7 den beri aç uyumuyo dalıyo ağlayarak uyanıyo. Şimdi sırınga ile veriyim dedim azcık damlatmama rağmen içemiyo genzine Kaçıyo morarıyo yine. O kadar ağladı ki öyle morardı ki sesi çıkmıyo artık hava gibi ses çıkararak bağırıyo sızdı kaldı. Annemde ek gıdaya 2 ayın kaldı sağarak devam et zaten 3 ay sonra işe gircen yine biberon kullanıcak diyo. Ya ağlıcam suan o ağlayışı sesinin bitmeyişi sesinin çıkmayıp o bağırışı morarması gözümün önünde. Ne yapıyım akıl verin eşim başta dursun nasıl olsa emecek diyodu şimdi halini gördü aşkm yazık işkence çektirme sağarak ver diyo. Kafam çok kararsız
Bizde tık yok en son İpek![]()
En güzel korunma yöntemiBizde tık yok en son İpek![]()
Hahahaha aynenEn güzel korunma yöntemi![]()
Canım sen hangi alıştırma bardağını kullanıyorsun bende wee var hediye gelmişti su icin kullanayım dedim hem büyük geldi hem İpek emme yapmadiBirde ben calisiyorum ya biberon verdirmiyorum ben alistirma bardagi ile iciyo sen daha buyukken baslicaksin heralde her turlu icecek olsa icer alistirma bardagi vs.
Benimde öyle ama bebek huzursu ben huzursuz içim acıyo onu öyle gördükçe yemiyo diliyle kapatıyo ağzınıyada genzine kaçıyo morarıyo ağlaması okadar kötü ki sesi nefesi kesiliyo ki ağlayan bi bebek değil aşıda bile ağlamıyo azcık ıı diyo bitti. Sanki ona işkence yapıyomuşum gibi hissediyorum şimdi kıvrana kıvrana uyuyo ama ben çok kötüyüm dokunsan ağlıcam. Aslında tam emmemesini kabul etmiştim hatta eşime baktırıp arada tadını çıkarıyodum ama annelik işte insan emsin istiyo. Ne kadar dayanırım bilmiyorum. Hele gece nasıl olacak hiç bi fikrim yokAh canım benim seni cok iyi anlıyorum memeyi unutmuş emmeyi unutmuş dediğinde iCim çiz etti çünkü muhtemelen benimki de unuttu...ben sana tavsiye veremem çünkü ben pes ettim çünkü çok ugrastim gücüm kalmadı bi evladım daha vardı benim ve ben kendimi de bebeği de cocugumu da çok hirpaladim.sagarak devam etmeye basladim gittigi yere kadar artik gunde3 kere sagiyorum günlük 400cc sut geriye kalani da mamayla devam ediyoruz giderek sutum de azaliyor ama relax oldum artik simdi bebegimle oglumla keyif yasiyorum kaos gibi hep uzuntuyle gecmiyor gunlerim.kızımın emmeme istegini kabul ettim. .ama sen eğer kendinde o gücü buluyorsun mücadele et bu aylarda dönen bebekler oluyormuş ama eğer kı senin de günlerin benimki gibi geciyorsa sen mutsuz bebeğin mutsuz yorgun hissediyorsan sağ derim ki çalışınca da sagicakmissin sen kendi ic sesini dinle...icinde hep bi yara kalıyor emzirmemek insanın emerken yüzüne bakması emme sesi cikarmasi memeye yapismasi elini gogsume degdirmesi bunlari düşündükçe icim sizliyor ama ugrastim diyorum sen de elinden geleni yapıyorsun yaptin öyle düşün
Hemşire kesin konuşmadı sonuçta 4 aylığız ve su lanet laringomalazi var. Böyle dene olmadı hafta ben bi biberon dicem ona başla dedi sonuç alamazsam diye korkuyorum tarafımda emmiyosa emmiyo sıf anneliğimi tatmin etmek için bencillik mi yapıyorum diyoCnm ben simdi bir kitap okuyorum bebek onculugunde emzirme rehberi ismi ilk dogumda okumam gerekiyormus ben onu anladim. Eger geri donme ihtimali varsa ve senin gucunde varsa denemek iyi olabilir. Siringaya dikkat et ben ilk dogdugunda cok kullandim onu cunku yavas yavas sık yada onun ucundan cekmesini bekle. Ben yanagina dogru sıkıyordum ozaman iyi oluyordu. Birde bu aralar havalar iyi deneyebilirsin bu ten tene temas diyorlar y onh dene istersen. Hemen sonuc vermiyormuş ama bebekleri memeye donmesinde cok etkili die bahsediyorlar. Sutude artiriyor. Kokusuna geliyormus genelde bebekler. :)
