• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Araştırıp da Türkiye'de satılan parabensiz,ishal kabız yapmayan bir ilaç bulan olursa bize de söylesin lütfen:)
Sidefer var öne çıkan onun da prospektüsündeki 4-10 yaş aralığı kullanım önerisi kafa bulandırıyor.

Araştırıp da Türkiye'de satılan parabensiz,ishal kabız yapmayan bir ilaç bulan olursa bize de söylesin lütfen:)
Sidefer var öne çıkan onun da prospektüsündeki 4-10 yaş aralığı kullanım önerisi kafa bulandırıyor.
bize de sidefer verdi. eczaci dedi ki burada 100 bebek varsa 90i bunu kullaniyor.

kizlar günaydın yarin calismaya başlayacağım moralim cok bozuldu. normalde guçlu biriyimdir. ama buğun son gun . bebisimi nasil birakip gidecegim bilmiyorum :KK43:
Kıyamam ya.... İnşallah iyi geçmiştir bugün. İnsan bebesini bırakıp gitmek istemez tabi ama söyle düşün. O senin bebeğin, annesi de sensin, en çok seni sevecek sana anne diyecek ve bebekler ilk 3 yılı zaten hatırlamaz büyüyünce... Kötü düşünme. Maalesef çalışmak zorunda kalıyor çoğumuz ama o senin bebeğin ve akşam doyasıya öpüp koklar, acısını çıkarırsın :)

Doktoru Demir ilacına başlama diyen arkadaşlar başka bir doktorun daha fikrini akmanızı öneririm ya da bir araştırın bence
Okuduğum yazılarda anne sütüyle ve formül mamayla beslenen bebeklerde altıncı aydan önce anemi riskinin düşük olduğunu ve gereksiz kullanmanın zarar verme riski de taşıdığını söylüyor.
Geçen ay bakma şansımız oldu ve normaldi değer

Bizim 12-1 arası. Öncesinde ne yaparsam yapayım deliksiz uykuya geçmiyor. Psikolojik olarak artık hiç iyi değilim. Ne bir düzenim var ne kaliteli zamanım. Eşimin yoğun çalışmasından dolayı bana gram hayrı yok. Gündüz uykusu 30 dk falan sürüyor oda yemin ediyorum karıncanın ayak sesine uyanıyor öyle hafif. Yatak odasıyla mutfak arası uzun koridor var. Onun odasının kapıyı kapamama rağmen ordaki bulaşık sesine uyanıyor.
Yemin ediyorum sana tam 8 gün duş alamadım. O 12 de uykuya dalmış olduğunda eşim uyumuş oluyor. Bu defa duştayken uyanırsa ağlarsa diye giremiyorum. Gündüz zaten imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin bana hiç yardımcı olmayışı yatıyor bunların altında. Ve benim cinnet geçirmeme çok az kaldı.
Canım telsiz var mı? Ben iyice uykuya dalınca telsizi yanıma alıp duşa giriyorum, hızlı hızlı da olsa yaparsın belki?

Kıyamam ya.... İnşallah iyi geçmiştir bugün. İnsan bebesini bırakıp gitmek istemez tabi ama söyle düşün. O senin bebeğin, annesi de sensin, en çok seni sevecek sana anne diyecek ve bebekler ilk 3 yılı zaten hatırlamaz büyüyünce... Kötü düşünme. Maalesef çalışmak zorunda kalıyor çoğumuz ama o senin bebeğin ve akşam doyasıya öpüp koklar, acısını çıkarırsın :)

cnm iyi gecti kötu seyler düsunmedim.bir de oglen emzirmeye gelmem moral oldu. aksamda 5 de ciktim. eskiden cok farketmiyordum ama gercekten hele cocuktan sonra evinin îşine ve annene yakin olmasi cok onemliymis.

Kızlar kullandığınız d vitaminlerini yazar mısınız acil?devletin verdiğini oğlumda önermemişlerdi kullanmamıştım,ne kullandığımı da unuttum,sizin doktorlarınız ne önerdi?
Carlson baby demişti nemesis nemesis sorduk Carlson Kids varmış artık sadece. Bebelere de oluyormuş. 1 damla Carlson kids

Böyle bencilce davranmasına tahammül edemiyorum. Ben 24 saatümi yatak odasında geçiriyorum inan ki. Akşam yemekte 5 dk görüyoruz birbirimizi. Bebeği seviyor biraz ilgileniyor ben yorgunum uzanıyorum. Bende yatırmaya odaya gidiyorum. Uykusu olduğu halde yatmadığı için uykusu açılıp huysuz etmesin diye zaten ordan çıkmıyorum. Böyle saçma sapan bir hal aldı. Bunun üstüne salonda yatması deli ediyor artık beni. Bakalım ne olacak. Ama ben hala sakinleşmiş değilim
Canım yazsam mı bilemedim ama alt değiştirmeleri o yapsa... Yaparken ben de yanına gidiyorum mesela, kızım gülüyorsa, kızım babasını çok özlemiş, çok mu seviyormuş onu vs. Diyorum. İkisine de sarılıyorum. Yani diyaloglar etkileyebilir belki. Alt değiştirme gaz çılarma gibi şeyleri yap değil de yapar mısın canım şeklinde desen mesela, belki de diyosundur. Bi de kız ağlayınca babasını özlemiş deyip veriyorum bazen, o da gezdiriyor evde, bebe de susuyor, ben de tuvalete ya da mutfağa giriyorum. Çok mu gereksiz oldu tavsiyelerim bilmiyorum :/

Back