Evet canım gazi ye gittim bende. Danışman çok iyiydi güzelce anlattı zor süreç ve kesin değil kilo kaybını göze alıcaz vs felan diye zorla dedi ama vicdanım sızlıyo ac olmasından günlük 900 e yakın içen çocuk 200 içtimi bıgün allah bilir toplam 50 saniye felan emmiştir. Aç mutsuz huzursuz zor uyudu ağlaya ağlaya hala da kıvranıyo uykuda veriyim dedim yok gözü kapalı çıldırıyo sırıngayı içmeyi beceremiyo kaşığı beceremiyo yutmayı. Yarın bide alıştırma bardağı aldırcam eşime yine içemezse vazgeçicem galiba. Ağlamaktan sesi felan yok suan yüzü düşük gözleri hüzünlü. Ben mutsuzum. Sağmak zor felan ama kafam karışık işe girince yine biberona alışcak 2 ay için değer mi bilmiyorumGazi hastenesine mi gittin kuzum
Kaşık biberon var onla dene istersen
Ama dayanmıyorsan ver bence ise başlayacaksan zaten biberon alacak annenin dediği gibi
Alıştırma bardağı alir mi acaba onla mi denesen
Danışman daha iyi bilir tabi
Biz sürekli beraber duş alıyoruz zaten yarım saat felan sonra ben üstüme yatırıp oynatıyorum gülüyoruz göğsümü koklatıyorum sonra bi emme teklifi kriz ve ağlayarak uyuya kalma genelde böyle sonuçlanıyoCnm ben simdi bir kitap okuyorum bebek onculugunde emzirme rehberi ismi ilk dogumda okumam gerekiyormus ben onu anladim. Eger geri donme ihtimali varsa ve senin gucunde varsa denemek iyi olabilir. Siringaya dikkat et ben ilk dogdugunda cok kullandim onu cunku yavas yavas sık yada onun ucundan cekmesini bekle. Ben yanagina dogru sıkıyordum ozaman iyi oluyordu. Birde bu aralar havalar iyi deneyebilirsin bu ten tene temas diyorlar y onh dene istersen. Hemen sonuc vermiyormuş ama bebekleri memeye donmesinde cok etkili die bahsediyorlar. Sutude artiriyor. Kokusuna geliyormus genelde bebekler. :)
Maşallah ben hala uzunkollu ile yatırıyorum ince ama bizimki hiç üstünü örtmüyo sürekli tepiniyo geçen sıfır kollu ile uyuttum açmış üstünü kollar gelan buz gibi geri giydirdim ama dışarda çıplak gezdiriyorımBen bebeği ciplak yatırıyorum sanırım kısa şort tulumla yatıyor öğlen banyo yapıyordu kaç gündür uyku düzeni bozulduğu icin yine akşam banyo yaptırıp yatırdım ona rağmen tek kat sıfır kol şortlu tulum var
İçine zıbın giydirince çok terliyor hareketsiz yattığı icin sırt sırılsıklam kalkıyoruz
Acaba banyo sonrası içine zıbın mi giydirsem ev 25/26 derece
Çok terleyince de gece emmeye kalkınca üstünü değiştiremiyorum bi sefer sırtı soğuyor
wee var bende de cam bardak olan küçücük bişey bide nuk var şu yanlarında tutma şeyi olan küçükken onu almamaıştı wee aldım ama o akıtıyor dikkatli içirmek gerek. ötekiyle de öğrenmiş kendi kednine tutarak oynayıp içmeye çalışıyor. hemen alışamıyorlar zaten alıştırm bardağına bide 4+ olan vardı markayı hatırlayamadım onunda belki içimi nuktan daha kolaydır.Canım sen hangi alıştırma bardağını kullanıyorsun bende wee var hediye gelmişti su icin kullanayım dedim hem büyük geldi hem İpek emme yapmadi
Şırınga ile veriyorum artik öyle vermek istemiyorum anlıyor kafa çeviriyor sürekli
Hemşire kesin konuşmadı sonuçta 4 aylığız ve su lanet laringomalazi var. Böyle dene olmadı hafta ben bi biberon dicem ona başla dedi sonuç alamazsam diye korkuyorum tarafımda emmiyosa emmiyo sıf anneliğimi tatmin etmek için bencillik mi yapıyorum diyo
emme teklif etme koklasın sadece o şekilde kaçırdığı şeyin ne olduğunu anlar diyor kitapta özet olarak :)) sadece sütün kokusunu almasını sağlamak için biraz süt çıkar açığa diyordu.Biz sürekli beraber duş alıyoruz zaten yarım saat felan sonra ben üstüme yatırıp oynatıyorum gülüyoruz göğsümü koklatıyorum sonra bi emme teklifi kriz ve ağlayarak uyuya kalma genelde böyle sonuçlanıyo